geweldig

geweldig

Beter dan ik had verwacht!

Ik bestelde een pakket voor een pasgeborene met een op maat gemaakte doos. Het schrijven op de doos, op de kleding en alle dingen die erin zaten, waren mooi gedaan en georganiseerd. Ik had verwacht tevreden te zijn over het heden, maar niet zo veel als ik ben! de nieuwe mama en baby genieten dankzij jou van het cadeau!

Leuke naamslinger, helemaal naar mijn verwachtingen!

Bij levering ontbraken er enkele vlaggetjes. Een heel vriendelijke dame hielp mij snel verder. De ontbrekende vlaggetjes werden de dag zelf nog na gestuurd. Niet veel later had ik ze al in de bus! Kwalitatieve en mooie vlaggetjes. Helemaal naar mijn verwachtingen. Aanrader!!

Bestellen is altijd weer een feestje

Iedere keer als ik iets bestel dan voel ik me als een kind in de snoepwinkel. Als kraamcadeautje maar ook als bedankje voor oppas oma's echt perfect. Deze week weer mijn moeder blij gemaakt met een gepersonaliseerd cadeautje van de kleine. Echt top.

Aanstaande moeder was erg verrast en blij

Om een leuk pakket samen te stellen voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat, leek het leuk om daarbij een box te doen. Deze hebben we op de site zelf kunnen samen stellen met de dingen die ons leuk leken/passend waren. Onze collega was positief verrast en benoemde het pakket een aantal keer tegen andere collega's. Het viel dus goed in de smaak. Het uiterlijk van het pakket zag er erg leuk uit. Niet te veel poes pas. Het pakket is ook erg snel bezorgd, dit wordt erg gewaardeerd.

Super en snel

Helemaal naar verwachting was de vlaggenlijn van hout. Precies zoals ik hem zelf in gedachte had. Hij is zelfs al voorgeregen dus dat hoef je ook niet zelf te doen! Super snelle levering en leuk ingepakt!

Een hele mooie baby kadobox besteld!

Behulpzaam en erg snelle levering! Top!

Supermooi kado

Vriendelijk aan de telefoon, snel geleverd en zeer attent dat er een kaart niet meer leverbaar was en dat er een alternatief bij was gevoegd.

Mega fijne ervaring!

Er werd geluisterd naar mijn wensen en het product was mega mooi! Ik ben heel tevreden.

Ik was opzoek naar een leuk cadeau voor mijn lieve oma en ik kwam deze website tegen met hele leuke cadeau pakketjes. ik heb mijn oma er heel erg blij mee gemaakt, ze vond het erg leuk!! Goed verpakt, en snelle levering ;)

Prachtige cadeaus in een leuke box, perfecte service!

Bij Hip&Mama kan je prachtige cadeauboxen kopen of - in mijn geval - samenstellen. De service is perfect: de box wordt op tijd verstuurd en toen ik om een fotootje vroeg, kreeg ik die meteen. Vijf sterren+

Mooi!

Snel geleverd en een mooie ( al geregen) vlaggenlijn. Dit maal voor mezelf gekocht, maar volgende keer zeker als kraam kadootje!

adviseren

snelle levering, producten zoals beschreven

Ik ben zeer tevreden over hip & mama box

Ik ben erg tevreden over hip & mama box. Je word goed geholpen, als er iets mis gaat met de bestelling dan zijn ze goed bereikbaar via de mail. Zijn klantvriendelijk, en de bezorging is mooi vlot / snel.

Makkelijk bestellen

Goede duidelijk website en snelle levering

Overzichtelijke site en snel in huis

Mooie houten vlaggetjes en eenvoudig besteld. Wij zijn er helemaal tevreden mee.

Supper

Snelle levering leuke spulletjes

Tevreden

Tevreden over de prijs kwaliteit! En het snelle leveren

Prachtig product en hele snelle service

Product wat ik had besteld precies naar wens en zoals verwacht. Service was heel goed en snel! En er zat een heel leuk persoonlijk geschreven kaartje bij heel leuk! Zeker een aanrader!!! Ook een super leuk assortiment

Snelle levering, fijne site. Heel mooie blokken, alleen iets groter verwacht

Ik ga zeker nog een keer bestellen

Mooie producten, snelle levering. Goede communicatie via whatsapp en probleem snel opgelost en vervangend product gekregen!

Snel bezorgd, super leuk, mooi ingepakt

Makkelijk te bestellen en te personaliseren, geen moeilijk gedoe. Super snel geleverd en ook nog eens heel mooi ingepakt!

Houten vlaggenlijn besteld. Goede service

Op de website staat duidelijk beschreven hoe de bestelling geplaatst moet worden met symbolen toevoegen aan de houten vlaggenlijn. Prijs is ook duidelijk aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Snelle service na de bestelling en mooi verpakt, leuk om dit pakketje in huis te krijgen!

Een super snelle levering van kwalitatief maatwerk!

Ik heb bestellen bij Hip&mama Box als zeer prettig ervaren. De levering was erg snel en je had veel keus. Voor ieder wat wils!

Ontzettend leuke cadeautjes.

Ik heb een collega een invuloefening cadeau gedaan. Zij is er super blij mee.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder