Snelle levering, mooi ingepakt en leuk artikel. Blij mee!

Een paar weken geleden kocht ik kraam cadeau voor mijn vriendin. Ze zijn heel blij mee. Ik was toen vergeten om mijn naam erbij te zetten. Ik mail gestuurd en het was geregeld! Lief en attent

Zeker een aan rader wat een mooie producten

Was Een schitterend mooi Lakentje ( hotel Oma/ Opa)

Een mooi cadeau voor een liefdevol mens !!!

Vlot binnen en kwalitatief

De caketopper was van mooie kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. Kwam ook vlot binnen per post.

Mijn collega is superblij met de mooie box!

Goed geregeld, leuke producten en snel bezorgd. Top!

Snelle, goede service!

Wij zijn heel tevreden. Het bestelde product was heel snel binnen en van goede kwaliteit. Precies zoals we hadden gehoopt.

Super erg blij met de mooie singer!

Snel en goed! Aanrader dus.

Te gekke naam slinger!

Naam slinger besteld. Heel snel binnen en mooie kwaliteit. Die krijgt een mooi plekje!

Snelle levering, product zat netjes en gezellig verpakt. Duidelijke website.

Top product

Na best een snelle levering (handgemaakt) is het eem feestje om uit te pakken. Erg blij met de bestelling, alles ziet er heel netjes uit. Ik zal hier zeker nog een keer wat bestellen.

Top !!!

Al meerdere keren besteld en telkens was het dik in orde !! Producten zijn mooi, kwaliteit top ! Zal zeker niet de laaste keer zijn dat ik hier bestel !!

Grandioos, alles is leuk, dat maakt het moeilijk om te kiezen:)

Wat een leuke producten verkopen jullie! Daarbij is het snel en makkelijk bestellen. De levering gaat ook zeer vlot. Geweldig! De site al aanbevolen aan vriendinnen die ook oma worden!

Perfect kraamcadeau

Super leuk en heel mooi, ideaal kraamcadeau! Elke mama is telkens in de wolken met het cadeau. Ook de communicatie is top! + heel vriendelijk!

Mooi kraamcadeau

De houten vlaggetjes waren een kraamcadeau. Erg mooi en leuk verpakt. Ze waren alleen kleiner dan verwacht.

Leuk, snel en netjes!

Onze taarttopper was direct een dag later al in huis. Super leuk! Hij stond erg leuk op de taart!

Origineel, goede kwaliteit, snelle levering!

Wij waren opzoek naar een origineel kraam cadeau! Mijn schoonzus met enorm veel volgers op sociale media had werkelijk (bijna) alles al. Maar voor je neefje wil je toch echt een bijzonder cadeautje! We zijn enorm goed geslaagd! De kwaliteit is goed. Producten boven verwachting leuk en ook nog eens een enorm snelle levering !

Goede service en leuk cadeau

Ik had tijdens het bestel proces een foutje gemaakt, wat de mensen van Hip&mama box hadden gezien, ze hebben toen met mij contact opgenomen om het op te lossen. En de ontvangers waren er super blij mee.

Superleuke reactie van de mama

De moeder van de 'newborn' was erg verrast met de mooie box mèt de naam van haar baby erop. Superhandige opbergdoos voor alle 'eerste dingen'; eerste schoenen, eerste knutselwerk etc. etc. De kleuren zijn heel smaakvol, niet te hard.

Unieke, hippe baby & mama items

Wij bestelden voor de geboorte van onze dochter gegraveerde vlaggetjes, die we heel erg mooi vonden en gebruikten voor haar eerste 'foto'tje' Ook bestelden we geboorteborden als cadeau voor meter/peter en grootouders. Er werd door een missing maar één geleverd. We belden jullie en meteen wilde jullie dit voor ons oplossen. Hele fijne ervaring en service. :)

uitstekende service en kwaliteit!

Goede kwaliteit product en prijsverhouding. Goede klantservice!

Goede service!

Mijne Kraamkado was goed ontvangen door de kersverse moeder . Mooi optijd. Bedankt. Ik kreeg ook de benodigde communicatie. Wil zeker weer gebruiken .

Hele mooie vlagjes

Echt een aanrader. Snelle service en echt heel mooi.

Snel pakket opgestuurd na bestelling. Helaas door DHL pakket niet aangekomen (afgeleverd in portiek terwijl ik niet thuis was). Met prettig mailcontact nieuw pakket toegestuurd. Leuke producten!

Mooie box en snelle levering!

Jammer dat het kaartje wat ik erbij had geschreven, niet is aangekomen waardoor de ontvangster niet wist van wie het vandaan kwam :(

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder