Mooi gepersonaliseerd cadeau

Een leuke webshop die je order snel en nauwkeurig verzorgt.

Op zoek naar leuke kraamcadeautjes kwam ik op deze website terecht. Wat een originele, persoonlijke ideeën en mooi uitgevoerd. De houten bewaarbundel voor alle felicitatiekaartjes was leuk om nu te geven en is een blijvende herinnering voor later.

Het was een mooi frontje.

Ik was er alleen vanuit gegaan dat het een fotolijstje betrof. Misschien een tip hierbij; Verkoop er staandertjes of 3Dfotolijstjes bij voor een betere aankoopbeleving.

Echt mooi om te geven en aan de blije gezichten te zien mooi om te krijgen. Keurig verzorgd.

Snelle bezorging. Product voldoet aan de verwachting.

Één woord: prachtig!

Leuke website met mooie artikelen. De aankondigingsdoosjes zijn heel mooi gemaakt en afgewerkt. Ze maken de aankondiging van de zwangerschap nóg mooier en het staat nadien nog eens prachtig in het interieur. Een echte aanrader!

Origineel & stijlvol

Hoewel de levering iets op zich liet wachten, maakt de kwaliteit & originaliteit van het cadeau alles goed !

TOP KWALITEIT

Snelle levering en super mooi, het opschrift op het rompertje verzorgd en ziet er super mooi gedaan..een sieraad om kado te geven..

Vlotte afwerking en top producten!

Helaas werd een verkeerde maat romper geleverd. Met 1 appje werd het opgelost en had ik de volgende dag de goede maat in huis. Mooie kleur en goed bedrukt. Top service!

Fijne website en een snelle levering

De website is erg fijn, alles is duidelijk goed omschreven met foto's waardoor je een goede keuze kunt maken. Heel blij met mijn aankoop, dank jullie wel!

Prima geregeld, goede service

Voor het eerst kennisgemaakt ivm de geboorte van onze kleindochters. Makkelijke site om iets te bestellen.

Helemaal wat ik had verwacht

Een hele mooie box, precies wat ik had verwacht en ook de grote is helemaal top! Netjes afgewerkt.

Snel geleverd en een geweldig leuk pakket!

Goede snelle service

Makkelijke site om alles te bedienen. Snelle levering. Er stond een foutje op, maar de volgende dag is het direct opgelost en nieuwe opgestuurd. Fijne service

Zeer makkelijk te bestellen en altijd alles keurig op tijd.

Fijne en overzichtelijke website. Leuke spullen voor ieder wat wils.

Mooie spullen en snel geleverd

Eerst de memorybox xl met naam en bewaarzakjes gekocht en later nog de vlaggenlijn met naam van jollein. Super mooi allemaal en hele snelle levering. Wij zijn heel tevreden!

Duidelijk, kwaliteit en en geweldige service!

De site is duidelijk! De spullen zijn net zo mooi als op de foto’s en zoals in het product verhaal wordt om schreven van hoogwaardig kwaliteit! En dat is meer dan fijn gezien het herinneringen zijn voor levenslang!

Leuke kraamdoos!

Wat een leuke doos ontvingen wij als kraamcadeau! Gezellig ingepakt en leuke items. Gepersonaliseerde items zien er mooi uit.

Prijs kwaliteit matig

Zoals omschreven, had ik meer van de kwaliteit verwacht.

Super snelle levering mooie kwaliteit romper. Opdruk duidelijk.

Prachtig!

Goede service & een mooi resultaat

Oma was zo blij met haar eerste verjaardagscadeautje van haar kleindochter

Oma was zo blij en verrast met haar eerste cadeautje van haar kleindochter. Ze vondt het leuk dat het gepersonaliseerd is en ze aan iedereen trots kan zien van wie ze het cadeau heeft gehad.

Prachtig!

Opnieuw een prachtige herinneringsbox.

Een kartonnen doos met een sticker

Ik kocht een memory box bij Hip & Mama gevuld met verschillende spullen. De spullen waren in orde maar de doos was van karton met een sticker erop geplakt. Het verschil van €7,95 met een gewone doos is absurd! €7,95 voor een sticker, vind ik persoonlijk niet in verhouding.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder