Snelle levering, mooie producten!

Bestel regelmatig cadeautjes bij hip&mama box. Mijn ervaringen zijn allemaal positief. Een gratis kaartje, snelle levering en blije ontvangers! Aanrader!

Service is super! Menselijke en persoonlijke!

Zeer vriendelijk en een prachtige eind product!

Ruime stijl volle keuze.

Mooie producten. Duidelijke website. Snelle levering.

Fijne snelle levering toppie

Super leuk boekje

Ik had het boekje uitspraken besteld voor een vriendin. Zij hebben een jungle thema in de babykamer dus vandaar het boekje Maar de reactie van het boekje zelf was net zo leuk als het thema. En zeker leuk omdat je het persoonlijk kan maken door de naam voor op het boekje

Goede service en Snelle levering!

Het was in iedere geval heel eenvoudig om te bestellen. Het meest tevreden was ik met de snelle levertijd!

Helemaal geweldig!

Super fijne website, leuke items en dan ook nog zo’n snelle levering! Het pakketje was heel leuk ingepakt. Ik heb super veel zin om het cadeautje te gaan geven!

Super snelle levering. Leuk verpakt. De slinger was heel netjes afgewerkt, en leuk.

Snel, vriendelijk en kwalitatief

Bestelling geplaatst en contact opgenomen via WhatsApp waar ik direct antwoord op kreeg. Levering was snel en in orde, inhoud van het order en de verpakking was ook zeer mooi.

Een supper cadeau

Ze vonden mijn geschenkboekjes supper mooi ook het kaartje dat erbij was Bedankt

Ik heb door de Hip&Mama box altijd een origineel cadeau

Op dit moment ben ik 32 jaar en bevalt de ene na de andere vriendin om mij heen. Met de Hip&Mama box kom ik altijd aan met een leuk en origineel cadeau. Het is mijn favo plek geworden om een kraamcadeau uit te zoeken!

Netjes en snel verzonden

Echt heel leuk en origineel kado bij jullie kunnen score. Het viel dan ook in goede smaak bij het gezin. Jullie hebben echt leuk kraamkado’s

Snelle klantvriendelijke service verlening van een super mooi product.

2 keer bij Hip&Mama Box besteld. Mooi product. 2e keer helaas een foutje (datum op box verkeerd). Dit i.v.m. het bestellen van 2 boxen. Kan gebeuren. Super fijn opgelost. Service afdeling heel makkelijk te bereiken. Snel antwoord en nog sneller een nieuwe box.

Orgineel Kado!

Leuke blokkentoren met naam en een tas voor oma!

Mooie ervaring voor de mama

Kwalitatieve box, mooi samengesteld super snel geleverd Een unieke kans om de mama (in spé) te verrassen

Box os goed gevuld. Heel elke spullen, kleuren zijn mooi en netjes netjes ingepakt. Ik hen voor de 2 keer besteld. Ik zal zeker weer bestellen. Het is echt een unieke cadeaubox

blij verrast met deze leuke cadeaubox

Leuke site met ruime keuze. De boxen zijn echt super, leuke cadeau en mooie kleuren

Heb 2 x een set met een babyboek & kraambezoekboek gegeven aan mijn zwangere dochters. Zij zijn hier heel erg blij mee. Mooie boeken en een snelle levering.

Tevreden klant

Bestelling was snel en zeer nauwkeurig afgehandeld. Het cadeau werd ook als een mooi geschenk ontvangen. Chapeau voor de goede service!

Mooi, degelijk en service!

Ik werd goed geholpen om mijn keuze te maken. Ik ging voor de naamblokken als versiering op de babyborrel en voor ons zoontje zijn kamer later. Ik had een paar vragen alvorens mijn keuze te kunnen maken en werd hierbij snel en vriendelijk begeleid. De naamblokken waren er binnen de week!

Schitterend!

Wat een prachtige houten kist met opdruk heb ik ontvangen, waarin mooie herinneringen kunnen worden gestopt. De service was snel en de kist kon aangepast worden aan mijn wensen: als afscheidscadeau voor een juffrouw die na 30 jaar bij ons op school vertrok. Kortom super!!

Prachtig

Mooie artikelen, materialen mooie kwaliteit ,altijd leuk verpakt en de bewaardoos met bv naam erg mooi. Kortom een feestje om weg te geven maar ook te ontvangen.

Prachtig cadeau

Wat een prachtig cadeau voor mijn vriendin die net oma is geworden! Snel geleverd in een mooie stevige witte doos, ze was ontroerd. En ze vond het een geweldig leuk en origineel cadeau.

Erg klantvriendelijk

Omdat een product helaas niet leverbaar was kreeg ik al snel een mailtje met alternatieven. Heel fijn!

Topkwaliteit van de bovenste plank

Ik kocht een memorybox voor spullen in te steken van ons 2 jaar oud zoontje. De mama was heel blij met deze verrassing. Ze vond het een superidee. Aangezien het ook van hout gemaakt is vond ik het wel een passende zin om te gebruiken.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder