Voldeed aan alle verwachtingen

Mooie hangslinger mogen ontvangen

Altijd een snelle levering, goede klantenservice en kwalitatief goede producten.

Snelle, verzorgde levering

Ik heb in oktober 2022 voor de eerste keer iets gekocht via de webshop. Zonder dat ik heb aangegeven dat ik het ingepakt zou willen hebben zat dit er als service bij. Daarnaast ook nog eens netjes met een extra kaartje.

Super goede service en mooie producten!

We hadden een beetje haast met onze bestelling en dit werd meteen opgepakt en er werd goed meegedacht om de prachtige producten zsm bij ons te bezorgen! Super service!!

Alles dik in orde!!

Mooie producten en verzorgde levering

Het pakketje was goed verzorgd en er is duidelijk nagedacht over de ontvanger: geen factuur of pakbon in de doos, product was ingepakt met een kaartje erbij voor de ontvanger, heel attent.

GEWELDIG

Op zoek naar een leuk kado voor de geboorte van één van mijn klanten. Via de website was de keuze enorm, duidelijke uitleg en er werd zelfs de mogelijkheid geboden het mooi in te pakken en een persoonlijk kaartje erbij te schrijven. Ontzorging alom! Communicatie omtrent verzending was ook prima geregeld en precies volgens plan is het pakketje afgeleverd Het aller belangrijkste is dat de ontvangers het geweldig vonden.

Klantvriendelijk!

Opgebeld met de vraag of het cadeau vroeger verzonden kon worden voor een verjaardag :) Cadeau zelfs een dag te vroeg aangekomen, super!

Super !!!!!

Was voor de eerste keer een bestelling bij jullie. Vond het echt super geregeld en ook snel geleverd. Heb de cadeaus opgestuurd naar de kersverse ouders en ze waren er heel erg blij mee. Jullie hadden het zelfs al leuk ingepakt. Complimenten hoor ! met vriendelijke groeten, Ria van den Berg

Top service en snelle levering

Super bedankt voor de snelle levering

Snel, mooie cadeaus, leuk verpakt

Top! Het was erg snel binnen en was netjes verpakt. Dat is wat je wil!

Hele mooie memoriebox, netjes geleverd

Heb de memorie box besteld als kraamkado, zag er erg mooi uit. Niet te zwaar, maar toch stevig met natuurlijk de mooie persoonlijke gravering. Levering goed. Super bedankt!

Origineel en mooie cadeaus!

Een memory box als cadeau gegeven. Erg mooi gemaakt en werd ook erg goed ontvangen! Zeker een aanrader :)

Mooie producten en zeer klantvriendelijk

Ik heb 2x de XL letterblokken besteld en ben er zeer tevreden over. Ook ben ik tevreden over het gebruik van de site die duidelijk en overzichtelijk is. Communicatie is super, ik had achteraf toch een andere keuze willen maken en mailde dit naar ze door waarop ik geluk bericht terug kreeg dat dit geen probleem was. Ik kom terug bij deze webshop!

Ik had twee boxen besteld. Bij het open maken van de doos, bleek dat bij 1 van de twee boxen het folie was los gelaten. Foto opgestuurd, binnen 24 uur antwoord en er wordt een nieuwe box opgestuurd.

Zie vlg veld

Product voldeed aan verwachting.

- super vlotte, goeie service - heel mooie kist, ze waren er heel blij mee! - ik bestel zeker opnieuw!!

Super netjes

Snel en netjes geleverd. Super blij met onze Sinterklaas zak

Snelle en goede service

Mooi gepersonaliseerd artikel en snel geleverd.

Snelle levering. Alles is leuk ingepakt waardoor het echte kadootjes zijn. Ontzettend leuk dat alles zo persoonlijk is! Je hebt ook de mogelijkheid om direct te verzenden naar degene wie je iets kado wilt doen, samen met een leuk kaartje. Ideaal als je iemand wil verrassen.

Leuk pakket alleen jammer dat de tekst niet op het kaartje stond... dat drukte de pret voor mij als

Keurig en snel bezorgd! Jammer dus dat de ontvanger niet kon achterhalen van wie het kwam. Ik heb haar gebeld omdat ik de bezorgbevestiging de dag ervoor kreeg.

Perfect!

Snelle service, super leuk verpakt!

Betrouwbaar

Ik heb een houten naamplaat besteld voor mij kindje die geboren wordt in februari. De naamplaat is ZEER mooi gemaakt! Heel proffesioneel & betrouwbaar. Vlotte service! Kan het enkel maar aanraden.

Prima service snelle levering.

Snelle levering en een mooi product ontvangen

Een mooi geboorte bord besteld van hout om te geven als kraamcadeau. De ontvangers vonden hem erg mooi

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder