Snelle levering en leuke cadeaus.

Volledig zoals verwacht

Zeer mooi afgewerkte memorybox. Mooi gelijkmatig gegraveerd. Zeer zorgvuldig verpakt ter verzending. Er volgen zeker nog meerdere bestellingen!

Superleuk totaal pakket met persoonlijke touch!

Wij hebben met ons team collega's dit pakket cadeau gedaan met de gepersonaliseerde romper. Superleuk samengesteld, mooi verpakt, snelle levering en hele goeie kwaliteit! Wij zijn onwijs tevreden en zullen zeker snel weer gebruik maken van Hip & Mama!

Snelle service en de herinneringsbox is geweldig!

Ziet er super uit

Vond het echt geweldig om dit cadeau te geven.

Snelle verzending, snelle en goede communicatie als er iets mis is regelen ze het gelijk. Erg mooie producten. Zeker aan te raden.

Super leuke boxen!

Op tijd geleverd en zeker in de smaak gevallen bij de ontvangers

Een prachtige box vol met waardige spullen

De box heeft een luxe uitstraling en is met van goed materiaal gemaakt. De inhoud ziet er erg verzorgd ingepakt uit en is van goede kwaliteit. Echt een ontzettend mooi cadeau om te zien!

Heel tevreden!

Deze box was helemaal compleet en een super cadeau om te geven. Zelf heb ik er het servies nog bij gedaan, waardoor het een geweldig logeer cadeau is voor de nieuwe opa en oma. Ik raad het aan iedereen aan.

Mooie box, mooie producten.

Snelle bezorging van mooie degelijke producten in een stevige box. Zeer tevreden.

Geweldig mooi

We waren oo zoek naar een mooie herrinneringbox voor de tijd in het ziekenhuis met de kleine.. we kwamen uit op hipen mama box. We hoefden niet lang opde site te zoeken voor een mooie box. We werden via de chat super geholpen in het samenstellen hiervan. De levering liet ook niet lang op zich wachten en wat een prachtig resultaat!

Hele leuke box met mooie items om te geven en te krijgen!

Veel keuze uit verschillende items, boxen en prijzen. Er zit altijd wel iets voor je bij. Mooie merken en snelle service! Kortom helemaal top!

Er klopte iets niet op de site. Even geappt werd vrijwel direct opgelost en vervolgens waren de bestelling en verzending zo geregeld!

Persoonlijk!

Ik heb een heel goed en persoonlijk gevoel bij Hip&Mama Box. Ik had gevraagd om een kaartje na te zenden omdat ik deze blijkbaar niet goed had verwerkt in de bestelling. Suzan, een hele attente medewerker, heeft meteen alsnog een kaartje nagezonden. Hier ga ik vaker bestellen!

Perfect!

Een leuk babyshower pakket om te versturen. Allerlei leuke praktische spulletjes voor de aanstaande mama.

Super service!

Super snelle service, ontzettend vriendelijk en mooie producten.

Jammer dat de verzending naar België zo duur is! Anders bestelde ik ongetwijfeld veeel meer op deze site. De bestelling die ik deed was om cadeau te doen aan mijn schoonzus en kersverse nichtje! Ze was super blij en ik ook. Ik twijfelde al meerdere malen om hem voor mijn kinderen ook te bestellen maar nu ik hem in het echt gezien heb en weet hoe mooi hij is, weet ik zeker wat te geven voor hun verjaardag. Topcadeau!

Mooie producten, goede opvolging

Ik heb even op mijn bestelling moeten wachten, maar dit kwam niet door Hip&Mama Box. De klantendienst heeft mij goed te woord gestaan. De producten die ik besteld heb, zijn helemaal goedgekeurd!

Wat een top bedrijf

Door de snelle service van Hip&Mama box, alsnog mijn vriendin kunnen verrassen met een te gek pakketje.

Snel geleverd, leuk ingepakt en lekke producten.

Erg leuke surprise box!

Heb een aantal reviews gelezen voordat ik bestelde. Wil even reageren op 1 ster reviews. Dit bedrijf levert kwaliteitsartikelen voor baby’s in een leuk jasje (mooi verpakt, gratis verzonden etc). Voor een leuk bedrag heb je leuke spullen voor je kindje en vrouw/vriendin. Mensen die klagen over te weinig en heel veel spullen verwachten voor €50, kunnen naar de action gaan :) Dit bedrijf moet ook eten van het kleine beetje winst per klant.. Al met al hele leuke verrassingsbox, echt een aanrader! Ik ga jullie zeker aanbevelen

Leuke verrassing met fijne producten.

De box openen is een echte verrassing. Er zat een prachtige knuffel, een fijne washand, een leuke decoratie van hout en een heerlijke doucheolie in die precies van pas kwamen/komen aangezien mijn kindje net geboren is. Ik heb nu alweer zin in de volgende box!

Su0er mooie artikelen en goede service

Top Kwaliteit en service!

Wat was dit leuk om te geven zeg! Ik heb de Cadeaubox Fabulous Caramel en nog wat losse dingen besteld! Echt een leuke box om te geven! Het was snel bezorgd en geen overbodig verzendmateriaal. Uitstekend! Ik heb niets te klagen haha.

Uitstekende kwaliteit! Goede service!

Ontzettend blij met de ontvangen Box van Hip&Mama! Mooie kleuren en accessoires!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder