Gemakkelijk om bestelling te maken en snelle levering!

Mijn pakket was op tijd was alleen teleurgesteld dat het donald duck tijdschrift er niet bij zat verder was alles prima

Heel mooi

De levering was snel en zag er heel mooi uit nu benieuwd met de kerst wat de mensen er van vinden die het krijgen

Super leuk shirtje gekocht bij Hip & Mama Box. Past perfect, mooi materiaal (voelt lekker zacht) en de opdruk ziet er mooi uit. Verzending was ook enorm snel. Vooraf had ik een vraag en die is op prettige wijze beantwoord door de klantenservice. Ben heel tevreden! Bedankt!!

Superleuke en originele spullen, snel geleverd en mooi verpakt!

Ik koop hier spulletjes die nergens anders te vinden zijn. Heel origineel en uitgebreid aanbod. Superleuke winkel en alles kwam veilig en mooi verpakt bij ons thuis aan. Heel tevreden!

Prachtig product!

Super mooie geboortekist laten ontwerpen, erg blij mee!

Hele erge mooie poster op hout

Erg blij mee! Strak afgewerkt en reageren snel op berichten. Mooi kraamcadeau en netjes ingepakt.

Fantastisch!

Mooie mokken. Fijne en snelle service

Geweldig !

Zeer snel geleverd. Super goeie kwaliteit.

Snelle levering en mooi ingepakt.

Het naambordje en sint tegel was heel mooi gedaan en ingepakt. De levering was snel en had een goeie track en trace. Ben heel tevreden hoe ik mijn pakketje heb aangekregen.

Vlotte, snelle service en mooie producten

Bestelling ging vlot, net als de levering. De producten waren zoals steeds helemaal wat ik ervan verwachtte.

Gewoon top

Alles ging prima van bestellen tot het in ontvangst nemen. En ook nog eens een goede kwaliteit

Kerstbal met naam voor het pasgeboren kindje van vrienden besteld. Ik bleek een spellingsfout gemaakt te hebben en er werd direct contact met mij opgenomen om na te vragen welke spelling correct was. Verder was de verzending heel erg snel en de kerstbal keurig verpakt!

Hele goede en snelle service!

De box is mooi bedrukt en de service was heel goed maar ook snel. Binnen een paar dagen was de box aangekomen!

Een fantastische herinnering

Super mooie gepersonaliseerde items, herinneringen om voor altijd te bewaren

Top! Raad het aan anderen aan!

Nu al een paar keer een geboorte bordje besteld met horoscoop als geboorte cadeau. Vind het een heel leuk cadeau waar je altijd iets aan hebt. Makkelijke website. Ondanks blackfriday binnen 2dagen thuis gehad.

Geweldig mooi cadeau

Een geweldig mooi cadeau om weg te geven. Goede en mooi kwaliteit! Zeker een waardevolle Memorybox naar waarde. Groot compliment.

Supersnelle levering van mooi kraamcadeau

Op maandag een memorybox met naam van baby besteld en op woensdag al geleverd. Sneller kan toch niet voor een gepersonaliseerd cadeau

Tot de volgende keer

Uitstekende site voor leuke cadeaus

Al een paar keer gebruik gemaakt van de Hip&Mama Box site. Ze hebben een ruime keuze, een goede service en jouw cadeautje is net iets anders dan anders en persoonlijker van aard.

Altijd top geregeld

Ik bestel regelmatig bij Hip & mama Box Iedere keer is alles tot in de puntjes verzorgt. En mocht er onverhoopt iets mis zijn wordt dit heel snel en goed opgelost. Mocht je op zoek zijn naar een leuk origineel en gepersonaliseerd cadeau dan zit je bij Hip & mama Box helemaal goed.

Prachtige artikelen!

Al meerdere keren een houten kist met naam ingegraveerd aangekocht en steeds een prachtig exemplaar mogen ontvangen!

Fijne Service, mooie producten.

Wij hadden een vraag over een product, zelfde dag nog reactie gehad. Volgende dag de producten besteld. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee en komen zeker terug als klant!

Leuke site om spullen te bestellen. Bij ons was 1 klein dingetje verkeerd gegaan met personaliseren maar dit werd meteen opgepakt en opnieuw verzonden. Blij met de gepersonaliseerde kerstballen

Prachtige geboorteposter op hout!

Ik ben ontzettend blij met de geboorteposter! De kwaliteit van het hout is prachtig en de naam met het sterrenbeeld komt echt mooi tot zijn recht. Het resultaat is nog beter dan verwacht. Het is een heel bijzonder en persoonlijk cadeau geworden. Absoluut een aanrader!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder