Fantastisch!

Wat een goede service! Dat noem ik nog eens klantvriendelijk. Ik had mijn cadeau snel nodig, chat gestart, aangegeven bij bestelling en twee dagen later kreeg ik mijn box binnen! Prachtig! Misschien dat ik er ook nog wel twee voor mijn eigen dochters ga bestellen…

Producten van supergoede kwaliteit!

Ik zou hier zo terug bestellen.

Niets anders dan lof!

Ik ben bij toeval bij jullie uitgekomen voor een kraam cadeautje. We hebben het erg goed ontvangen! De communicatie was goed, het cadeau en de doos was erg mooi. Het is ook goed ontvangen bij de ontvanger :-)!

Prachtige doos en snel geleverd

Een prachtig kraamcadeau dat wij konden geven. De doos werd snel en netjes geleverd. Hij is stevig en goed afgewerkt.

Echt hele leuke spullen!

Heb een doos besteld voor een vriendin die pas is bevallen en ze waren er zo blij mee en ik vond het ook super leuk om te geven. Alle spullen netjes en mooi op elkaar afgestemd en ook qua kleur, echt heel mooi. Zou het zelf ook leuk vinden als ik een kindje zou krijgen of voor de kindjes van mijn vriend.

Een beetje teleurgesteld

De box is in het Engels, terwijl die online in het nederlands was en ik er vanuit ging dat ik die ook in het nederlands zou ontvangen!!

Super fijn!

Goede kwaliteit producten en snelle levering!

Geweldig leuke kleren!!!

Voor mijn dochter super leuke kleren, krijg op straat vaak te horen dat ze er zo leuk uitziet en waar dat gekocht is…elke keer weer leuk om te kijken op de website.

Erg blij met m'n bestelling en de service. Er was iets mis gegaan bij de bezorgdienst. Contact opgenomen met de webshop en ze stuurden direct mijn bestelling opnieuw op.

Makkelijk, snel, kwalitatief, vernieuwend

Makkelijk, snel, kwalitatief, vernieuwend

Mooie producten

Snelle levering, goede service, een heel mooi gepersonaliseerd product waar ik zeker tevreden over ben. Was goed verpakt verzonden tegen breken. Het is de moeite waard om hier te bestellen.

We hebben 3 verschillende boxen besteld voor 3 gezinnen. Alles zag er fantastisch uit. Mooi verpakt. De reacties waren ook fijn. Ze waren er allen erg blij mee. Daar doe je het uiteindelijk voor. Goed meegedacht met het samenstellen van de boxen. 1 pakket ging de bezorging (helaas) niet goed. Ook dit werd netjes opgelost en alles is op de juiste plek terecht gekomen. Top service, sociaal, vriendelijk en erg behulpzaam. Nogmaals bedankt en we komen gauw weer terug.

Snelle levering en mooi product

Mooie producten en snelle levering.

Leuke producten besteld voor de meester! Snel geleverd en ziet er perfect uit. Ook leuk verpakt. De meester was er ook helemaal blij mee :).

Mooi kwalitatieve producten met een snelle service, I love it!

ik heb de naamblokken besteld met zwarte afwerking. Deze zijn heel mooi en kwalitatief afgewerkt, echt prachtig! Deze zullen niet alleen mooi gepresenteerd worden met bij de doopzuikers van onze dochter maar zullen we later zeker als decoratie of speelgoed verder kunnen gebruiken.

Eerste keer dat ik hier een cadeau´tje aankoop voor iemand. Bij aankoop was ik de naam vergeten in te vullen. Communicatie was top. Direct reactie erop. Toen ik het pakje thuis aankreeg was ik nog aangenamer verrast. Het was al mooi ingepakt, hun kaartje erbij. Ik ben fan.

Mooie box

Mooie complete box. Super leuk als kraamcadeautje

Hele mooi dozen

Erg blij met de 2 dozen voor mijn kinderen, een leuke memorybox om te vullen met herinneringen voor als ze later uit huis gaan!

Snel binnen, leuke boekjes! :)

Snel binnen, leuke boekjes! :)

Zwanger zijn is steeds wat magisch & dat zijn deze boxen ook!

Ik bestelde reeds enkele malen een ‘Hoera Zwanger’ box, ik ben er zo enorm tevreden van! Hoewel ik voor mezelf niet de wens heb om (momenteel) zwanger te zijn, vind ik het des te leuker in dat nieuws van andere aanwezig te zijn. Gelukkig te zijn voor hun… Op welke manier kan je dit beter tonen dan via zo’n toffe box? Met enkel écht nuttige items.

Superblije aanstaande opa en oma

De aanstaande opa en oma van onze baby waren superblij met dit leuke boek. Een leuke aanrader als cadeau dus!

Lieke producten, snelle levering

Leuke box, ziet er professioneel uit en de producten zijn ook hartstikke leuk. Leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen! Na bestelling ook snelle levering.

Super snel met bezorging en mooie producten

Een mooie site toevallig gevonden op google, was een leuke kraamcadeau aan het zoeken en kwam hip&mama tegen. Was niet snel klaar met bestellen kon niet uitkiezen uit mooie producten.

Snel, netjes en goed

Snel, netjes en goed

Super mooi resultaat!

Ik ben echt super tevreden van men bestelling! & de levering was ook nog eens super snel. Top service!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder