Bestelling plaatsen, met de keuzes qua uitvoering, was heel eenvoudig te regelen en daarna suuuupersnelle levering. Zorgvuldig verpakt en precies uitgevoerd zoals besteld. Héél fijn als gever, maar ook het gezin waar de box als cadeau werd aangeboden was héél enthousiast en blij met hun persoonlijk geschenk.
Snelle levering. Keuze vind ik wat te beperkt. Lijkt alsof de keuzes minder worden. Wordt weinig nieuws op de site gezet
Superleuke box en heel goed ingepakt. We zijn er erg blij mee.
Al verschillende malen dat ik hier bestel en telkens ben ik heel de tevreden over de kwaliteit van hun producten. Ik had een foutief adres doorgegeven en dit konden ze zonder problemen oplossen. Ze gaven me ook heel snel antwoord via e-mail. Aanrader!
Snelle levering. In het echt nog mooier dan op de foto
Wat fijn om te horen dat de levering snel was en het product je verwachtingen zelfs heeft overtroffen! Dankjewel voor je mooie reactie, dat waarderen we enorm! 😊 Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Voor mijn zus haar kindje heb ik een slinger met naam besteld bij Hip&Mama Box. De slinger was mega snel in huis en is precies geworden zoals zij en ik hem wilden hebben. Heel erg blij mee!
Wat geweldig om te horen dat de slinger precies zo was als jullie wilden en dat ‘ie zo snel geleverd werd! Heel fijn dat we bij zo’n speciaal cadeau konden helpen. Dankjewel voor je leuke review! 🎉😊 Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Wat een leuk cadeau hebben jullie gemaakt ! Ook spoedverzending alles was er op tijd. Ik ben een heel tevreden klant. Dankjewel
Wat fijn om te horen dat alles op tijd geleverd werd en het cadeau in de smaak viel! Dank je wel voor je enthousiaste reactie we worden hier helemaal blij van. Graag tot een volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Ik heb al tweemaal op deze site besteld. Eerste keer om een zwangerschap aan de grootouders aan te kondigen. Was al zoveel verschillende sites afgegaan voor een origineel cadeau, maar vond niets naar mijn smaak. Tot ik op deze site terechtkwam. Direct 2 boxen besteld en wauw wat waren we onder de indruk alsook de grootouders! Heel impressionant. Onlangs voor vaderdag ook op deze site gekocht. Ook vond ik niets origineels op internet. Met uitzondering op deze site. Heb zowel voor mijn man als voor mijn papa besteld. Is echt zijn geld waard! Mega mooi.
Wat een ontzettend hartverwarmende review. Dank je wel voor je vertrouwen en de mooie woorden! We zijn heel blij om te horen dat onze boxen zo'n bijzondere rol mochten spelen bij zulke belangrijke momenten in jullie leven. Dat is precies waarom we dit doen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen! 💛 Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Snelle levering.
Bedankt voor je review :) Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Super mooie kist geleverd gekregen. We zijn er erg blij mee. Snelle levering en goede kwaliteit.
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Anna | Hip&Mama Box
In eerste instantie grote teleurstelling ze hadden de verkeerde boxen geleverd maar na contact te hebben opgenomen werden daarna de bestelde boxen geleverd dus een bedrijf met service en waar gewerkt wordt vallen wel eens spaanders dus we zijn erg blij met de 2 boxen
Bedankt voor je feedback! Vervelend om te horen dat de verkeerde boxen eerst geleverd werden, maar fijn dat dit snel en netjes is opgelost. We doen ons best om elke bestelling goed af te handelen, en het is prettig te lezen dat je onze service waardeert. Veel plezier met de twee juiste boxen! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Het kraamcadeau luxe kraamcadeau voor meisje is erg mooi en erg mooi gevonden door de ouders.
Wat ontzettend fijn om te horen dat het luxe kraamcadeau zo in de smaak viel bij de ouders! Bedankt voor je mooie review daar worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Houten spaarpot Jungle Party met naam besteld bij Hip&Mama. Viel ontzettend tegen. Bij een houten spaarpot van €15 verwacht je toch iets behoorlijks. Spaarpot was kleiner dan verwacht en kwalitatief echt een prul. Hij was bedoeld als kado maar van zo'n slechte kwaliteit dat we het ding niet durfden te geven en een alternatief kado hebben gekocht. Kortom: Hip&Mama één keer en nooit meer.
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat de spaarpot niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. De afmetingen van het product staan bij de omschrijving vermeld, zodat onze klanten vooraf een goed beeld kunnen krijgen van wat ze bestellen. Dit is inderdaad het product zoals het aangeboden wordt. Mocht er twijfel zijn over een artikel, dan mag er altijd contact met ons worden opgenomen we denken graag mee voorafgaand aan de aankoop. Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
leuk kadootje voor pasgeboren baby, Leuke verpakking met knuffel, Romper enz. voorzien van naam van de baby. wat een leuk feestelijk geschenk is geworden voor kraamcadeau.
Wat ontzettend leuk om te horen dat het cadeau zo goed in de smaak is gevallen! We vinden het belangrijk dat elk kraamcadeau een echt feestje is om te geven én te krijgen. Fijn dat de gepersonaliseerde items, zoals de romper en knuffel met naam, zo goed zijn bevallen. Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Het cadeau zag er geweldig uit, tot in de puntjes verzorgd. Maar ook het contact om te zorgen voor een goede levering was tot in de puntjes verzorgd.
Super leuk om te horen! Bedankt voor je review Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Wat hebben we een ontzettend mooie memory box mogen ontvangen. En complimenten voor de klantenservice, we zijn heel fijn geholpen in het proces.
Bedankt voor de review! We zijn blij dat we het zo voor jullie konden oplossen :) Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Erg mooie naamslinger. Snelle levering en netjes verpakt.
Hi Selma, Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
zat een klein donkere vlek op de box toen ik deze wilde verwijderen liepen de letters uit waardoor er zwarte strepen ontstonden welke niet te verwijderen zijn
Beste Astrid, Bedankt voor je review en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de box beschadigd aankwam en dat gravering is doorgelopen bij het verwijderen van de vlek. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Zou je ons misschien een foto kunnen sturen van de box en de vlek? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Je kunt ons bereiken via [email protected] – we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Anna Klantenservice Hip&Mama Box
Bestelde een bundel voor geboortekaartjes en deze werd snel en netjes geleverd!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bundel snel en netjes is geleverd. Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Erg content met de service en super blij met het geleverde
Super fijn te horen Ramon. Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Anna | Hip&Mama Box
Duidelijke site, heel gebruiksvriendelijk! Prachtig aanbod, voor ieder wat wils! Zeer snelle afhandeling en erg stijlvol ingepakt! Kortom: toppie! Doe zo verder, dankjewel!
Wat een ontzettend fijne review om te lezen. Heel graag tot een volgende keer! ✨ Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Net zoals bij de geboorte van m'n oudste dochter ook deze keer bij geboorte 2e dochter een memory box besteld. Zeer eenvoudig, mooi en snel geleverd. Uiterst tevreden van.
Dank je wel voor deze mooie review :) Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Ik kocht een box met verschillende spulletjes voor het dochtertje van een vriendin. Heel leuk dat je gepersonaliseerde met naam kan bestellen. Heel leuk om te geven! Heel mooi verpakt in mooi doosje. Een echte aanrader!
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de gepersonaliseerde box! Dankjewel voor je mooie woorden en het aanraden! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Bij geboorte of kraamvisite bestel ik altijd een leuke box of pakket via Hip & Mama box. Baal krijg ik te horen dat het een geweldige box is en dat er nuttige dingen in zitten die altijd kunnen gebruiken. Iedereen is er altijd tevreden over. Wat ik wel laatste keer heb meegemaakt is dat er geen kaartje bij zat maar goed dit kan ook gebeuren volgende keer beter
Dankjewel voor je review! We vinden het geweldig om te horen dat onze boxen zo goed in de smaak vallen bij kraambezoek en geboortes. Het spijt ons dat er de laatste keer geen kaartje bij zat, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie complimenten! Met vriendelijke groet, Anna | Klantenservice Hip&Mama Box
Ik vind klantenservice mega goed! Ik wild een box bestellen, maar de betaling lukt niet. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en werd direct geholpen. Binnen een paar minuten hadden zij een oplossing gevonden en kon ik alsnog mijn bestelling plaatsen.
Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice! We vinden het belangrijk dat je snel en goed geholpen wordt, dus dit soort feedback maakt ons echt blij. Dankjewel en veel plezier met je box! Met vriendelijke groet, Anna | Hip&Mama Box
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder