Super verzorgt .. gewoon blij mee !!

Mijn eerste verpakking dat ik kreeg werkten de magneten niet. Na contacteren heb ik heel snel een andere toegezonden gekregen.

Redelijk

Helaas kreeg ik de verrassing van mijn vrouw toch thuis geleverd ipv op een ophaaladres, ondanks mijn pogingen ongetwijfeld te voorkomen ook via GLS, De track en trace hebben jullie pas doorgestuurd toen ik er naar vroeg ipv gelijk erg jammer daardoor was de verrassing grotendeels weg, voor de rest was t wel goed

Correct, mooie artikelen, tevreden neefje/nichtje

De gepersonaliseerde boxen waren prachtig bij levering en perfect als cadeau!

Helemaal zoals gehoopt

Zeer leuke manier om een cadeau samen te stellen.

Mooi persoonlijk gemaakt

Goeie ervaring

Leuk cadeau voor vaderdag, super snelle levering!

Samen met mijn kinderen een leuk en passend cadeau uitgezocht voor vaderdag. Leuk om het persoonlijk te kunnen maken door de namen van de kinderen door te geven. Het cadeau werd snel geleverd!

Supersnel en service gericht

Ik had een bestelling gedaan, je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling. Mocht het nodig zijn zou ik weer een bestelling plaatsen.

Topservice!

Ik had mijn bestelling geplaatst maar had deze wel snel nodig. Ik telefoneerde de zaak om te vragen wanneer het op de post zou gaan. Ze waren super vriendelijk en verzekerden mij dat het diezelfde dag nog op de post ging. En dat was zo! Ik heb mijn pakket op tijd ontvangen, we zijn super tevreden van de kwaliteit.

Gewoon fantastisch

Geweldige producten

Hele mooie gepersonaliseerde unieke kraamcadeaus

Mooie product en goede service

Het was heel mooi ingepakt en het zag er top top uit! Ik had een kaartje erbij gedaan en dacht dat de letters getypt zouden zijn, maar het was heel mooi handgeschreven wat het een stuk persoonlijker maakt. Dus ja, heel tevreden

Geen klachten

Het was heel goed in gepakt en Goed verzorgd.

Super snelle levering

De 9 maanden kist netjes ontvangen. Gisteren cadeau gegeven aan mijn zusje en haar vriend. De eerste 3 cadeautjes zijn uitgepakt en erg leuk. De rest moet nog. We zijn erg nieuwsgierig. We vroegen ons alleen af of het cadeau voor papa in 1 van de 9 maanden cadeautjes zit?

Mooie spaarpot

Mooie spaarpot snelle levering Top

Fantastisch!

Super leuke kados, ik kon niet kiezen! Goede service, even bellen en gelijk persoonlijk advies. Ook in verzending werd meegedacht, heel fijn!

Geweldig team en product!

Geweldig team en product!

Hele mooie producten

Ik heb 2 herinneringen boxen besteld voor mijn kinderen, ze zijn super mooi geworden en snel geleverd. Ik ben er echt blij mee, en heb al meerdere complimenten gehad!

Lief boekje

Lief boekje ontvangen opa, oma en... Onze kleindochters naam erop. Stevig materiaal fijne ruimte om zelf dingen toe toevoegen.

Lieve, gepersonaliseerde service

Wij hadden kerstballen besteld voor onze zwangerschapsaankondiging, aangezien baby in december geboren zal worden. We wilden er graag ook met 'overgrootmoeder' maar die stonden niet op de website. Na een mailtje lieten ze weten dat alles mogelijk is qua tekst, en dat we inderdaad kerstballen met 'overgrootmoeder' konden bestellen. Dus doorgegeven wat we wilden, en ze zijn allemaal perfect zoals gewenst! Heel blij mee!

Beloften volledig waargemaakt.

Prachtig product, duidelijk met zorg samengesteld pakket, met zorg ingepakt en op tijd bezorgd. Deze webshop is een aanrader!

Super service

Ik had voor onze eerste zoon een box 2.5 jaar geleden besteld. Deze wilde ik ook voor onze dochter maar was op de site niet meer te krijgen. Na contact met de klantenservice hebben ze deze toch voor mij gemaakt

Product ziet erg prachtig uit, leuk ingepakt en snelle levering.

Bestelling is snel geleverd. Mijn kleinzoon zal erg blij zijn met zijn jungle spaarpot. Past helemaal met zijn behang

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder