Leuke box

Leuke box. Vooral de tas viel erg in de smaak. Snelle levering ook.

Leuke cadeaus voor kraamtijd

Een vrouw in de omgeving was oma geworden. Even kijken wat voor leuks ze hadden en een cadeautje voor een kersverse oma was snel gevonden!

Mooi product.

Persoonlijk & leuk cadeau

Ik was op zoek naar een zwangerschapsaankondiging voor aan onze ouders te kunnen geven. Hip&Mama heeft naar mijn persoonlijke wensen geluisterd en er exact het cadeau van gemaakt dat ik zocht! Dit weekend gaan we het onze ouders vertellen!

Snelle service en ziet er goed uit

Leuk dat we de geboortebundel konden personaliseren en dan ook nog snel geleverd krijgen!

Super origineel kraamcadeau

Mooie kwaliteit en heel origineel. Pluspunt is dat er geen tekst op staat “geboortekaartjes” of iets dergelijks maar alleen naam en geboortedatum, zo kan het ook altijd nog gebruikt worden voor verjaardagskaarten of iets dergelijks.

Mooie naamketting snel geleverd.

Een leuke neutrale houten naamketting gekocht voor onze dochter die is geboren. Geleverd binnen de aangegeven levertijd. Leuk verpakt. Erg blij mee.

Héél blij met het geboortebord!

Mooi gemaakt en van goede kwaliteit

Snelle levering en leuk pakketje!

Alles was inorde van levering tot de 2 boekjes zelf die ik bestelde!! Top.

Fantastisch verrassingspakket samengesteld door Hip&Mama Box!

Mijn vriendin is afgelopen week bevallen van een prachtig dochtertje Vajèn. Ik wist meteen dat ik haar wilde verrassen met een Hip&Mama Box. De ervaring is dat de cadeautjes erg mooi verpakt worden en je kunt het pakket helemaal naar smaak samenstellen. Dit keer koos ik echter voor een verrassingsbox. Het is mij meer dan goed bevallen: de prijs van €75,- overtrof mijn verwachtingen. Ik heb gekozen voor 2 voorkeurskleuren (zand & wit) en hier is goed op gelet door de inpakkers. Ook had ik als wens opgegeven om minstens een pakje + muts met naam in de box te verwerken. Er is goed gehoor gegeven aan mijn wensen. Mijn vriendin belde mij bij ontvangst helemaal enthousiast op en vond de inhoud prachtig! Mijn complimenten voor de makers van de Hip & Mama Box.

Heel tevreden van de producten en de service!

S avonds rond 21:00 besteld, kon het de volgende dag om 1030 al ophalen.

Duidelijke website en snelle levering.

Mooie duidelijke website, overzichtelijk. Makkelijk bestellen, alles staat bij elkaar. Artikelen zijn mooi, glad geen splinters. En dan ook mog super snel geleverd.

Snelke service goede kwaliteit leuke betaalbare aanbiedingen!

Denken goed met je mee, fijne communicatie via whatsapp.

Vlotte service met mooie producten

Een gepersonaliseerde slinger besteld, werd binnen de week geleverd!

geweldig de Hip&Mama Box

fijn dat dit er is kon ik ook een presentje sturen voor een kennis die ver weg woont ze was er heel blij mee super nog bedankt

Heel goede service

Heel leuk boek en snel geleverd,topservice

Goede kwaliteit

Hele mooi naam in hout besteld in jungle uitvoering. Erg mooi geworden en mooi toevoeging aan jungle kamer.

Als je iets besteld, het ziet er altijd goed uit. Als het in eerste instantie niet lukt en je jullie een mailtje stuurt krijg je snel reactie en een goede reactie. Ik heb al vaker wat op jullie site besteld, en dat zal ik zeker blijven doen!

Meteen een perfect cadeautje

Ik had een bestelling gedaan voor mezelf én een paar cadeautjes voor kraamvisite. Hip en mama leek wel precies te weten dat deze dingen verschillende cadeautjes waren en hebben het leuk apart van elkaar ingepakt, super!

Leuke producten, fijne website en snelle levering!

Ik heb een kraamcadeautje besteld voor mijn nieuwe neefje. Ze had heel handig een lijstje gemaakt met een link naar de site. Ze was erg blij met het cadeau!

Goede ervaring, 2 dagen na bestelling in huis. Leuk en netjes verpakt!

Voor herhaling vatbaar

Superleuke items te koop, snelle levering en keurig verpakt. Absolute aanrader

Zeer leuk om te geven en het zat in een mooie doos

Ik had geen ervaring ik zal het zeker aanbevelen

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder