Ge-wel-dig

Ik heb deze maand 3 grote en gevulde memoryboxen besteld. Zo tevreden ben ik van Hip& Mama box. Kwaliteit en afdruk van de boxen is echt top! Super leuke kraamgeschenken.

Mooie producten

Super leuk om cadeau te geven! Producten zijn heel mooi! Zeer tevreden

De tekendozen zijn echt geweldig, mooie kwaliteit, we zijn er heel blij mee.

Mooie box en snelle levering

Ik heb de houten box besteld om alle herinneringen aan mijn onlangs overleden man te bewaren. Hiermee heb ik een vaste plek gecreëerd om herinneringen op te halen.

Fantastische kerstbal

Kerstbal met de naam van onze dochter besteld, super tevreden. De kerstbal is niet te overdreven maar toch speciaal!

Correct snel netjes en zorgvuldig. Zeer behulpzaam. Zeer tevreden

Uitstekende service, kwaliteit en levering

Wij hadden een specifieke vraag om een aanpassing van tekst om hun rompertjes, de vrijdag na 17u de klantendienst gecontacteerd met de vraag of dit mogelijk was en zoja, hoe we dit duidelijk konden maken. Nog dezelfde avond antwoord gehad en besteld. 3 werkdagen verder was het reeds geleverd en was alles tip top in orde ! Enorm tevreden!

Bestellen zelf verliep vlot, pakketje ma een paar dagen ontvangen. Het boel zelf is erg mooi. Ik ben heel tevreden.

Nette snelle levering

Bestelling zag er prachtig uit. Snelle levering en mooi en goed verpakt.

Mooi producten maar niet tevreden met de verpakking

De producten zijn heel mooi, top resultaten! Maar de verpakking zelf ben ik niet tevreden want ik moest bij de einde van bestelling speciaal voor de verpakking apart betalen in thema kerst maar zo was het niet, het was gewoon verpakt in een doos toegekomen wat ik jammer vind en niet eerlijk, doet niet wat geschreven staat.

Perfecte service

Van begin tot het eind ben ik super tevreden met mijn bestelling.. Er is super veel keuze en je kunt het personaliseren naar eigen smaak.. wat natuurlijk als kado leuk is om te geven.. De website geeft alles duidelijk aan, en is mooi aangekleed. Bij binnenkomst van het pakketje bleek het beschadigd te zijn, ik heb via de mail contact opgenomen en had snel antwoord terug.. Er werd een nieuwe doos opgestuurd die dus beschadigd was, dit is allemaal netjes afgehandeld in 1 woord dus perfect en een aanrader om te bestellen!

Heel fijn

Als heel fijn ervaren. Bestellen ging makkelijk, op de hoogte gehouden via mail en mijn bestelling was al vrij snel op het postkantoor. Netjes verpest en heel blij met m’n bestelling!

De bestelling is heel mooi geworden. Leuk origineel cadeau

Heel goed ik kreeg de mok heel snel om mijn goede nieuws bekend te maken.

Super!!

Na ontvangst van een bestelde knutselbox bleek er een kleine beschadiging te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en alles is op een snelle, adequate manier afgehandeld. Dit verdient een groot compliment. En de gepersonaliseerde box is zo leuk!!!

Snel klaar en een top kado, spaarpot met naam.

Mooi kwaliteit, super service

Het bord ziet er heel mooi uit. Na contact te hebben gehad, is het pakketje supersnel verstuurd. Blij mee!!

Leuke producten, goed verpakt en snel verzonden

Heel blij met producten en spullen. Echte hit hier thuis! Snel verzonden en ontvangen, goed verpakt!

Prachtig!

De memorybox is prachtig, stevige doos, mooie kleur. Mooie kwalitatieve babyspullen in de doos van leuke merkjes. Het vielnin de smaak.

Wederom top

Voor de 2e keer besteld en weer alles tip top in orde. Mooie producten en snel geleverd. Ik ben dol op gepersonaliseerde cadeaus. Ook snel reactie van de klantenservice via WhatsApp en goed geholpen. Aanrader!

Goede service en goede kwaliteit van het product. Leuke dingen om cadeau te geven voor nieuwe ouders

Top service!!

Ik had een pakket besteld en had het snel nodig. Bij Hip&Mama box waren ze vervolgens heel snel met versturen. Helaas ging er bij DHL wat mis waardoor het pakket te laat bezorgd zou worden. Met Hip&Mama gebeld en ze konden ervoor zorgen dat het pakket toch nog die dag werd afgeleverd. Super fijn!!

Leuk product. Snelle levering.

Leuk product, snelle levering.

Ik had de blokken met geboorte gegevens besteld. Dit ziet er super mooi uit! Ideaal kraamcadeau. Door de snelle levering, kon ik het op de dag van het bezoek geven.

Mooi!

Een herinneringsdoos met mooie kwaliteitsvolle spulletjes. Was een mooi cadeau! Snelle levering! Mijn kaartje was er helaas niet bij maar was ik al snel vergeten.

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Klein Groot Geluk maakt producten die passen bij alle momenten die je wilt koesteren, de momenten van geluk maar ook van verdriet & troost. Hip&Mama Box & Klein Groot Geluk zijn zusjes van elkaar. De productie, verzending en service worden door hetzelfde team verzorgd.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.