Snelle levering, leuk assortiment. De box is ideaal om te bewaren als herinneringsdoos met persoonlijke items/foto's etc.
Bedankt voor je mooie review, Astrid! Idéaal :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
De bestelling werd supersnel geleverd! Wat een prachtige box met mooie bedrukking, heel leuk om cadeau te geven. Een aanrader!
Bedankt voor je mooie review! Helemaal super :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Paar maanden geleden Hip&Mama Box gevonden via Instagram en inmiddels al drie verschillende cadeauboxen besteld! Iedereen is er elke keer heel erg enthousiast over. Pakket / cadeau met zorg ingepakt en ziet er elke keer super leuk uit! Klantenservice is ook top. Snelle reactie en ze zijn erg flexibel met eventuele wijzigingen.
Bedankt voor je mooie review, Elsemiek! De ontvanger blij, de besteller blij, wij blij :) Tot ziens op onze website. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik heb een rond naambordje besteld voor ons meisje en een half uur later werd het al verzonden! En de volgende dag had ik het al in huis. Super snelle verzending dus. Het is een prachtig leuk naambordje! Het is zelfs een stuk groter dan ik had gedacht dus dat staat straks heel leuk op haar kamertje. Ik ga hier zeker vaker dingen bestellen.
Bedankt voor je mooie review, Pauline! Dan heeft het naambordje een mooi plekje gevonden, wat leuk om te horen :) Graag tot een volgende bestelling. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Net weer even anders. Super leuk om te geven. En makkelijk. Hoef er de deur niet voor uit.
Bedankt voor je mooie review, Mariët! Wij nemen dat graag voor je uit handen hoor :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Al enkele malen via de site besteld en elke keer weer een feestje om te krijgen en te geven. Snelle service en altijd correct en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader.
Bedankt voor je mooie review, Loes! Wat fijn te horen van een tevreden klant uit België :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Precies zoals verwacht, super leuk! Stevige box en naam heel mooi in het hout gezet!
Bedankt voor je mooie review, Karen! Wat leuk dat je een gepersonaliseerd houten item bij ons hebt besteld :) Veel plezier ervan. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een prettig te doorlopen bestelproces en een super snelle verzending, dezelfde daf nog, ondanks dat het een gepersonaliseerde bestelling was.
Bedankt voor je mooie review, Anouk! We zetten nét dat stapje extra om een bestelling zo snel mogelijk te verzenden :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
2 houten bordjes besteld. Netjes gemaakt en mooi afgewerkt. Snel geleverd
Bedankt voor je mooie review, Danielle! Fijn te horen dat je zo tevreden bent met de houten items. Wij breiden ons assortiment steeds meer uit qua hout :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Erg mooie en leuke producten. Alleen jammer dat bij een van de dozen die ik had besteld er geen kaartje bij zat. Dus altijd goed nakijken of je kaartje goed is meegenomen in de bestelling.
Bedankt voor je mooie review, Tanja! Als er een kaartje is gekozen bij de bestelling dan hoort hij er natuurlijk gewoon bij. Geschreven of ongeschreven! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Mooi product, duidelijke site, snelle levering
Bedankt voor je mooie review, Roxanne! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snelle levering en om kog mooi ingepakt.
Bedankt voor je mooie review, Almerina! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Fijne website ! Leuke spulletjes in de shop! Ik heb voor de 3e keer iets besteld en zeer tevreden over bestelling en levering. Ik kom zeker weer terug!
Bedankt voor je mooie review, Kim! Wat zijn we blij met een terugkerende klant als jij :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Leuke artikelen mooi verpakt in een bewaardoos. Verzenden was erg snel!
Bedankt voor je mooie review, Charlotte! We doen altijd onze uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij de onze klant te hebben, dat is gewoon fijn :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Heel mooie producten en een snelle levering.
Bedankt voor je mooie review, Hannah! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wat een leuk assortiment aan spulletjes! Wat leuk om zelf items uit te zoeken en mooi verpakt op te laten sturen. Gever blij, ontvanger blij!
Bedankt voor je mooie review, Tanteinspé! en wij blij! :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Heel toffe site voor persoonlijke cadeautjes, mooi verpakt. De box werd heel snel geleverd, en ook tof dat er een handgeschreven boodschap bij kan. Er was 1 artikel niet op voorraad, hiervoor werd snel een nieuw voorstel gedaan door hen. Top service!
Bedankt voor je mooie review, Lisa! We zijn heel blij te horen dat het zo'n algehele goede shopervaring bij ons is geweest :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Hele leuke box gevuld met leuke cadeautjes. Ik heb deze box gegeven als kraamcadeau en het viel goed in de smaak! Heel leuk als je niet kunt kiezen, dan is dit cadeau perfect! Ik ben ook blij met de snelle levering van 1 werkdag.
Bedankt voor je mooie review, Anne! We doen altijd onze uiterste best om de pakketten zo snel mogelijk te verzenden. Gelukkig werkt DHL dan ook goed mee :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de HipenMama box en de service die het team verleende. De bestelling was de volgende dag al binnen, maar er mistte een product. Kan natuurlijk gebeuren. Ik had dit via het whatsapp nummer aangegeven en kreeg de dag er na al een nieuwe opgestuurd! Super bedankt!
Bedankt voor je mooie review, Carmen! Blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Uiteraard moeten we een foutje , die we gemaakt hadden, zo snel mogelijk voor je oplossen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Hele mooie herinneringenbox gemaakt voor onze bruiloftsspullen. Fijne communicatie over het ontwerp en prachtig uitgevoerd met onze foto op de deksel.
Bedankt voor je mooie review, Gaby! Wat leuk dat we het zo helemaal voor je hebben kunnen personaliseren, wat een uniek item is het dan zo geworden :) Heel veel plezier ervan! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Fijn product, snelle levering en erg leuk ingepakt met een mooi gratis kaartje. Heel blij mee!
Zelf een box samen gesteld. Heel erg leuk ingepakt! Was een feestje om te krijgen en om weg te geven.
Bedankt voor je mooie review, Femke! Wat leuk dat je iemand verrast hebt met een zelf samengestelde cadeaubox. Inderdaad een feest om iemand zoiets cadeau te doen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Echt leuk om te krijgen en te geven! Ik heb zelf een pakket samengesteld en Hip & Mama Box heeft het heel mooi verpakt. Alles is van super goede kwaliteit.
Bedankt voor je mooie review, Amy! Wat fijn dat je zo tevreden bent en hopelijk was de ontvanger net zo tevreden :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wij waren in Spanje op het moment dat ons nichtje beviel van een zoon. Op internet gezocht naar iets leuks om te versturen en we zagen de mama box. Nou, dat was een goede keuze! We kregen leuke foto’s van het naambordje met de Giraf: die hing al aan de slaapkamer deur! Ons nichtje appte heel enthousiast dat het heerlijke zachte stoffen waren .. kortom: we zijn blij dat het we hebben gekozen voor de mama box..
Bedankt voor je mooie review, Helga! Idéaal dan zo dat je iemand van afstand toch nog zo kan verrassen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik heb helemaal geen nadelen bevonden met mijn bestelling! :-)
Bedankt voor je mooie review, Evelien! Zó hoort het ook :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder