Snel geleverd en producten mooi ingepakt

Originele producten, veel keus. Jammer van de verzendkosten die pas bij 75 euro gratis zijn en ook de verzendkosten die bij een retour betaald moeten worden.

Prachtig kado en snelle levering

Ik had de herinneringenbox besteld omdat ik ook zelf een had gekregen en dit een top idee vond. Via google kwam ik bij Hip&Mama box terecht en ik vond de ontwerpen al meteen heel mooi. De doos is super mooi afgewerkt. Ook de levering was erg snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Prachtige box en snelle levering.

De box werd mooi samengesteld met de gekozen producten. Dat het bijgevoegde kaartje eigenhandig geschreven is vind ik absoluut een meerwaarde. Dat maakt het veel persoonlijker. De box werd heel snel geleverd! Ik bestel nog bij hip & mama box!

Snelle service en goede kwaliteit

Het was erg snel nadat ik het had besteld binnen gekomen en daarnaast ben ik zeer tevreden over de kwaliteit.

Originele, prachtige geboortegeschenkjes

Enorm tevreden met mijn prachtige gepersonaliseerde herinneringsbox & houten vlaggetjes. Goede kwaliteit, mooie afwerking. Supertof om te geven en te krijgen!

Helemaal top

Alles perfect geregeld, box besteld, is keurig op het opgegeven adres bezorgd. Mooie materialen.

Snelle levering en superleuk kraamcadeau!

Helemaal TOP!

Heel blij mee , Prachtige memory box , keuring geleverd en verpakt

Goede en snelle service.

Mooi afgewerkt product! Snelle levering

Zeer tevreden met de levering en de kwaliteit van het schijfje!

Leuk kado

Snelle levering en zag er goed en verzorg uit.

Perfecte koop

Leuke en originele babykadootjes, heb zelf een naambordje gekocht. Supersnelle levering, bordje was precies zoals ik hoopte.

Geweldig echt super mooi

Ik vind het echt super mooi en mijn mama was er geweldig blij mee super bedankt

Mooi en snelle bezorging

Ik heb bij hip&mama een hele mooie box besteld, hij kwam al snel binnen. Het pakketje was goed veilig ingepakt en alles zag er mooi en netjes uit.

Hele leuke bedankjes voor (oppas)oma

Als bedankje voor het oppassen hebben we namens de kinderen een broodplankje en tas gekocht. Oma was er heel blij mee! Het zijn mooie, persoonlijke producten. Aanrader!

Het viel helaas tegen

De levertijd zou 2-4 werkdagen worden, dit werd 14 dagen. En na het ontvangen van het artikel ging deze na 3 dagen gebruik kapot. Gelukkig werd er wel zeer spoedig een nieuw artikel opgestuurd. Ondanks de beperkte bereikbaarheid wordt er tijdens de bereikbaarheid-tijden snel gereageerd. Ik was van plan om vrij veel bij deze webshop te bestellen, omdat ik enthousiast ben over hun aanbod. Maar na de rommelige levering en snelle beschadiging twijfel ik hier ten zeerste aan.

Super service/kwaliteit en levering

Dure houten plaatjes

Twee dunne houten plaatjes, die met twee ringen bijeen gehouden worden, en dat voor die prijs, belachelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb de Geboorteblokjes (met gewicht en datum, etc) besteld samen met de houten geboortekaartjes bundel. De levering was snel en met een track and trace. De kwaliteit was exact zoals op de foto, mooi, belettering goed, de kersverse ouders waren er heel blij mee. Dank voor de snelle service!

Helemaal naar wens

Ik heb een bewaarkist met kaartbewaarder besteld. Het is snel geleverd en ziet er allemaal mooi uit! Mijn dochter zal dit geweldig vinden als ze groot is.

Super originele cadeaus voor mama!

Vaak zie je vooral cadeaus voor het pasgeboren wondertje. Daarom vind ik het juist leuk om de mama in kwestie te verwennen. Het liefs met een leuk en origineel cadeau. Op deze site heb je onwijs veel aanbod en ook nog eens originele cadeaus. Als kers op de taart wordt het ook nog eens snel bezorgd en is het cadeau net zo leuk in het echt als op de foto!

One stop shop voor het leukste cadeau

Ik bestelde recentelijk een kraamcadeau box voor mijn vriendin bij Hip&Mama en ben hier echt super tevreden over. De kwaliteit van de artikelen was echt prachtig en de boxen zijn leuk samengesteld. Daarnaast was het ook nog eens mooi ingepakt en snel verzonden. Ook kreeg ik er een gratis kaartje bij, dat geeft toch even die extra leuke touch. :) Ik zou zeker nog eens iets bestellen!

Geweldig!

Mijn dochter was blij verrast en vond het eerste cadeau geweldig! De rest moet ze nog uitpakken, maar het is nu al leuk!

Fantastisch!

De vlaggetjes besteld en binnen een dag kon ik ze al ophalen. De vlaggetjes zijn super mooi geworden. Van te voren wel wat vragen. Deze werden direct en zeer duidelijk beantwoord.

Mooie samengestelde box!

Wij bestelde een box voor onze beste vriendin. Zij was er ook heel blij mee! :-)

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder