Snel en keurig afgeleverd

Prima 1e ervaring, snel contact via de mail, met een duidelijk antwoord op de vraag

Fantastisch leuke doos!

Pakket ter waarde van €150,- cadeau gedaan aan mijn schoonzusje. Ze waren er echt super blij mee. Super leuke spulletjes, mooie kleurtjes en heel leuk ingepakt. Echt een aanrader!

Leuke webshop met mooie ontwerpen. Ik wilde een herinnering kist voor mijn zoontje in de stijl van het geboortekaartje. Denken goed mee en alle ideeën zijn bespreekbaar.

Mooie, goede kwaliteit van de spullen. Snel geleverd en fijne service.

Ik ben heel tevreden over mijn gepersonaliseerde bestellingen in hout en de snelle levering!

Top service & snelle levering!

De boekjes waren allemaal leuk ingepakt en er zat voor elk cadeautje een gratis kaartje bij. Daarnaast had ik het de volgende dag al in huis. Was TOP!

Ontzettend mooie box

Het is een ontzettend mooie ruime box. Hier kunnen we leuk alle eerste herinneringen in bewaren! Ik ben er super blij mee.

Iets fout gegaan met mijn bestelling wat netjes is opgelost

Voor juffendag had ik een beker besteld. Per ongeluk een beker met een andere opdruk ontvangen. Nadat ik dit per mail had aangegeven heb ik alsnog een beker ontvangen met de juiste opdruk. En gelukkig nog op tijd dus mijn klacht is naar tevredenheid opgelost.

Leuke items en fijne communicatie met de klantenservice

Het item dat ik had besteld was in eerste instantie vergeten, maar na een berichtje naar de klantenservice werd dit direct opgelost. Erg netjes

Geweldige service

Het cadeau kreeg ik de volgende dag al binnen. Ook nog is mooi ingepakt. Erg tevreden met de service en het product! Al met al een 10/10.

Heel leuk en heel leuk ingepakt

Heel leuk en origineel cadeau. Mijn opa was er dan ook heel blij mee.

Super mooi kraamcadeau

Een verrassingsbox besteld met naam en geboortedatum. Zag er erg mooi uit en ook de inhoud was goed bij elkaar gezocht. De nieuwe mama was er erg blij mee!

Mooie producten, snelle levering

Leuke producten om zelf een kraamcadeau samen te stellen! Snelle levering!

Super leuk product!

Wat een mooi product en leuk ingepakt! Wat een feestje om uit te pakken!

Super leuke producten hebben jullie. Snelle services en product is geweldig. Kaart met de hand geschreven ook mooi Dankjewel, zeker een aanrader

Leuke cadeaus

Originele en leuke cadeaus , Leuk om te geven

Leuke pakketen en goede service

De pakketen zijn super leuk, ook omdat je het zelf kan samenstellen en het ziet er altijd super verzorgd uit.

Leuke kadootjes en snel geregeld

Een leverancier van ons heeft een zoontje gekregen met een mooie bijzondere naam. Ik heb gekozen voor de letterblokken en dat viel goed in de smaak.

Mooi product en snel geleverd!

Snel geleverd en erg mooi product! Al aanbevolen bij vrienden. Ik zou graag combinatiebundels willen. Ook leuk als cadeau.

Super verrassing!

Een originele eerste vaderdag verrassing! Heel blij mee ♥️

Super snel en mooi product

Gepersonaliseerde bewaarbundel besteld. Volgende dag al geleverd ondanks de personalisatie. En mooie bundel.

Top!!!

Super leuke taartprikker besteld! Hij was precies zoals ik me had voorgesteld :-)

Prachtig en een snelle service

Fantastisch!! Een bord stond niet meer online. Voor mij weer op de website geplaatst en binnen een dag geleverd.

Met zorg verzorgt

Een presentje gekocht en het wordt met zorg verpakt op een originele manier. Snelle leverreiniging. Top in een woord

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder