Snel, makkelijk en de keuze is ruim

Superleuke cadeautjes besteld voor Moederdag. De moeders waren er superblij mee!

Gaaf product

Ik had de vilten tas met opdruk. Was echt super mooi. Ook leuk ingepakt, zodat ik hem gelijk weg kon geven! Levering was ook zoals ze omschreven hadden, de volgende dag in huis! Dus, een zeer tevreden klant!

Mooi product en snelle bezorging!

Een super leuk houten naambordje besteld. Deze werd in heel mooi inpakpapier geleverd. De levering zelf was ook goed optijd. Super blij met deze bestelling dus, ook diegene voor wie hij was vond hem heel mooi!

Voldeed precies aan mijn verwachtingen

Ik heb al meerdere keren cadeauboxen bij Hip&Mama besteld en kort gezegd is het gewoon fantastisch! Steeds een nieuw aanbod aan leuke spullen en makkelijk samen te stellen doordat je kan shoppen op o.a. kleur. Verzending is daarnaast razendsnel!

Een super leuke box voor de oma’s gekocht en deze vonden ze allebei erg leuk. Snelle service en prachtige verpakking!

Super leuk kado!

Super leuk en mooi geworden

Super leuk voor moeder(oma)dag !

Wat een leuk cadeautje!

Goede snelle levering

Leuke spulletjes, snel geleverd. En ook nog een leuk ingepakt. Mooi kaartje erbij geschreven. 1 woord top!

Tot in de puntjes geregeld

Heel leuk om cadeau te doen en te krijgen. Super mooie box met kwalitatieve artikelen waar moeder en baby heel blij van worden. Door de uitgebreide keuze is er altijd een box die bij je past.

Ik zou hier zeker niet nog eens bestellen

Niet echt leuke producten gekregen in de zwangerschapsbox, kleuren kwamen niet bepaald overeen met wat ik aangegeven had. Kaartje zat er niet bij dus de ontvanger wist niet eens van wie het was. Kortom ik had er beter aan gedaan er zelf 1 te maken.

Cadeaus voor om vielen heel goed in de smaak

Snel geleverd voor moederdag, mooie producten waar de beide oma's heel erg blij mee waren :]

Snel geleverd, doch met een (lichtbeschadigde) overdoos + een scheurtje/gat in de box van het cadeau zelf (gelukkig slechts aan de onderkant).

Goed product snel geleverd

Mooi serveerplankje voor moederdag besteld. Snel geleverd en zag er mooi uit!

Snelle service, mooi ingepakt en groot assortiment

Snelle service en mooie producten!

Oma was superblij met haar mooie tas en broodplankje. Erg leuk dat deze cadeautjes gepersonaliseerd kunnen worden met naam van de schenker. Een heel snelle service en mooi ingepakt erbij!

Speciaal

Het was erg leuk om dit pakketje open te maken. Ik voelde me jarig met alle kleine pakketjes ingepakt op een hele leuke manier! Bedankt voor de mooie spulletjes, we gaan ervan genieten!

Fantastische service

Mijn ervaring is fantastisch met jullie! Meedenken met de klant kunnen jullie als geen ander! Veel liefs

snel en heel mooi!

Het pakket was erg mooi en leuk. Helaas was er een kleine tikfout gemaakt in het shirtje, maar dit is met enorme spoed hersteld en de volgende dag had ik het juiste artikel al in huis.

Wat een goede en snelle service

Oma was een blij met het leuke cadeau

Super lief boekje!

Beide aanstaande oma's waren super blij met het boekje. Stevig maar tovh compact boekje. Ziet er ook leuk uit als decoratie en hoeft niet in een la weggestopt te worden. Heel leuk.

Mooi product, super snel in huis!

En ook nog leuk ingepakt!

Snelle service, mooi product

Leuk cadeautje voor oma voor Moederdag. Het was snel geleverd en zag er super uit. Leuk om toegeven en voor oma nog leuker om te krijgen! Wij hadden het gegraveerde houten plankje. Leuk ingepakt trouwens ook! Dus top ervaring!

Super gedaan!!

Leuk verpakt en snel in huis!! kado werd ook goed ontvangen!!

Oma was zeer blij! Stevig en gebruiksvriendelijk materiaal. Ruime keuze mogelijkheid. Correct in bestelling en komt op tijd toe.

Mooie producten

Mooie producten en voor een leuke prijs! Heel origineel ook!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder