Super mooi snelle levering

Mooie keus pakketten

Snelle levering en goede kwaliteit producten

De levering van het product was snel en je werd goed op de hoogte gehouden. De kwaliteit van het ontvangen product is top en zijn daar erg blij mee

Netjes en snel

Zeer mooi

Het pakket kwam netjes ingepakt binnen en alles zag er netjes en strak uit geen beschadigingen en op tijd geleverd

Snel verstuurd, super mooie bundels!

Leuke ontwerpen en makkelijk aan te passen naar eigen wens. Ondanks dat het gepersonaliseerde bundels voor geboortekaartjes zijn, waren ze ook snel verstuurd. Mooi verpakt, goede kwaliteit en onwijs blij mee! Iedereen die de bundels bij ons thuis ziet, besteld ze ook meteen :).

Snelle levering en goed mail contact

Echt een cadeautje om te geven!

Makkelijk te bestellen, mooie producten en prachtig als cadeautje verpakt!

Mooie producten, alles snel geleverd en mooi ingepakt!

Het houten naambordje besteld en 2 invulboeken. Het naambordje was dunner dan ik verwacht had, waardoor het wel fragiel is. Maar het was super goed ingepakt en ook gewoon heel aangekomen. Eenmaal aan de muur/deur bevestigd zit het ook gewoon prima en ziet er mooi uit! Invulboeken zijn van mooie kwaliteit en leuke vragen met veel ruimte.

Een prachtige box als verrassing voor een zwangere collega!

Namens onze gehele afdeling mocht ik een verlofbox samenstellen voor onze lieve collega. Via de chat dacht Hip&mama super mee om de verrassing compleet te maken door de box op een vooraf afgesproken datum te versturen. Bedankt voor de vriendelijke en snelle support!

Snelle service, goed verpakt. Top!

Een beschadigd boek besteld en tot mijn verbazing haast niks aan te zien super blij er mee !

Mooi cadeau, weinig service!

Bij notitie netjes erbij vermeld, graag klein kaartje met afzender erbij. Helaas is dit niet gedaan, waardoor afzender niet weet dat het bij ons vandaan komt. Jammer vooral als je dit specifiek om vraagt.

Super leuke hebbedingetjes!

Inmiddels 2 keer een bestelling gedaan, één keer als kraamkadootje op een ander adres laten bezorgen en één keer wat kleine kadootjes voor in de 10 dagen kraammand voor mijn dochter gekocht. Beide keren snelle levering (ook het gepersonaliseerde kadootje) en ook beide keren heel leuk verpakt. Dus ik zou zeggen, DOEN!

Prachtig pakket, naambord is ook goed gelukt en ziet er erg mooi uit. De kersverse ouders waren er blij mee!

Super tevreden!

Voor onze pasgeboren dochter heb ik mooie producten besteld met haar naam. Een houten bewaarbox, om spulletjes van haar geboorte en kraamtijd te bewaren, boekjes met de leukste uitspraken en een boekje om haar felicitatie kaarten te bewaren. Alles even mooi; en zo leuk verpakt! Het was een cadeau aan mijzelf en zo voelde het ook toen het pakket lekker op tijd binnen kwam! Kortom; mooie producten en snelle levering; super tevreden!

Best present for a newborn baby

I order a Hip&Mama box every time someone has a baby. It is such an original present and the parents always love it! I have ordered also several different boxes and they are all great. Perfect price, perfect quality and fast service. Will order again definitely and I suggest it for all my friends looking for a nice newborn present.

Mooie kwaliteit/prijs verhouding

Super mooi boekje om de uitspraken van onze zoon bij te houden! Super snelle levering waardoor we snel aan de slag ermee konden!

top service

super snel,netjes! leuke spullen!

Super mooie aanbiedingen

Zoveel keuze en alles naar verwachtingen. Zo mooi in cadeau verpakt. Ik kan niet wachten om opa en oma blij te maken! ❤️❤️❤️

Gewoon super service!

Mooie artikelen om.zorgeloos ouder te kunnen zijn.

Vlotte service, vriendelijk en mooiste producten

Alles is super snel verzonden, ik had voor de eigenlijke bestelling nog een vraag die ik via het contactformulier had ingevuld en hierop kreeg ik een snel en ook fijn antwoord terug dus dit was ook mooi meegenomen. De producten zijn waarheidsgetrouw naar de foto’s en super leuk. Ik had een box cadeau gedaan maar de ontvanger haar hart liep alvast over

Perfect!

De grootste box besteld. Super mooie kwaliteit en m’n zoontje z’n naam staat er zo mooi op. Verzending ging super snel en werd goed op de hoogte gehouden. Kan niet wachten om opnieuw iets te bestellen.

Snelle en correcte service

Weinig poespas. Het gevraagde product werd snel geleverd. Netjes en veilig verpakt.

Super leuk om cadeau te geven!

Finn dat je zelf een box kunt samenstellen met producten. Zo kun je alles afstemmen op de ontvanger. Veel producten om uit te kiezen. Aanrader om cadeau te doen!

snelle levering, leuke kado artikelen, succes verzekerd

goede communicatie via de mail. cadeau voldoet aan mijn verwachtingen

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder