Prachtig kado om te geven

Een mooie herinneringenbox besteld met accessoires. Deze gepersonaliseerd met de naam van het kindje. Kwam thuisbezorgd. Goed ingepakt zodat deze niet kan beschadigen tijdens bezorging. Bij het openmaken, wauw wat gaaf kado zeg. Prachtig afgewerkt en mooi design. Alles accessoires zijn leuk ingepakt, perfect om de box kado te geven! Ook ouders zijn erg blij met het kado!

Prachtige, gepersonaliseerde babyboxen en snelle levering!

Wij bestellen regelmatig babyboxen voor onze klanten en collega's bij Hip&Mama Box, en zijn keer op keer ontzettend tevreden! De pakketten worden altijd snel geleverd, wat echt een groot pluspunt is. Vooral de optie om de cadeaus te personaliseren voegt veel waarde toe, het maakt het cadeau extra speciaal en uniek. De reacties die we ontvangen op de babyboxen zijn altijd enthousiast. Een betrouwbare webshop met een uitstekende service – wij blijven hier zeker bestellen!

Prachtige tekendoos en herinneringen box

Heel mooie produkten voor een mooie prijs met een blijvende herinnering! Mijn zoontje is gek op zijn nieuwe tekendoos. Hier gaan nog leveringen volgen.

Geweldig!

Mijn ervaring met Hip&Mama Box is uitstekend. Meerdere malen hier een bestelling geplaatst en elke weer blij met het eindresultaat. Het product ziet er in het echt altijd net zo uit als op de afbeeldingen. Zeer tevreden over de producten op deze site. Ik zal het iedereen aanraden om wat op deze site te gaan bestellen.

Geweldig product, prima service

Handige website, mooi product. Ga dit kado doen, dit doe ik vol overtuiging!

Bestellen bij Hip & Mama is een aanrader. Leuke kadootjes voor dochter en kleindochter kunnen scoren. En het is ook nog eens duurzaam. Een herinnerings box om gedurende haar leventje te verzamelen, hoe leuk is dat. Snelle levering ook. Dank jullie wel!

Vlot & Kwaliteit!

Snelle bezorging (niet verwacht) en de memory box is mooier geworden dan verwacht! Mooie prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Super! Bedankt voor deze mooie memory box voor mijn dochtertje ♡

Het bestellen ging super makkelijk, kwam heel vlot binnen en was ook nog eens super mooi! Bedankt voor de goeie service.

Mooi en top service

Mooie op maat gemaakte producten. Service is persoonlijk en op maat. Relatief snelle levering. Overal super tevreden

Alles tip top

Alles was goed voorelkaar, Ik zelf had niet goed gekeken maar via een wahtsappje werd ik naar de gevraagde box gestuurd. Super!

Mooi

Erg leuke dingen

Hele goede en mooie kwaliteit!

Super mooi cadeau

Wat een snelle service en wat een prima cadeau! Exact zoals beschreven! Alleen maar lof over jullie webshop, cadeau, levering, ...

Heel mooi

Ik had een doosje besteld voor de melktandjes van mijn kleinzoon. Het is werkelijk schattig met de jungle en zijn naam erop. Een mooi persoonlijk cadeautje.

Het koffertje met naam past precies bij het geluks-moment dat ik wil koesteren

Zo leuk! Ik kan niet wachten tot ik het Indy mag geven. Helaas duurt dat nog een tijdje. Het is een kerstkadootje, maar wat zal ze opkijken samen met haar papa en mama. Dankjulliewel voor dit mooie produkt!

Super service en levering

Duidelijke website, makkelijk in gebruik en dat maakt het erg prettig! Snelle levering en mooi product! Ik heb mijn opa en oma heel blij gemaakt met het door jullie gedrukte rompertje!

Nog mooier dan ik dacht

Hele vlotte bestelling en communicatie. Erg stevig en veilig verpakt. De naam in hout overtreft mijn verwachtingen, zo mooi!

Top service! Leuk assortiment

Snel geleverd ook per wats app snel antwoord

Mooi cadeau

Heel leuk cadeau voor mijn kleinzoon , en perfect verpakt en verzonden Ben er blij mee

Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site en snelle levering

Ik heb een memorybox gekozen om cadeau te geven: mooie uitvoering zoals gepresenteerd op site

Mooie persoonlijke producten waar je blij van wordt!

Al een paar keer besteld bij Hip&Mama Box en de producten zijn mooi en verzorgd ingepakt, wat op zich al een cadeautje is!

Top service en kwaliteit

Super snelle service en ook echt top kwaliteit voor gepersonaliseerde spullen. Zou het zeker iedereen aanraden te bestellen

Super mooi product, Herinneringsbox xl

Omdat het een persoonlijk product zou worden en het cadeau ging geven . Heb ik eerst contact gehad via whatsapp voor wat vragen snel antwoord en duidelijk Besteld en wat een snelle levering en zo mooi met dit cadeau kun je wel voor de dag komen

Goede kwaliteit en levering

Wij hebben twee bedrukte rompers besteld. Na 3 dagen kregen wij onze bestelling al thuis geleverd. De rimpeltjes zijn fraai bedrukt en netjes verpakt.

Mooie producten en hele goede service

Ik had een mooi uniek cadeau nodig voor de geboorte van het kindje van mijn beste vriendin. Ik heb meerdere gepersonaliseerde producten besteld en dat was binnen een paar dagen al in huis! Helaas was er door een foutje wat mis gegaan qua maat maar na een berichtje lag er binnen een paar dagen gelijk een nieuwe in de brievenbus. Top service!

Kruiswijk 14 D

1761 AR Anna Paulowna

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.