Aanraader

Zeer tevreden, goeie service, en kwalitijd in artikelen.

Heel fijn dat de bestelling afgehaald kon worden. De producten waren boven verwachting

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit en de super snelle levering van Hip & Mama

Mooie prijs met snelle levering en een super cute afbeelding !

Ik heb al twee keer een mooi bord besteld ,en ik ben super tevreden!

Je wordt er zo hebberig van!

Al ligt de tijd van vriendinnen met baby's al geruime tijd achter mij, ik ben blij dat ik voor mijn werk regelmatig mag 'snuffelen' op de leuke site van Hip&Mama Box. De kleurtjes, de grappige maar ook praktische kadootjes voor baby's, het zijn allemaal echt unieke gifts. Ook bijzonder dat er leuke kadootjes zijn om de papa en mama of opa en oma in het zonnetje te zetten. Kortom, voor leuke, unieke babykadootjes die bij iedereen in de smaak vallen moet je bij Hip&Mama Box zijn!

Prachtig en origineel cadeau voor Vaderdag

Super blij met mijn bestelling. Ik heb al een aantal keer besteld bij jullie en elke keer weer tevreden! Snelle levering en als je vragen hebt krijg je ook snel antwoord. Bedankt weer!

Helemaal top!

Netjes en snel geleverd. Hele goede ervaring.

Super origineel cadeau

Leuke, originele cadeaus en makkelijk te bestellen.

Leuke cadeau's

Super leuke goodies om cadeau te geven, snelle en nette bezorging. Zeker een aanrader!

Snel, leuk en lief

Pakketje wordt snel geleverd, mooi ingepakt en ik vind vooral de optie van een zelfgeschreven kaartje erg leuk! Producten zijn altijd leuk!

Mooie producten, snel geleverd.

Top service!

Alles staat duidelijk beschreven op de website. Aangezien ik meerdere cadeauverpakkingen had, heb ik een zeer aangenaam contact gehad om door te geven wat in welk cadeau moest. Top service en hele toffe producten!

Fantastisch! Snelle levering en prachtige producten

Ik bestelde allerlei gepersonaliseerde artikelen; namen van hout, taarttoppers etc. De spullen waren echt super snel verstuurd en heel snel binnen! We zijn erg blij met de spullen! Heel vriendelijke klantenservice ook.

Mooi cadeau geleverd. Mooie kwaliteit. Een aanrader.

Hele goede service, mooie site, dure producten en beperkt assortiment

Erg leuke site en de boxen zijn super leuk. Ik had zelf naast een box een kadobon gekregen en heb daardoor regelmatig de site even bekeken om te zien of er leuke dingen aangeboden worden. Dat viel mij erg tegen. Het aanbod is verder wat beperkt als je iets zoekt voor de baby. Erg mooie merken, maar voor een hogere prijs dan in de winkel/andere webshops. Ik heb ook een paar invul/bewaar boekjes besteld en dat was de prijs absoluut niet waard. Wel jammer, want vind de site erg mooi en de service is super! Producten dus erg duur en beperkt assortiment.

Perfect!

Blij met mijn aankoop. Snelle en nette verzending.

Super mooie blokkenset

We wilde letterblokken bestellen en het bleek dat alle sites langere levertijd hadden. Wij hadden deze tijd niet omdat ons sterrenkindje al geboren zou gaan worden. Ze bij Hip & Mama besteld en de volgende dag al binnen! Superfijn!

Leuke zwangerschapsbox

Leuke box met lotion/olie voor de baby, een knuffel, een handdoek, etc.

Perfect!

Super! Duidelijk en overzichtelijk. Met liefde ingepakt. Ik ben een blije klant.

Snel geleverd en op verzoek ook nog wat extra in de box ingepakt. Heel fijn!

Ik ben heel blij met mijn oma, opa Elly boekje. Een mooi souvenir voor ons allen

Goede service!

Ik wilde op de doos niet het merk/logo zichtbaar hebben ivm de verrassing. Hier werd keurig naar geluisterd en het was niet zichtbaar!

Producten nog mooier dan verwacht

De site is overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Onze bestelling werd snel geleverd en de producten waren in het echt nog mooier dan op de site. Deze site is echt een aanrader voor cadeau’s of gewoon wanneer je iets leuks en moois voor jezelf wil kopen.

Goede service..prima levering

Mijn dochter is er erg blij mee

Zeer vlot

Een heel vlotte en respectvolle ervaring . Zeer goeie kwaliteit en zeer vriendelijke klant vriendelijkheid

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder