Originele box

Hele leuke Vaderdag box ontvangen, jammer dat ik er pas bij het uitpakken op Vaderdag achterkwam dat er een roze shirtje inzat terwijl ik een zwarte had besteld. Voor de rest prima box.

Heel leuk uniek plankje!

Ik heb een plankje voor opa besteld. Vindt hem heel mooi en netjes gemaakt! Met zorg verpakt en snel verzonden! Top service.

Mooi product, snel geleverd!

Voor Vaderdag mooie cadeautjes laten maken, mooi gegraveerd, mooi ingepakt en super snel geleverd!

Goede service, snel geleverd en ziet er precies uit zoals op het fototje!

Heeel leuk !

Had de houten zaag papa. Hij was echt super leuk. Alleen jammer dat ik hem zelf per ongeluk met het oud papier heb weggegooid en dat ik hem nu nergens meer op de site kan vinden.

Super mooie doos met mooie producten

Super mooie doos met mooie producten! Leuk cadeau om te geven. Wel prijzig vind ik

Ik ben zeer tevreden

Goeie kwaliteit. Goeie levering Maten waren goed. Ik ben gewoon zeer tevreden.

Een prachtige invulboek, mooi ingepakt en tijdig geleverd

Super tevreden en alles op maat!

De oma box was niet helemaal samengesteld zoals gewenst en zonder problemen werd het voor mij aangepast, top service!

Geweldig!!

Kaartenbundel gekocht van hout met haar naam en geboortedatum erin. Echt heel erg mooi geworden!!! Ben er super blij mee

Mooie duurzame producten voor een eerlijke prijs

Nieuw op de site, nieuwsgierig geworden en toch maar spullen besteld. Super snelle levering, mooie producten en de prijs was zeker heel redelijk! Top! Volgende keer weer bestellen...

Originele Opa cadeautjes

Voor Vaderdag staan wij ook altijd even stil bij de opa’s. Met de originele cadeautjes van Hip&mama moet komende Vaderdag vast helemaal goed komen! Zeer tevreden over n leuk verpakt.

Goed klant contact en goede service

Klantenservice was snel te bereiken en het probleem was snel opgelost. Kortom goede service. En mooie producten.

Super blij! En erg snel geleverd!

Snel en mooi! Perfect!

Snel verzonden en een erg leuk cadeautje voor vaderdag!!

Teleurgesteld

De naam van mijn kind is verkeerd genoteerd . Er staat brent in plaats van bent

Vlot en netjes

Gewoon altijd duidelijk aandacht aan besteed. Heel leuke en mooie pakketjes. Aanrader voor iedereen. Vlotte service

Erg goede service

Onze mutsjes waren niet zoals verwacht. Nadat we contact opnamen met hen kregen we al binnen een paar dagen de nieuwe aangepaste mutsjes binnen. Geweldige service

Top kwaliteit, goede maat!

Je ziet echt dat het een kwalitatief goed shirt is. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding echt super. Ik ben helemaal tevreden!

Gaaf pakket binnen gekregen voor de aanstaande papa!

Super mooi

Echt zo mooi en goede kwaliteit Helemaal verliefd er op

Mooie producten

Alles heel goed alleen was B post niet op tijd waar door we te laat waren met ons vaderdag cadeau...

Super gaaf!

Super leuke box besteld voor opa voor Vaderdag. Het ziet er echt super gaaf uit. Hier zal opa heel erg blij mee zijn. Ziet er ook precies hetzelfde uit als de afbeelding.

Superdeluxemooiafgewerkt Vaderdagcadeautje!

Thanks voor de snelle, duidelijke en fijne levering van mijn besteld product! Erg tevreden over de afwerking, netheid, goed verpakt, snel geleverd! Ik zal hier zeker nog een keertje terug komen!

Super leuk om zo mijn zoon te laten trakteren

Veel keuze om een traktatie uit te zoeken. Snel verzonden en snel thuis. Netjes verpakt. En wat ik ook heel leuk vind is dat er een persoonlijk kaartje er bij zit. Zeker een aanrader.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder