Supermakkelijk te bestellen en een zeer snelle levering! Product werd zeer dankbaar ontvangen

Top service en mooie producten!

Ik had een vraag waar super snel op gereageerd werd en er is veel mogelijk in overleg. Top service dus!! En toen kwamen de producten binnen die echt heel mooi waren.

Ik wou een aangepast cadeau en dit kon heel makkelijk. Ik kreeg heel snel reactie op vragen via mail! De cadeautjes waren heel mooi en mooi verpakt! Leuk dat je er nog een extra kaartje bij krijgt!

Leuk

Vriendinnen vinden jullie zwanger boxen erg leuk om te krijgen en ik leuk om te geven

Super ervaring met goede Service

Ik had een taart topper besteld voor mijn zoontje deze was tijdens de levering bij de post stuk gegaan. Heb dadelijk een berichtje gestuurd en ze hebben we ook heel snel geantwoord en me verder geholpen. Ik denk een 2 werkdagen later had ik een nieuwe in de brievenbus. ik ben er super blij mee en dankjewel voor de goede service <3

Wat een prachtige kado’s heeft de hip&mama box. Toen ik zwanger was heb ik een box besteld voor papa. Wat was het leuk ingepakt en wat een leuke spullen zaten hier in. Nu voor een opa en oma en een mama die pas is bevallen een leuk kado uitgekozen. Het is super snel geleverd met een handgeschreven kaart! In een woord geweldig! Precies wat je nodig hebt als je net bent bevallen of weer opa en oma wordt.

Prachtige site, de spullen om uit te kiezen fantastisch

Mooie duidelijke site, prachtige spullen om uit te kiezen, betaalbaar

Snelle levering van een gepersonaliseerde bestelling met naam. Heel fijn!

Top/snelle service en steeds een leuke verrassing

steeds opnieuw leuke box, die snel geleverd wordt zonder extra te betalen. Altijd opnieuw blij met de inhoud en het kaartje er bij maakt deze helemaal af!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending

Na de geboorte van mijn neefje bestelde ik in de loop van de dag een namenslinger (houten vlaggetjes). De volgende middag was hij al in huis! De slinger is mooi afgewerkt en was niet duur (15 euro incl. verzenden). Ik ben heel tevreden.

Dit is toch een feestje!

Hier word elke ( nieuwe ) mama blij van!

Het is naar het verkeerde adres gestuurd

Ik had een alternatief adres ingevuld, na onze vakantie ontdekte ik dat het bij mij thuis lag.

Uitstekend!

Last minute kraamkado nodig. Telefonisch contact gehad en mijn bestelling is dezelfde dag nog verstuurd. Geweldige service. Met zulke kado's staat iedereen versteld. Ik ga hier zeker vaker bestellen! :-)

Mooie houten vlagjes

Mooie houten vlaggenlijn voor aan de box van onze dochter. Het vlagje met geboorte-info is een leuke extra!

Super snel geleverd! En top kwaliteit, ik ben super tevreden. Ik bestel hier zeker nog eens.

Heel mooi

Mooie letterblokken! En snelle levering

Uitstekend!

Persoonlijk contact gezocht wanneer mijn wens voor de sticker niet geheel goed was doorgekomen. De meiden zetten hun beste beentje voor om te zorgen dat de kuste informatie en verzending toch tijdig bij mij binnen was. Prima!

Uitstekende service

Een bestelling gedaan bij Hip&Mama box. 2 artikelen beschadigd aangekomen, direct reactie via whatsapp en de volgende dag al 2 nieuwe in huis. Wow!! Nog nooit meegemaakt. Snelle top service en mooie producten. Ik ben fan!

Prachtige verrassingsbox

Ik heb een verrassingsbox besteld en rechtstreeks laten versturen naar het kraamgezin. Het is een prachtige gepersonaliseerd box geworden met door Hip en mama met zorg goed gematchte items. Het gezin was erg verrast. Ook fijn dat ik voor een handgeschreven kaartje erbij kon kiezen en prettige communicatie via de app. Binnen een uur is de bestelling verzonden. Ik ga zeker nog vaker bestellen! Dank!

Heeft een heel leuk gamma. Ik heb een gepersonaliseerde laten maken en deze is prachtig. Deze krijgt zeker een mooi plekje in de kinderkamer. Deze was ook zeer snel geleverd.

Mooie vlaggetjes naam van de baby

Mooie houten vlaggetjes in naam van de baby en nog een aantal extra vlaggetjes met wat leuke symbolen. Een gezellige vlaggenlijn is het geworden! Had de vlaggetjes misschien iets groter verwacht maar nu hangt die heel leuk aan de box en daarna in de babykamer.

Leuke, unieke kraamcadeaus. Blij mee!

Erg leuke cadeaus om weg te kunnen geven als je op kraambezoek mag! Snelle levering, de volgende dag waren de gepersonaliseerde spulletjes al bij mij thuis afgeleverd.

Fantastische site, duidelijk en leuke dingen

Voor t eerst iets besteld op deze site. Zulke leuke dingen. En persoonlijk. Snelle service in bezorging, mailtjes en bevestigingen. Duidelijk, betaalbaar en service. Alles wat je voor een goede site nodig hebt

Snelle service en een erg mooi kado!

Uniek kraamcadeau

Super snelle levering van een gepersonaliseerd babyboek met Sophie de Giraf. Dat zijn nog eens cadeaus waarmee je aan kunt komen! Wij komen zeker nog eens terug!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder