Prachtig kado

Geweldig mooi kado voor de aanstaande vader

Van A tot Z duidelijk

Ik ben mijn eigen cadeaupakket samen gesteld. Er was veel keus en daardoor was het kiezen soms wat lastig. Toch heb ik een aantal leuke spulletjes uitgezocht en was het een perfect pakket voor mijn dochter. Ook had ik wat uitgezocht voor haar vader en haar oma; een persoonlijk cadeautje. Erg leuk! De bestelling werd vlug ingepakt en 2 dagen nadat ik het besteld had, had ik het pakket al in huis. Super! Ik ga zeker vaker bestellen.

Amazing!

Een leuke winkel met mooie 2ehandskledij voor een heel mooi prijsje! Keurige kleding, goed overzicht en vriendelijke mensen die je behulpzaam zijn.

Prachtige met aandacht gemaakt cadeau!

Vanwege ons verblijf in het buitenland konden we niet zelf een kraamcadeau langs brengen. Deze baby cadeaubox was zo mooi! Geweldig dat je het kunt personaliseren. Onze dochter en schoonzoon waren er erg blij mee. En onder de indruk dat zelf de doos al prachtig was. Super ervaring en zou zeker weer iets bestellen in de toekomst.

Precies zoals op de foto's, heel mooi babyboek

Super leuk boekje om alle herinneringen in te noteren. Genoeg ruimte om te schrijven en foto's te plakken. Boekje ziet er uit zoals op de foto's.

Snelle bezorging

Snelle en goede service. Gemakkelijk besteld en snel bezorgd. Voor herhalingvatbaar!

Betrouwbare shop met oog voor persoonlijke touch

Ik had op dinsdag een bestelling voor een pas geborene geplaatst en kreeg deze woensdag netjes binnen. De verpakking had ik voorzien van naam en geboortedatum. Deze kwam in mooie staat en super goede kwaliteit binnen. Het rompertje en mutsje had ik voorzien van naam. Eenmaal binnen zag het er precies uit als op de foto. De stof is heel kwalitatief en voelde heel zacht aan. De producten waren erg lief ingepakt. Ik had gekozen voor een handgeschreven kaartje en ook dit zag er heel keurig uit. Dankjulliewel!

Leuke kado’s om te kiezen En ik had een kleur besteld en die heb ik ‘s nachts nog om kunnen zetten naar een andere kleur, was super De kado’s zijn ook heel goed ontvangen Dus een prima zet om bij jullie te bestellen

Snelle service en mooi invulboekje

Het was een snelle service, ik had het boekje na een dag in huis. Boekje ziet er mooi uit en is leuk gemaakt om in te vullen door de opa's en oma's. Mooie herinneringen voor later, ook leuk dat er foto's ingeplakt kunnen worden.

Prachtige spullen

Mooie materialen heb baby kleertjes en baby speelgoed gekocht. Baby was er blij mee !

Snelle levering, prachtig en originele producten en mooi ingepak!t

Gewoon Top

Super sonic snelle service

Ik vindt dat er snel gehandeld wordt en opgestuurd is. Ik vindt dit personlijk erg fijn. Ook leuke doos waarin het geleverd wordt

Heel mooi cadeautje om te geven!

Wat ik geleverd heb gekregen is net zoals wat ik zag op de website! Heel mooi om cadeau te geven aan iemand.

Fijn en zorgeloos iemand blij maken

Leuke spulletjes, fijne website, een niet heel uitgebreid assortiment maar daardoor wel kwalitatief en persoonlijk gericht. Beetje prijzig maar een goeie service en snelle levering zijn dat waard.

Geweldige klantenservice!

Heel tevreden van mijn bestelling bij Hip&mama box. Al tweemaal bestelde ik een cadeaubox als kraamcadeau. Beide keren liep er iets mis met de cadeauverpakking die bij de bix inbegrepen zat maar niet mee verzonden werd. Nadat ik hier een berichtje voor stuurde hebben ze me meteen geantwoord en 2 dagen later lag de cadeauverpakking aan m'n deur! Steeds is de bestelling mooi ingepakt in een mooi doosje. Heel fijn!

Top en persoonlijke service

Een zelf samengesteld geboorte pakket laten bezorgen - goede communicatie - zelfs het sturen van een foto van het pakket was geen probleem.

Mooie producten en snelle levering

Duidelijke website met leuke originele producten.

Topcadeau

Mooie artikelen, snelle service!

Gewelig

Heel mooi persoonlijk cadeau!

Fijn contact en bij foutieve bedrukking werd er zonder moeite een nieuwe gemaakt daar kon ik op wachten

Mooie producten en erg leuk verpakt!

* Invulboek voldoet echt aan verwachting, mooi en degelijk. * Mooi verpakt, in cadeauzakje. * Gratis kaartje erbij...

Als je heb besteld,is de bestelling ook snel verwerkt en snelle bezorging,netjes ingepakt,zodat t niet kan beschadigen. Mijn dochter is erg blij met haar baby boek ,voor haar zoontje.

Cadeaus erg leuk, helaas geen kaartje erbij!

Het cadeau zelf was erg leuk, ik had er een tekst bij gedaan voor op het handgeschreven kaartje maar dit kaartje zat er dus niet bij waardoor de ontvanger niet wist van wie dit leuke pakket kwam... dat was dus erg jammer

Super mooi shirt . Kleur goed, tekst goed en keurig verpakt.

Voldeed aan de verwachtingen

Ik heb de box kado gedaan. Ontvangers waren super tevreden en dan ben ik dat natuurlijk ook. Box is op tijd bezorgd en het zag er super leuk uit, zo gaven de ontvangers aan.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder