Goede service en mooie producten

Ik heb een XL memorybox besteld in jungle party thema. Makkelijk te bestellen via de site, je weet hoe je box eruit gaat zien. Snelle levertijd. De box was goed ingepakt. Er lag nog een laagje 'stof' op de box, ik denk van het graveren. Het is een hele mooie box en heel leuk om cadeau te geven.

Mega aanrader!

Nadat ik zelf vorig jaar enorm verrast was met een fantastische Hip&Mama Box, heb ik dit onthouden om zelf iemand te verrassen. Nadat mijn collega bevallen is van een dochter, hebben wij hier een box besteld. Naast dat het enorm leuk verpakt is, is de collectie minstens zo leuk. Alles kan je perfect uitkiezen op kleur. Geweldig concept!

Top service en ontzettend leuke en goede producten!

Voor een babyborrel van een nicht van me verschillende producten in het winkelmandje gedaan en toen kon ik de gepersonaliseerde box aanpassen. Ging allemaal heel gemakkelijk! Ook het personaliseren van de houten ballon en het paasei ging heel makkelijk. Had voor 11u besteld en de dag erna had ik het al in huis! De doos waarin de box kwam, was iets beschadigd waardoor de box ook ietsjes beschadigd was, maar gelukkig echt minimaal dus het viel niet erg op! Misschien wel handig om daar op te letten aangezien je de box wel bestelt met het idee dat ie lang bewaard zal worden. Maar overall ontzettend tevreden met de spulletjes!

Leuke en snelle service

Ik heb 2x wat gekocht en beide keren was het contact leuk en goed. Eerlijke service en mooie producten. Zeker de oma's zijn erg blij met de spullen.

Veel leuke mogelijkheden

Mooie producten en genoeg keuze. De producten hebben prachtige kleuren, niet te vel. Bovendien is er genoeg keuze in verschillende prijsklassen. Ik vond het ook erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij kon, ik zou alleen iets meer tekst er op willen kunnen doen. Verder wordt het snel bezorgd, ook super fijn. Ik ga hier zeker vaker een cadeautje bestellen.

Snel, goed geregeld en bovendien een prachtig ‘naam paasei’ cadeau

Super tevreden

Ik ben kortom zeer tevreden over de artikelen en de goede service. Ze zijn heel erg behulpzaam mocht je vragen hebben kan je er altijd terecht en wordt je meteen geholpen.

Goed geinformeerd en snelle levering

Top ervaring! Werd snel voorzien van goede informatie en een supersnelle levering! De box is superleuk gemaakt die ik ontvangen heb!

Super klantvriendelijk en service gericht

Leuke artikelen en goede service!

In een woord geweldig!

Mooi pakket en snel verzonden

Fantastisch leuke letterblokken !!

Ik heb een goede ervaring met deze aankoop, het product is mooi, stevig en het was een kadootje om uit te pakken, erg leuk gedaan!

Perfect shirtje totdat het 1x gewassen is

Het shirtje met 'ik word grote zus' was bij levering perfect van kleur en maat. Tekst was duidelijk leesbaar. Maar nadat het shirtje 1x gewassen was verschenen er onverklaarbare vlekken onder de tekst. Zo jammer want nu heeft de trotste grote zus het leuke nieuws maar op 1 dag kunnen vertellen in haar mooie shirt.

Het ziet er super leuk uit.

Ik heb het kado gedaan. Zij werden voor de eerste keer Opa en Oma. Ze vonden het heel leuk en zeker die zachte kleur. Dus geweldig kado.

Te leuke winkel, is allemaal leuk! Moeilijk kiezen altijd..

Enorm veel keus en alles is leuk! Of het nu voor jezelf is of als cadeautje voor iemand, het wordt altijd leuk ingepakt en het is een feestje als het doosje binnenkomt :). Wat overigens altijd heel vlot gebeurd, want lang wachten hoef ik nooit. Zeker een aanrader! Volgende keer bestel ik weer hier.

Super mooie producten

Een heel snelle service van heel mooie producten

Super leuke items, geweldige service

De ontvanger vond de cadeautjes super leuk en was super blij mee. Je kon makkelijk en snel in contact met de verkoper voor meer info of vragen

Heel blij

Heel blij met de herinnering boxen. Simpel maar heel mooi. Hele snelle levering

Snelle en correcte afhandeling bestelling.

Snelle en correcte afhandeling zoals je verwacht. Correcte prijszetting.

Geweldig !

Al een eindje zocht ik leuke geboorte geschenkmanden die ik aan huis kon laten leveren. Hier vond ik meer of mijn gedacht. Wat een mooie spulletjes. Maakt de keuze er niet gemakkelijk op. Kwaliteitsvolle, moderne babyspulletjes. Mijn vriendin was heel enthousiast toen ze het kreeg. De verzending was er in 2 dagen al. Super service en webshop <3

Top! Wat een mooie cadeauboxen.

Mijn complimenten voor de mooie cadeauboxen. Het was moeilijk kiezen, er is zoveel leuks. Ik heb dan een cadeau gekozen voor mijn dochter die 9 weken zwanger is. Ze vond het zo origineel en een mooie kwaliteit. Ze was er echt heel blij mee.

snelle verzending

De ontvanger vh cadeautje was blij verrast, bedankt vd snelle service.

Prachtig cadeau

Als kraamcadeau hebben we deze keer een cadeaubon gegeven. Zelfs de cadeaubon is al een cadeautje zoals hij is ingepakt. Super leuk!

Uniek cadeau

Snelle service en prachtig gemaakt. Cadeau viel mega in de smaak!

Boek kwam mooi en met zorg ingepakt aan.

Een geweldig kraamkado dat snel gepersonaliseerd geleverd werd!

Ik had een geboorte kist zelf samen gesteld met verschillende kadotje, een aantal daarvan gepersonaliseerd en toch zeer snel was de hele kist mooi ingepakt opgestuurd en klaar om te geven! Super!!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder