Bestelling geplaatst en met 2 dagen al binnen en netjes cadeau verpakt. Echt een top service

Top!!

Het was een zeer prettige ervaring, de site was erg duidelijk, snelle levering en bij thuiskomt ook nog eens een heeel leuk product. Ik had iets besteld voor vaderdag, dus helaas nog niet kado kunnen doen. Maar ik ben al helemaal enthousiast!! :)

Snelle levering. Betrouwbaar.

letter blokken minder leuk verpakt van 3 weken ervoor en aanbieding weekend erna van wat ik bestel

Eind april bestelden we ook letterblokken, maar die voor een ander kleinkind. Die waren mooi en feestelijk verpakt. De tweede bestelling minder leuk verpakt dus minder feestelijk. Hebben we zelf omgepakt. Daarnaast heb ik op woensdag bestelling blokken gedaan, zijn donderdag verzonden en op de dag van ontvangst ontving ik een mail dat alle houtproducten dat weekend met 20% korting werden verkocht. Daar heb ik over gemaild en ben ik met kluitje in het riet gestuurd. Sportief had ik gevonden als er de 20% terug vergoed was....

Prachtig aanbod

Zoveel keus en dat voor leuke prijzen. Ik raad zeker Hip&mama box aan. Design volle spullen voor iedereen.

Echt super!

Niet alleen werd alles super snel geleverd; het ziet er ook echt goed uit en was heel leuk ingepakt. Beter kan niet!

Super leuk en origineel vader / opadag cadeaus gekocht via Hip&mama Ben er echt heel blij mee en hopelijk opa en papa ook straks op 19 juni. Verzending was snel en netjes verpakt.

Leuke cadeaus en cadeauboxen

Hele leuke gepersonaliseerde cadeaus. Erg origineel!

Geweldig product!

Geboorte naamblokken besteld voor een kraamkado, ze waren 1 dag later al in huis. Wat een top service en mooi ingepakt om kado te geven, ook de kwaliteit van de houten blokken is heel mooi. De ouders vonden het een zeer leuk en origineel kado, mooi om op de babykamer neer te zetten en tijdloos voor eigenlijk elke leeftijd.

Mooie houten blokken, super snel geleverd

Vandaag besteld, morgen binnen. Dat klopte ook. Heel fijn ! Mooie houten blokken met de naam van mijn kleindochter erop. Super blij mee en de ouders ook !!

Prima ervaring

Ik stuurde kraamkado, het werd mij niet voldoende helder hoe de ontvanger nu ziet van wie t kado is, dit bleef onduidelijk jammergenoeg. Ha graag begeleidende tekst kwijt gekund op kaartje dat bijgevoegd werd

Zeer netjes en goed

Snel en goed, leuk assortiment en voorbeeldig verlopen

Zeer tevreden.

Wauw, dat was onze eerste reactie bij het uitpakken van de pakjes voor onze dochter/ voor vaderdag. Wij hebben verschillende zaken laten personaliseren, mooier dan verwacht, zeer mooi lettertype en nette afwerking. Eén min puntje vonden wij dat het naambordje wat klein uitgevallen was, natuurlijk stond de afmeting erbij maar toch hadden wij het wat groter verwacht. Zeker een aanrader om leuke cadeautjes te laten personaliseren met een zeer aantrekkelijke prijs. Bedankt voor het mooie resultaat en de snelle service!

Top geregeld!

Ik had best snel een taarttopper nodig en dit konden ze snel maken waardoor ik het zo kon afhalen! Super concept.

Prachtig product! Snelle levering!

Hele fijne ervaring! Ik was op zoek naar een leuk en origineel kraam cadeau. Blij met de blokken met naam. Mooi product en snelle levering.

Super snel geleverd

Savonds besteld en de volgende ochtend in huis, super

Wat een mooi persoonlijk kado voor een tweeling

Onlangs bij een vriendin een tweeling meisjes geboren Met 28 weken al Nu gaat het steeds beter en dan zijn deze naambordjes met hun namen erin een zo leuk kado

Goed en snel geleverd!

Leuk bewaarkistje. Leuk idee om te geven als kraamkado.

Erg fijne webshop

Snelle levering, goede prijs en kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn alle producten netjes verpakt en werden de cadeaus met veel enthousiasme ontvangen.

Ik had aangeven. Om een net iets andere tekst te laten graveren dan het voorbeeld. Dit was gewoon mogelijk, En de levering verandere er niet door. Super.

Snelle en nette levering

De levering was snel en producten waren zoals omschreven. De hydrofieldoeken waren zelfs nog beter dan verwacht.

Snelle levering , mooi verpakt , onbeschadigd . Supuper in 1 woord ! Ik kom zeker terug !

Super mooi!!!!

Gaaf!! Super mooie pakjes en mutsjes met stoer lettertype met de namen van onze tweeling…

Veel keuze en een geweldige service

Als oma van mijn eerste kleinkind ben ik op jullie site terechtgekomen. Het was voor mij, onervaren in online aankopen, niet moeilijk om mijn aankoop te bestellen. Ga dit in de toekomst zeker herhalen.

Heel mooi en waardevol

Hebben een box met naam besteld, voor ons te vroeg geboren kindje. Hier kunnen we nu alle herinneringen in bewaren. Het is voor ons heel waardevol om alle spulletjes bij elkaar in een mooie box te hebben. Zodat wij het er bij kunnen pakken als we er graag even aan terug denken.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder