Goede en snelle levering

Snel een leuk gepersonaliseerd kraam cadeau in huis!

Leuke artikelen en netjes (snel) volgens afspraak geleverd

Mooi

Maar ik vindt het naambordje een beetje iel dachten dat het dikker was

Superleuk product en snelle levering

Schattig rompertje en mutsje in een stoere kleur roze. De kersverse ouders waren er herl blij mee! Extraleuk: het lettertype kwam bijna exact overeen met die op het geboortekaartje!

Genot voor het oog

Het begon al in de webshop. Wat een boel leuke spullen en wat een keuzestress. Het is mij gelukt om niet direct voor alle toekomstige kinderen in mijn omgeving wat te kopen. Al weet ik hip&mama in het vervolg wel te vinden. Mooie spullen om te zien online en nog mooier in het echt. Ik ben er blij mee. Klein minpuntje: ik had de bestelling om 14.30 gedaan en had het niet de volgende dag binnen. Gewoon op tijd bestellen en dan zit je goed :)

Helemaal wat ik wilde!

Zo leuk om met een gerust hart cadeau te geven! Erg verzorgd, ruime keuze aan goeie merken en veel kleuren! Zeker een aanrader!

De giftboxen zijn een aanrader!

Fijne webshop. De giftboxen zijn leuk om te geven! Bestelling werd de volgende dag al bezorgd. De moeder vond het een leuk en speciaal cadeau.

Top bedrijf !!!!

Geboortebox besteld, super en snel geleverd . Enige minpuntje is dat nadat de bestelling is geplaatst je niet kan zien hoe het er daadwerkelijk uitziet. Maar het is een fantastisch en uniek cadeau. Heb de link in mijn agenda gezet voor een evt volgend kraam cadeau.

Super goede topservice!♡

Het was erg snel binnen,en gewoon een goede service,top site! Ook veel keus!! ♡ In 1 woord top!

Zo blij met mijn mijn box

Wat een geweldige verrassing en zo keurig verpakt. Supersnelle levering en ik ben er heel blij mee. Heel erg bedankt en de volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Snelle levering en mooie producten

Een mutsje met naam besteld. Binnen een paar dagen werd het mutsje geleverd en we zijn er ontzettend blij mee. De volgende keer bestellen we hier weer.

Goeie service voor gepersonaliseerde dingen. Kreeg direct antwoord via instagram omdat ik iets wou laten maken dat niet op de website stond. Hele snelle verzending ook.

Uitstekende service

Uitstekende service

Prachtige box!

Mooie inhoud en snelle levering

Hipste cadeau om te geven!

Voor meerdere vriendinnen al een Hip en Mama box besteld, het leuke is dat je hem zelf kunt samenstellen en weet dat het er altijd leuk uitziet! Ook de keren dat ik hem vrij snel nodig had en hierover mailde kreeg ik direct antwoord en werd diezelfde dag nog verzonden. Super fijne service en altijd een leuk en hip cadeau.

Perfect en super snel geleverd

Het maken van de box naar je eigen zin is gemakkelijk en wijst de weg vanzelf. Ik had de box binnen twee dagen al binnen!! Zo was het cadeau perfect op tijd toen ik op kraamvisite ging.

Voor herhaling vatbaar

Op deze site kan je leuke originele kadootjes vinden voor aanstaande ouders en opa&oma... mijn kadootjes werden heel erg gewaardeerd en de levering was heel snel. Dus voor herhaling vatbaar!

Heel blij met onze taarttoppers! Hele goeie kwaliteit. Zeker een aanrader!

Super, mooie spullen & goede service.

Het is de tweede keer dat ik bij Hip&Mama blz heb besteld en beide keren mooie spullen, goede hulp en snelle levering. Zeker een aanrader. De gene die de cadeautjes hebben ontvangen waren ook erg positief.

Mooie producten en snelle levering

Het assortiment is erg leuk en mijn bestelling werd leuk ingepakt verzonden. Echt een cadeautje!

Uitstekende klantenservice!

Nadat er iets misliep met het bezorgen van ons pakketje (aangeboden op foutieve afleveradres), werd ik heel snel en vriendelijk verder geholpen door de medewerkers van Hip&Mama box. Het pakket werd onmiddellijk opgespoord en alsnog bezorgd op het juiste adres. Hierdoor ontvingen we ons pakket een weekje later, maar toch volledig en compleet. Nu genieten we van prachtige letterblokken, uitgestald bij het suikerbonenkastje van onze dochter.

Erg te vrede!

Super snelle levering! Mooie producten!

Snelle levering leuk verpakt

Mooi verpakt cadeau

Je krijgt je bestelling snel en leuk verpakt. Ook de gratis kaart is leuk als je de bestelling cadeau wil geven.

Heel enthousiast over de mooie producten

Fijne en snelle service En erg blij en tevreden over de mooie producten!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder