Super leuke spulletjes, goede kwaliteit en goede service

Ik heb al een paar keer wat besteld bij Hip&Mama Box. Super leuke boxen, ook die je zelf kan samen stellen. Super leuk om cadeau te geven! Ook goede service. Laatst een appje gestuurd omdat ik nog wat wilde veranderen, gelijk beantwoord en aangepast! Erg tevreden :)

Mooie producten en hele goede service!

Helaas kwam de memorybox beschadigd aan, waarschijnlijk is tijdens de bezorging een stuk van het hout afgebroken. Ik werd super goed geholpen en kreeg meteen een nieuwe box! Perfecte service en hele mooie producten, zeker een aanrader!

Mooi en waardevol kraamcadeau

Hele leuke verassende box met hele leuke merken.veel variatie van knuffel tot mutsje en dat uitspraken boekje!! Snelle service en mooi ingepakt

Heel goed!

Ik vroeg wat op de app, kreeg keurig antwoord. En wat ik gekozen had was gewoon super leuk! Mooie box met prachtige spulletjes er in. Erg leuk verpakt allemaal. Aanrader!!

Zo leuk om te geven….

Ik ben helemaal verliefd op de hip & mama boxen! En de service is echt grandioos. Laatst had ik per ongeluk het verkeerde bezorg adres in gevuld en 1 mailtje was genoeg om het direct gerectificeerd te krijgen! Echt top! Veel dank!

Fijne topservice!

Een klein foutje in de naam geslopen. Direct opgelost en een nieuw exemplaar ontvangen. Top! Heel blij met deze goede service! De producten zijn mooi afgewerkt!

Zeer tevreden!

Mijn pakket was zeer snel geleverd, dit was voor oma en opa. Ze zijn er super blij mee! Ik zou deze site echt aanraden!

Goede kwaiteit-prijs verhouding!

Het pakket kwam sneller binnen dan verwacht. De blokken zijn van prachtig hout gemaakt en bewerkt met kwaliteitsverf. Voortaan bestel ik al mijn kraamcadeaus via Hip&Mama.

Leuk origineel cadeau, snelle levering!

Snel en leuk

Ik heb twee kadootjes besteld en die waren een dag erna al bij mij thuis geleverd terwijl ze met persoonlijke tekst waren bedrukt. Erg leuk en snel geleverd dus.

Fijne communicatie en snelle levering

Twee houten naamtoppers besteld, super leuk voor op je taart maakt het meteen persoonlijker

Leuke webshop met snelle service!

Ik bestelde last minute een cadeau voor Moederdag en dit werd heel snel geleverd. De webshop heeft leuke, originele cadeautjes. M’n mama was er heel blij mee!

Snelle levering en mooi verpakt!

Mijn aankoop is super snel geleverd. Het was ook heel leuk ingepakt!

Snelle verzending. Elke keer weer een prachtig kado om te geven De gepersonaliseerde items zijn echt een aanrader. De boxen kan je kant en klaar uitzoeken maar ook zelf personaliseren. Vooral dat laatste is natuurlijk het allerleukst

Fijne klantenservice, info site niet altijd up to date

Helaas bleek de actieprijs op de site niet meer te kloppen, maar de klantenservice heeft me fijn en snel te woord gestaan. Het cadeautje viel iig in goede smaak!

Tip top in orde

Niets op aan te merken alles super

Prachtig product, het hout voelt wel wat fragiel aan.

De houtsoort vind ik iets te dun, het lijkt mij niet heel bestand tegen stoten of vuil. Dit aangezien het onbehandeld lijkt. Maar dit is afwachten. De print is erg mooi.

Snelle service, mooie items!

Mijn bestelling kwam snel binnen, helaas was er één item verkeerd geleverd. Na goed en ook snel contact met de klantenservice.. de volgende dag het juiste item ontvangen. Heel blij met de service maar nog veel blijer met de items, ze zien er precies uit zoals je het kan zien op de website.

Deze hoge score is verdiend. Het vertrouwen in bestellen voelt erg goed. Je krijgt je mail en snel je bestelling! Mooie kleding die mijn kleindochters krijgen! Ik geef het graag door aan mijn familie en vrienden

Super snelle en persoonlijke service

Zeer snelle bezorging met een persoonlijke touch. Heel mooi ingepakt met een lief kaartje erbij. Echt een cadeautje om open te maken :-)

Geweldige webshop!

Ik had een bestelling gedaan om de babykamer in te richten. Het werd direct verzonden en in had het dan ook zeer snel in huis. Van uitstekende kwaliteit en nu afwachten op de komst van ons babytje!

Erg mooi!!

Heel fijne service via de whatsapp,! Mooie producten en snel geleverd!

Super service!

Ontzettend goede service, er ging iets niet helemaal goed met DHL en ze ondernamen direct actie om dit goed op te lossen. Snelle communicatie.

Mijn vrouw die je mama geworden is was er zeer blij mee

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder