Vlotte en correcte bezorging

Leuke, originele, gepersonaliseerde cadeautjes.

Super leuke box!

Super box, snel bezorgd en super leuk ingepakt! Hand geschreven kaartje is een super leuke touch.

Snelle levering en het was ook nog eens super leuk ingepakt.

Alles uitsteken - prachtig cadeautje voor opa - geleverd voor de verwachtte datum….

Helemaal volgens verwachting

De gevraagde artikelen zijn zoals ze op de website staan. Goede kwaliteit. Mooi persoonlijk gemaakt, leuk ingepakt en met een gratis kaartje erbij. Leuk om weg te geven!

Mooie box, precies zoals op de foto! Mijn vriend was helemaal blij met zijn vaderdag box!

Super.

Door nalatigheid van de bezorger om het adres niet juist te lezen,werd het pakketje een aantal keren retour gezonden. Een fijne mail contact onstond en uiteindelijk werd het pakketje door Suzan ,nu via postnl naar ons gestuurd..

Schitterend cadeau!

Heel mooi schitterend vaderdag cadeau besteld voor Nick zn eerste vaderdag! Ook nog eens mooi optijd binnengekomen, dus helemaal top! Met een leuk kaartje erbij. Luus vond het geweldig om te geven.

Snelle en nette levering

Alles keurig netjes ontvangen en deze waren ook goed en duidelijk verpakt . De verzend informatie was ook erg duidelijk

super strakke en kwalitatief goed product

Broodplankje met tekst: goede materialen, mooi vormgegeven en style volle cadeau verpakking bij snelle levering. Wat wil je nog meer? O ja; prijs-kwaliteit prima in verhouding.

Ik heb al 3 boxen bij jullie besteld en ze waren allemaal in orde. Ik vond wel dat bij de laatste box minder keuze was. (Bv. De tuutjes, houten naambordjes,..)

Perfecte service !

Desondanks er een klein foutje was gebeurd met mijn bestelling ipv een strikje in mijn houten slinger kreeg ik een snorretje. Maar na 1 berichtje werd dit meteen op gelost en kreeg k enkele dagen later het strikje alsnog ontvangen! Super blij mee! Dank u wel!

Een bijpassend cadeau voor vaders die van hout houden!

Afgelopen Vaderdag kocht ik namens ons 5 weken oude zoontje de houten zaag met daarop “Pap, op jou kan ik bouwen”. Perfect voor in papa’s werkplaats waar hij met liefde werkt aan bijvoorbeeld kinderspeelgoed voor ons kind. Fijn dat ik dit cadeau hier heb kunnen vinden en gemakkelijk kon bestellen!

Snel en goed

Het pakketje zat goed ingepakt en werd keurig op tijd bezorgd. Mooie leuke producten

Fijne service

Ik had een aantal dingen besteld bij hip&mama. Toen ik mijn pakketje ontving was het erg netjes ingepakt maar er was iets mis gegaan. Ik had iets besteld voor opa maar er stond dat het voor papa was. Na een belletje werd dit meteen opgelost en een paar dagen later had ik het juiste product in huis. Erg nette en fijne service vanuit hip&mama.

Snelle en uitstekende Service zo vlak voor vaderdag!

Super snel geleverd, terwijl ik kort voor vaderdag bestelde. Heel leuk ingepakt, heel handig! Dit was een cadeautje voor mij en papa.

Mooi product, leuk verpakt en snelle levering.

Leuk assortiment en het product dat ik kocht was zoals verwacht. De levering was snel en het was erg mooi ingepakt. Een feestje om te mogen ontvangen.

Fantastisch mooi product!

Een heel mooi product. Goede kwaliteit, mooi hout. Leuk verpakt! Geeft erg leuk weg.

Prachtig product en goede service

Een flesopener met namen van de kinderen besteld voor Vaderdag. Leuk ingepakt geleverd en superleuke opener! Proost!

Zeer goed verzorgd

Mooie producten en prachtig verpakt. Leuk om te geven (en te krijgen)!

Heel leuk om weg te geven!

Als je je partner (of gewoon iemand die je kent) wil verrassen als hij aanstaande vader word met een leuk kado. Dan is de papa to be box een heel leuk kado om weg te geven. Mijn man was heel blij verrast met deze hele leuke box en inhoudt! Ik vond het echt leuk dat de papa to be box bestond!

Orginele cadeUat met services

Super leuke cadeaus, goede services en zelfs leuk ingepakt. Alleen even klein stickertje o.i.d erop met wat erin zit is handig.

Goede en snelle levering

Erg leuk om te krijgen en om te geven

Perfecte opvolging

Bij het bestellen van mijn pakje vergat ik mijn huisnummer in te vullen . Ze hebben met gecontacteerd en van zodra ik mijn huisnummer doorgegeven had , had ik het pakketje binnen de 3 dagen! Over goede service gesproken ! Het pakje dat ik bestelde voldoet ook helemaal aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Fijne service. Goed dn leuk verpakt.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder