Goed en op tijd

Leuke paketten

Ideaal dat ik op deze manier van op afstand een leuk samengesteld kado kan versturen. Alles naar ons zin. Helaas zijn ze vergeten mijn persoonlijke bericht van de kaart erbij te geven waardoor het een tijdje heeft geduurd voordat de ontvanger uit had gevonden dat ik het verstuurd had.

Snel, mooie producten, mooi verpakt

Je weet zeker dat je een heel mooi en leuk verpakt kadootje kunt weggeven. Ik had er wat kadootjes in met de naam van het kindje erop, maar het pakketje was toch nog heel snel bij de kersverse ouders. Ik koop hier zeker weer!

Super mooie naamslinger, voor een mooie prijs en goede service!

Contact met Hip&Mama Box verliep goed. Er was wat misgegaan met de betaling en daar kreeg ik een keurig persoonlijk mailtje van. Product werd snel verzonden en geleverd en was gelijk klaar om gegeven te worden, omdat het zo leuk was ingepakt. Product is kwalitatief goed en is echt een mooi cadeautje om te geven!

Wat een ontzettend leuk kado om te geven!!

Ik heb een memory box besteld met wat kadootjes erin. Wat zag het er ontzettend leuk uit en wat super leuk om te geven. Mijn collega en zijn vrouw waren er zo blij mee. Precies hun smaak.

Leuk

Stond niet bij wat de afmetingen waren van het spaarpotje dus schrok een beetje hoe klein die was, verder miste ik nog de informatie dat er aan de onderkant een opening zit om het geld er ook uit te kunnen halen zonder dat de spaarpot kapot gemaakt moet worden ;)

Snel geleverd en mooie slinger

Erg leuk deze persoonlijke artikelen van hip en mama box! Het is zeer snel geleverd, maar als opmerking wil ik wel aangeven dat de verpakking iets gescheurd was door de punten in de slinger.

Super snelle levering en super mooie spullen!!!

Topervaring met de service en het resultaat!

Super snelle reactie op je vragen en super snelle service waardoor ik alles perfect op tijd binnen heb gekregen. Het resultaat was ook erg mooi en zoals vooraf beloofd (zoals het plaatje!). Bijzonder, persoonlijk cadeau.

Snelle levering en producten naar wens !

Snelle verzending Mooi Ingepakt zoals gevraagd Producten ook naar de beschrijving op de site

Snelle levering en mooie kwaliteit

Had de bestelling sneller binnen dan verwacht en dat kwam ons heel goed uit! Mooi speenkoord, erg blij mee.

Snelle levering, mooie producten!

Ik heb al meerdere besteld bij hip&mamabox en ben erg tevreden! Snelle levering! Mooie producten!

Prachtig cadeau

Voor een vriendin heb ik een naamplaat voor haar dochtertje besteld. Deze kwaliteit was super en was een mooi kraamcadeau!

Fijne manier om zelf een kraamcadeau te kunnen samenstellen!

Eén van onze medewerkers ging met zwangerschapsverlof en we wilden haar verrassen met een mooi cadeau vanuit het bedrijf. Via de Hip&Mama Box kan je op makkelijke manier zelf uitkiezen wat je in de doos wil hebben en het wordt netjes samengesteld en geleverd. Het losse kaartje was makkelijk uit de doos te halen, in te vullen en terug te plaatsen. Helemaal top zo en we gaan dit zeker onthouden voor een volgend kraamcadeau.

Een duidelijke webshop en makkelijk te bestellen. Bestelling kwam snel binnen en was leuk ingepakt! Heel erg tevreden!

Mooie kwaliteit, snelle levering, leuk verpakt

Zeer tevreden met de service en artikelen

Super mooie spullen, betrouwbare service en zeer blije jonge ouders!!

Tot twee keer toe de jonge ouders verrast met een super mooi hip&mama kraampakket. Ik heb ervoor gekozen om een eigen pakket samen te stellen. De keuze aan cadeaus is groot, de producten zijn mooi en van goede kwaliteit, je kunt spullen personaliseren (de blokken met de namen van de kids erop vielen erg in de smaak) en de (verpakkings)dozen zien er super uit! De website werkt erg prettig en het pakket was beiden keren snel en zorgvuldig bezorgt. Kortom een echte aanrader als je een origineel en leuk cadeau/pakket wilt geven aan de kleintjes en hun ouders!

Ziet er top uit, echt big surprise

Ik heb schijnbaar een fout gemaakt, het pakket kwam op mijn adres ipv kraamadres. Dit is mij nooit overkomen, raar

Snelle service en mooie producten

Perfect afgeleverd. Leuk ingepakt, zeker voor herhaling vatbaar

Ontzettend leuke giftboxen zelf samen te stellen met leuke gepersonaliseerde cadeaus en niet gepersonaliseerd. Goede prijs en kwaliteit en de merk producten ook niet duurder dan in de winkel. Heel blij mee en een vriendin heel blij mee gemaakt!

Fantastische box!

Super fijne en snelle service! Jullie zijn mijn go-to voor leuke kraamcadeaus!

Snelle levering en kwalitatief goed product!

Het bestellen gaat makkelijk, de levering is snel en het is een mooi product!

Leuk cadeau

Leuk cadeau om weg te geven en enthousiaste reactie van ontvanger, hoewel vergeten was om er een kaartje bij te doen van de afzender.

Accuraat

Het bestelproces verliep niet helemaal soepel met name de betaling kwam niet goed door. Via de mail/whatsapp contact gezocht en bewijs van betaling overlegd. Responstijd op de mail is prima en klantvriendelijk. Order werd 1 dag later uitgeleverd maar was verder prima en netjes verzorgd.

Nette en snelle levering

Ik zag op de website hele leuke spulletjes. Toen besloot ik voor mijn 2 dochters die beiden zwanger zijn 2 knuffel te bestellen. De knuffel zijn straks voor de babies. Eerst gaan de mama's in spe de komende maanden zelf lekker slapen met de knuffeltjes. Gezien een minder leuke ervaring met online bestellen, was ik wat huiverig. De verassing en blijdschap was groot toen bleek dat mijn bestelling snel werd geleverd. Bij de opmerkingen had ik gevraagd of de knuffel apart konden worden verpakt. Zo zijn ze ook geleverd. Apart verpakt met een duidelijke vermelding van de inhoud. Dus week knuffel in welke verpakking zat. Dit volgde heel fijn. Ik werd serieus genomen. En ik voelde evengoed dat de mensen achter HIP&MAMA BOX persoonlijke aandacht hebben voor hun klanten. Ik was geen nummer.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder