Ik ben super blij met mijn aankoop

Ik ben echt heel tevreden van mijn aankoop. Het is zo als ik het wou & het is ideaal.

Super leuke kleding en mega snelle levering. Meer dan tevreden

Tevreden

Snelle service en mooi ingepakt

Snelle levering. Pakket is mooi ingepakt om als kado te geven! Erg leuk om als kado aan opa en oma te geven :)

Leuk boekje, zeker met de naam erop.

Ik kan veel gegevens invullen over mijn kleinkind. het verloop van de eerste jaren en de ontwikkeling. En ook de leuke uitjes en gebeurtenissen zijn erg leuk. Af en toe een fotootje erbij is zeker iets extra's. Maar ook iets er in schrijven over hoe het met opa en oma ging, toen ze klein waren is fantastisch. Eerst kan opa of oma er iets in schrijven en later het kind zelf. Al met al erg mooi boekje!

Goed en snel geleverd

Het was moeilijk om een unisex box te vinden die voor een meisje is maar niet roze en jullie hadden een leuke

Zeer mooi, heel tevreden over het resultaat

Uitstekend!

Heel mooie papa box! Prijs en kwaliteit op en top en heel gepresenteerd! Ik bestel zeker nog bij Hip&Mama box!

Bestelling gekregen zoals beschreven

Mijn bestelling geplaatst, twee dagen later bestelling binnen zoals was besteld. Mijn dochter vond het prachtig om de mooie massieve houtblokken met naam van haar 3 dagen oud zoontje te mogen krijgen. Mooie kwaliteit. Dit kadootje was schot in de roos.

Zeer positief over alles !

Uitstekende kwaliteit, verzorgd geleverd. Alsook toen ik dag erna had gezien dat ik fout leveringsadress had opgegeven, werd dit snel aangepast ! Via chat en mail goed bereikbaar.

Goede service!

Goede Service, kreeg meteen een antwoord toen ik vragen had. Ik had de geboortekaartjes houder en een houten bord laten maken, beiden erg mooi!

Zo ontzettend meedenkend en echt heel klantvriendelijk!

Echt heel fijn, nu al een paar x besteld en de laatste keer echt heel fijn geholpen. Weer voor herhaling vatbaar.

Super goede service

Super goede service, erg blij met de geleverde lijstjes.

Snelle levering en mooi eindresultaat!

Heel aangename site om spulletjes te kunnen vinden. Mooie originele ideeën. Ik heb lang moeten zoeken vooraleer ik iets vond dat ik mooi vond. Maar bij jullie vond ik het snel! Ik ben zeer blij met mijn aankoop.

Fijne service

Spullen zijn van mooie kwaliteit. Service is snel en klant gericht.

viel erg tegen

Wat ik gekocht had viel erg tegen Zeker de prijsverhouding met wat het was

Fantastische aankondiging

Wat een leuke doosjes om de aankondiging van ons geheimpje te delen. Mooi formaat, duidelijke bordjes en stevig materiaal. De bestelling was snel en netjes bezorgd. Erg tevreden!

fantastisch mooi logeerkoffertje ontvangen

Wat een leuk cadeau is dit! nu al heel blij mee, en omdat haar naam er zo mooi op staat zal het voor altijd bewaard worden!

TOP!

2 prachtige memoryboxen mogen ontvangen. Kwaliteit is TOP. Verzending super snel. Een dikke 10!

Hele leuke items en altijd leuk in een box verpakt. Perfect cadeau om te geven altijd!

Prachtig houten spullen!

Heel mooi, alleen jammer dat de taarttopper die ik had besteld snel stuk is gegaan.

Overzichtelijke site en snelle levering

Hele leuke, gevarieerde site. De service en levering was keurig en snel.

Leuke vondst in Sinterklaastijd

De zak-met-streepjescode is een briljante inhaker op het Sinterklaasjournaal van dit jaar. De prijs is nog netjes, het product mooi en de levering vlot. Zou hier gerust nog eens bestellen.

Prachtig mooi gedetailleerd werk

Snelle levering. Ik heb gelijk mijn tweede bestelling gemaakt

GE-WEL-DIG

Het product is van mega goede kwaliteit en de levering was al binnen één dag! Daarbij was het ook nog eens mooi ingepakt. De producten wat ik had besteld voor mijn nieuwe petekindje waren de letterblokken van hout. Ik zal zeker weten nog meer voor hem en zijn zus (mijn andere petekindje) bestellen.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder