Super leuke boekjes

Aanstaande opa en oma heel blij gemaakt met 2 boekjes in kleur van het geslacht .

Ben er blij mee!

Hele leuke en unieke producten en werd heel snel geleverd!

Tevreden klant

Als cadeautje de houten naamblokken besteld. Eerst in verkeerde kleur aangeklikt. Na een telefoontje kon dit nog snel veranderd worden. Volgende dag de letters al in huis. Het werd goed ontvangen door de kersverse ouders

Heel vriendelijk, goede en snelle service. Reageren snel op mail. Was iets mis gegaan met het graveren van een houten broodplankje, volgende dag werd gelijk een nieuw plankje gemaakt en verstuurd. Oude plankje kosteloos retour. Plankje ziet er super tof en mooi uit ook al werd er eerlijk gezegd dat het een B kwaliteit is, ik vond het heel mooi! Leuk ingepakt en verzorgd.

Met moederdag de leuke tas met "Liefste oma" cadeau gegeven! Super mooi verpakt en met een mooi geschreven kaartje erbij. Oma vond het geweldig! Hier ga ik zeker weer snuffelem voor leuke cadeautjes!

Een echt kadootje!

Super snelle levering. Goede service. Leuke spulletjes. Hartstikke leuk ingepakt! Tegek moederdagkadootje voor onze oma's gescoord!

Positieve ervaring, aanrader

Er was een typfout gemaakt en heb prettig contact gehad hierover via Whatsapp. Het is netjes opgelost! Ik kom nog eens terug om te shoppen, want erg leuk assortiment!

Geweldig spulletjes

Wat een ontzettende leuke site, ik heb echt een keuze moeten maken tussen alle leuke ideetjes die op de website stonden.

Hartstikke leuk

Kadootje voor grootouders! Alles in 1 box gedaan, maakt het erg feestelijk. Helaas was het voor 2 families bedoeld, dus moest even herverdeeld worden.

Mooie producten!

De producten waren erg mooi! Levering was te laat voor moederdag, maar ik had het ook te laat besteld.

Doos was beschadigd op alle hoeken

Erg leuke doos, maar alle hoeken waren stuk vond het niet bepaald netjes om hem zo te geven”

Dat had ik net even nodig.

De kraambox kado gedaan aan een vriendin waar het op dat moment niet zo goed mee ging, ze was er ontzettend blij mee. Mooie en leuke spulletjes!

Snelle en verzorgde levering

Leuke kraam kadoos die zeer gewaardeerd werden. De site is duidelijk en makkelijk te volgen. We zitten hier in een baby boom dus zal nog vaak wat bestellen.

Gewoon weg super

Snelle levering en ook nog eens geweldig mooi ingepakt. En het lakentje is echt te zoet! Gewoon weg super.

Snel

De omslag van de doos zat er helaas niet bij !

Perfect! Precies zoals de foto's!

Het ziet er zeer netjes uit stuk voor stuk. Mooi ingepakt en de doos ook laten bedrukken om het af te maken. Zeker een aanrader!

Heel goed!

Ik heb goede ervaringen met jullie. Ik had 2 boekjes besteld en werd gebeld om te checken of het goed was. Wel heel goed!!! Wel zou het fijn zijn als je in 1 keer kan bestellen naar 2 adressen.

Aleen jammer dat een verkeerde band om de pakket was gedaan! (Oma inplaats van moeder)

Duidelijk, snel, goede service

De site is makkelijk, de afhandeling gaat snel. Communicatie is zeer netjes. Levering was ook goed en snel

Verrassend!

Goede communicatie van begin tot einde bestelling! Leuk ingepakt (houten bloemen). De moeders/oma's waren er erg blij mee. Ik kan Hip&Mama Box zeker aanbevelen voor originele cadeaus!

Super leuk

Het was het perfecte moeder/omadag cadeau

Hele blije oma's!

Wat hadden wij 2 blije oma's met moederdag. Dankzij de snelle levering, persoonlijke kaartjes erbij en mooi ingepakte cadeautjes scheelde het mij een heleboel stress en waren de oma's erg blij! Bedankt voor de service!

Zeer nette levering en mooie producten

snelle service, goed materiaal

Ik was heel blij toen het pakket binnen kwam, was zo nieuwsgierig. Alles was zo mooi gemaakt! Echt petje af! Ik ben onwijs blij met mijn aankoop

Snelle levering & Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Zeer tevreden !

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder