Goede kwaliteit en snelle levering

Super leuke spullen, top service!

Vriendelijke mensen, leuke site met mooie cadeaus. Snelle verzending en indien dit niet lukt nemen ze persoonlijk contact met je op. Erg fijn ervaren!

mooie kwaliteit dik in orde.

hallo niets op aantemerken was op tijd en is zoals op de site

Super leuke cadeaus

Leuke shop met originele cadeaus, kaartje erbij en het wordt rechtstreeks naar de ontvanger opgestuurd als een cadeau! Zo leuk

Mooie boxen met snelle levering!

Ik kocht een gepersonaliseerde memorybox. Meestal kun je bij andere sites even wachten op gepersonaliseerde items, maar deze werd mij snel toegestuurd!

Keurig verzorgd

Netjes en leuk ingepakt. Keurig verzorgd. Ga zo door

Top ervaring met bestellen!

Veel keuze uit ontwerpen voor een box en snelle levering. Super fijn als je snel een cadeau nodig hebt in de kraamweek! Kwaliteit ook top!

perfecte service!

Echt een superfijne service: het was geen enkele moeite om er een groter kaartje bij te doen zodat we het perfecte kraamcadeau zo bij de blije ouders konden laten bezorgen. En dan ook nog een supersnelle verzending. Erg blij mee!

mooi product en snelle service

product ziet er mooi uit snelle service en aandacht voor de verzending. product is leuk ingepakt verzonden.

Prima, niks verkeerds over te zeggen!

Prima communicatie via de mail. Pakketje snel verzonden en volgens de afspraken die vermeld staan op de site. Ook mooie producten!

Aanrader voor een leuk kraamcadeau!

Hip&Mama Box verkoopt super leuke artikelen. Helemaal leuk als kraamcadeau of voor je eigen kleintje. Bestelling was duidelijk met veel liefde en aandacht klaargemaakt, zelfs alles ingepakt: zo leuk!

Zeer tevreden en super leuk om te geven!

Ik heb een aantal gepersonaliseerde boxen besteld om als cadeau weg te geven en heb hier zoveel leuke reacties op gehad. Ook de ontvangers vinden het heel speciaal en leuk om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen. Zowel de box als wat er in zit ziet er mooi uit. Klantenservice is ook super! Je krijgt snel reactie en ze komen altijd met een oplossing. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker bestellen!

Snel en uitstekende service

Heel erg blij met hoe mooi en snel de bestelling binnen was, al meerdere mensen verrast dankzij hip & mama box❤️

Super vriendelijk, mooie materialen en excellente service!

Ik wou na mijn bestelling toch nog een kleine wijziging doen en dat ging zonder probleem. Snelle en correcte communicatie. Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben altijd heel tevreden geweest! Mooi spullen en altijd zorgvuldig verpakt.

Snelle service en mooie producten

Snelle service en mooie producten. Mail support is ook vriendelijk en snel.

Ik zou er zo weer bestellen!

Mijn bestelling was helemaal zoals ik het me gehoopt had. Super snel en zag er helemaal als in m’n gedachten uit!

Prachtige box!

Ik kocht een Hip&Mamabox als geboortegeschenk en ben helemaal tevreden. Alle materialen hebben een prima kwaliteit en passen mooi bij elkaar. Enkel de naamsticker op de box zelf komt een beetje los.

Prima, Snelle levering

Prima, Snelle levering, geen klachten

Ik ben helemaal fan.

Dit is de 2e keer dat ik het gebruik om namens het team waar ik in werk een jonge moeder die net bevallen is een cadeau toe te zenden namens het team. Het fijne is dat je kan kiezen voor een bestaand concept en en ook zelf iets kan samenstellen. Bij de volgende geboorte zal ik hier zeker weer bestellen.

Heel leuk cadeau voor aanstaande grootouders

Zending snel ontvangen, leuk cadeau

Heel tevreden

Snel antwoord op een vraag, snel in huis.

Netjes, snel, en prachtig resultaat

Mijn kadoo besteld op zondag, dinsdag in huis. Leuk ingepakt. ‘n heel mooi boekje! Ik ben zeer tevreden!

Origineel kadootje

De tuitbeker slok slok bij opa en oma viel erg in de smaak bij de ontvanger. Je vindt niet vaak artikelen in die categorie. Snelle levering en leuk verpakt

Makkelijk bestellen en mooi resultaat!

Degelijke en mooie herinneringskist. Het is even wachten op de aankoop maar heel blij met het resultaat. Het was het wachten waard. En wauw het lettertype blijkt toevallig enorm dicht aan te leunen aan het lettertype van het geboortekaartje. Zeer tevreden dus!

Top cadeau!

Ontzettend leuke en originele kraamcadeaus! Verzending is ook top en alles is netjes ingepakt! Precies zoals ik het had verwacht!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder