Verassend

Had de vaderdag box besteld ivm de eerste vaderdag voor mijn man. Heel fijn is ook dat de box ruim is en je er zelf ook nog cadeautjes in kunt verstoppen. Hij was aangenaam verrast

Leuk kado in een mooi pakket en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Het pakket werd de volgende dag bezorgd en zat in een mooie doos en ook nog eens mooi ingepakt. Het product zelf, een bewaarmapje voor kaarten ziet er goed uit!

Leuke box

Ik vond de box wel klein voor het bedrag wat je ervoor moet betalen..en helaas was mijn box ook gescheurd aan 1kant.. Mijn schoonzoon was er wel blij mee.

Snelle service, mooi resultaat

Goede kwaliteit, vlotte service

Perfecte service!

Ik kreeg het voor elkaar zelf mijn adres verkeerd door te geven waardoor het eerst leek alsof het pakketje kwijt was. Zonder aarzeling werd er een nieuw (vaderdag cadeau) gemaakt en verzonden. Toen ook deze niet aankwam en we inmiddels ontdekt hadden waarom, kreeg ik nogmaals het cadeau toegestuurd en had ik het nog optijd binnen ook. Dit alles zonder extra kosten, terwijl het dus wel mijn eigen schuld was!

Super mooi en uniek, maar niet zo netjes afgewerkt.

Ontzettend mooie deurhanger besteld met naam, erg tevreden, maar er zaten wat splinters aan die ik zelf heb weggeschuurd. Desondanks heel mooi!

Geweldig!

Ik heb de Taart topper gebruikt met naam en ballonnetje. Heb hem bovenop een Dripcake gezet van de Hema en het was een geweldige toevoeging! Heel erg blij mee en zeer aan te raden. Ook een zeer snelle verzending.

Mooie producten super leuk verpakt

Blij met mijn bestelling leuke cadeautjes om te geven en super leuk ingepakt ga zeker meer shoppen hier!

Super leuke box besteld voor opa. Heel netjes verpakt en verzonden de artikelenworden erg mooi gegraveerd. Snelle levering. Opa was heel erg blij met de mooie cadeaus.

Super leuk!

De flessenopener is super leuk en origineel met de naam van mijn dochter erop.

Gewoon weg geweldig en zeer mooi.

Ik had voor Vaderdag 2 plankjes besteld. De bestelling werd heel snel geleverd . Super mooi en leuk ingepakt. Hier is echt aandacht en liefde aan besteed. Ik weet waar ik de volgende keer de cadeautjes ga bestellen

Super mooie producten en snel in huis!

Hiervoor kende ik hip en mama box nog niet. Maar wat ben ik blij dat ik hier cadeautjes Sheen besteld. Mooie producten, snel geleverd dus helemaal top! Ga zeker weten vaker bestellen hier!

Een prachtig cadeautje voor vaderdag. Door ingraveren naam ook nog eens heel persoonlijk. Voldoet aan alle verwachtingen, het is een mooi product.

Super leuke papa to be box besteld

Super leuke producten, leuk ingepakt met een personal touch als je wil. En snel geleverd

Ik was opzoek naar een leuk cadeautje voor vaderdag en kwam uit op deze leuke site en was en ben er supper enthousiast over en zal hier vaker bestellen

Snel geleverd en een prachtig product!

Perfect Vaderdag cadeau!

Heel blij met mijn spontane, vrij last minute bestelling! Goede service en het belangrijkste; een mooi product. De papa van onze meisjes is heel blij met zijn gepersonaliseerde cadeau. Dankjulliewel!

Snelle levering van een prachtig cadeautje!

Dank voor het leuke vaderdag cadeau en de snelle levering!

Super snel geleverd en netjes verpakt

Leuke aparte artikelen voor een nette prijs

Goed en top service

5 boxen besteld. 1 scharnier zat niet goed. Kan gebeuren. Gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Echt top service en heel fijn!

Super leuk en vooral vrolijke website!

Bestel altijd met veel plezier op jullie website, omdat jullie website een en al vrolijkheid uitstraalt en elk pakketje en of cadeautje is weer een heerlijkheid om uit te pakken of te geven!

Echt top

Super leuke winkel, echt heel mooi verpakt en goede spullen. Vandaag besteld en werkelijk morgen in huis . Dikke 10 hoor. Het zou het nog leuker maken als je sommige spullen zou kunnen graveren....

Enthousiast

Papa was heel blij met zijn customized zaag met de naam van de kinderen. Er kwamen tranen bij kijken! Geweldige service super, zeker het kopen waard!!!

Mooi

Snelle levering en mooi product.

Top cadeautje, top service

Voor Vaderdag cadeaubox besteld. Leuke spullen en snel gestuurd en bezorgd.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder