Harstikke blij mee

Hele mooie dingen op de site.ook voor een aankondiging voor je zwangerschap

Hele mooie aankondigingkistjes besteld voor onze ouders om onze 3e zwangerschap aan te kondigen. Ze zijn super mooi en ik wilde de tekst naar wens laten aanpassen en dit was geen probleem. Echt super en we gaan hier zeker vaker bestellen!

Super snelle levering en erg leuk verpakt! Kan niet wachten wachten om het te geven. Heel mooi gemaakt de kledinghanger!!!

Snelle service en top cadeaus

Gisteren heb ik mijn 1e petekindje bezocht en een super cadeautje kunnen geven dankzij hip en mama. Ze waren en erg blij mee en hadden het zelf al willen kopen en nog niet gedaan. Helemaal top.

Heel leuk assortiment. Ben erg tevreden over het resultaat. Het was binnen 3 dagen binnen dus ook super snel!

Snel en mooi

Snelle en correcte service. Mooi boek, mooie box voor papa en leuke doosjes voor de aankondiging voor familie!

Snelle service !

Goeie , snelle service. Mooie producten, goed verpakt tegen beschadigingen.

Leuke webshop, mooie producten en snelle levering

Het cadeautje dat ik had besteld via de webshop ziet er top uit, heel blij mee en kan niet wachten om het te geven!

Goede service, mooi product

Ik had een spelfout in de tekst gemaakt. Ipv het gewoon af te drukken, werd er contact met me opgenomen om de tekst de verifiëren. Super goede service.

.komt heel aan, en is super verpakt

Het komt compleet aan, ze zijn heel netjes. En het klopt wat op de foto staat

Snelle bezorging en leuk ingepakt

Mooie producten en super service!

In de drukste tijd van het jaar een bestelling geplaatst, waarvan een gepersonaliseerd. Bestelling was ruim op tijd en stuk voor stuk prachtig ingepakt!

Goede en snelle service

Ik heb een houten box besteld om herinneringen in te doen van ons still geboren kindje. 2 dagen later was deze al binnen, super blij mee. Erg mooi product waar ik heel veel waarde aan hecht.

Het was een schot in de roos voor wie ik het gekocht had.

Super mooie kleding, veel keus. Raad iedereen aan om te gaan kijken.

Heel leuk boekje

Leuk boekje en makkelijk gepersonaliseerd te bestellen.

Zeer professioneel bedrijf met top service

Ik had nog last minute iets nodig voor een geboortefeest. De communicatie was heel duidelijk. We hadden het dan ook ruim op tijd binnen. Ik heb jullie site inmiddels al doorgegeven aan meerdere mensen en overweeg om wellicht iets van juliie in onze salon aan te bieden omdat er zoveel zwangeren en nieuwe mama's bij ons komen. Gr Caroline van WABI SABI MASSAGE in Almere

Mooi en snelle bezorging

Mooi echo doosje waar ik mijn echo's in kam bewaren en later aan ons kind kan geven. Verder ook snelle bezorging

Supermooie box en snelle levering

Supermooie, stijlvolle herinneringendoos!

Top kwaliteit snelle levering

Gekregen wat ik had verwacht. Van goede kwaliteit en snel geleverd.

Geweldige service, levering & kwaliteit

Hier een oma zielsgelukkig gemaakt met een leuke attentie van hip&mama box. Het laken werd zeer snel geleverd en dat in de drukke december maand. Daarnaast is het ook een super mooi product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Knutselbox

Handige knutselbox. Jammer dat het hout aan de binnenkant niet is geschuurd waardoor er wat losse houtsplinters zijn.

Geslaagd cadeau!

De box met gepersonaliseerde body en mutsje was een heel geslaagd kraamcadeau. De kersverse mama was dan ook heel blij.

Super leuke spullen!

Al 3x iemand erg verrast met jullie leuke spullen.

Tevreden, maar kon beter

Het is een mooie stevige doos en de bezorging verliep vlot. Ik ben enkel wat minder tevreden met het lettertype. Ik had speciaal het voorbeeld van 'TESS' gekozen omdat deze letters erg goed leesbaar waren. Het lettertype op de doos die ik ontvangen heb is echter helemaal anders en moeilijk leesbaar. Dit is erg jammer.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder