Erg leuke cadeaubox!

Voor moederdag een oma-cadeaubox gegeven. Erg leuk cadeau met unieke spulletjes. Oma was er erg blij mee!

Helemaal super!

Hele goede service, kwaliteit en snel bezorgd. Daarnaast natuurlijk heel veel leuk spul om cadeau te geven.

Super service voor super cadeautjes

De cadeautjes voor oma ontvingen we snel en super netjes gepersonaliseerd en het is een uniek cadeau dat voor altijd bewaard zal worden.

Super leuke creatieve spullen! Snelle levering en je kan achteraf betalen. Uitstekend!!

Mooi product en snelle levering

Snelle bezorging en leuke producten!

Tegenvallend

Tegenvallende kwaliteit. Dun boekje, prijs kwaliteit totaal niet in verhouding. Retourneren alleen mogelijk op eigen kosten. Teleurstellend..

Helemaal leuk om het te pakket te mogen ontvangen, nog leuker om het kado te geven!

Prachtig ingepakt, helemaal naar wens.

Ontzettend mooi kado

Erg blij met het uitgezochte cadeautje! En snel geleverd. Zal voor een volgende keer zeker hier weer eens een kijkje nemen.

Ik was op zoek naar kadootjes voor de oma's voor moederdag en na even op google gezocht hebben vond ik de geweldige shopper in het zwart en grijs. Zeer snel verzonden en super leuk ingepakt briefje erbij welke kleur waarin zat. Helemaal een verrassing was dat ik in het bestelproces 2 gratis kaartjes erbij kon bestellen. Kortom dikke aanrader!

Snelle en goede service. Netjes verpakt. Mooi product.

Ik was verrast door de klantvriendelijkheid en de kwaliteit.

Bij het bestellen van de box had ik het verkeerde jaartal geschreven. De dames van Hip&Mama box hebben me een mailtje gestuurd om te vragen of dit wel klopte. Ik was zó blij dat zij dit opgemerkt hadden. Zo zie je maar dat deze dames echt tot bij elk detail betrokken blijven. Echt heel klantvriendelijk. Bovendien was de box heel erg mooi!

Snelle levering. Goede service. Het pakketje zag er geweldig uit!

Snelle service, ook na klein probleempje.

Fijne online winkel met mooie artikelen. Er was een artikel verkeerd geleverd, maar na contact te hebben gehad werd er binnen een half uur het juiste artikel verstuurd. Heel attent!

De kwaliteit is heel goed en een hele snelle service!

Heel positief

Oma was erg blij met het broodplankje! :-D. Beter kan haar dag niet starten.

Perfecte service

Top service! Snel! Leuk!

Snelle levering! Leuke collectie

Super snelle levering

Super makkelijk te bestellen. Heb zelf een box samen gesteld. Was zo fijn dat ik op kleur leuke items bij elkaar kon zoeken. Mommy to be was ook helemaal blij!

Goede kwaliteit en goed verzorgd

Snelle levering, goede kwaliteit artikelen en netjes verpakt. Leuk om te geven voor Moederdag.

fantastische producten die voldoen aan de verwachtingen

mooie tas en borrelplank besteld voor oma. het pakketje kwam snel binnen en voldeed aan alle verwachtingen. Oma was zeer blij verrast!

Mooie producten, snel geleverd.

Makkelijke site om te zoeken, mooie en originele producten. Fijn te personaliseren en snelle levering.

Mooie producten en snel geleverd

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn van goede kwaliteit, waren mooi vormgegeven, mooi ingepakt en snel geleverd. Dit was beter dan ik had verwacht!

Originele en bruikbare kado’s. Mooi verpakt.

Mooie site en mooie spullen. Originele ideeën en goede smaak. Mooi verpakt en een goede customer journey tot aan de levering aan toe… Het kado leek op de site groter dan in werkelijkheid dus qua gevoel niets ik daar nog wat bij doen helaas. Heb de link opgeslagen voor de toekomst.

Super service

Heel blij met de memorybox. Er was wat fout gegaan in de post waardoor er een gat in zat. Dit gemeld en gelijk volgende dag werd een nieuw box al verstuurd. De memorybox ziet er super mooi uit. Heel blij mee!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder