Door een snelle levering heb ik al meerdere mama’s blij kunnen maken met een hip & mama box!
Bedankt voor je mooie review, Elles! Wij zijn blij met jou als terugkerende klant :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Top spullen en met zorg verpakt....echte aanrader
Bedankt voor je mooie review, Marjan! We geven elke bestelling evenveel liefde en aandacht :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wat een ontzettend leuke dingen verkopen jullie. Ik had de naamblokken, het mutsje met naam en 2 babyboeken besteld. 1 van de 2 babyboeken had ik ‘licht beschadigd’ gekocht, waardoor deze heel goedkoop was. Er zat een heel licht krasje op, maar verder in zeer goede staat, dus perfect! Ben heel erg blij met de spulletjes. Enigste jammere vind ik dat de naam op het mutsje heel erg klein is en omdat onze naam een ‘trema’ bevat is deze al helemaal nauwelijks leesbaar. Zou fijn zijn als daar wat mee gedaan zou worden. En bij de ‘blush’ boeken moet je er rekening mee houden dat het de meer ‘paarsige’ kleur is die je op de foto’s ziet, ipv de meer ‘rozige’. Groetjes Evelyn
Bedankt voor je mooie review, Evelyn! Fijn dat je zo blij bent met de producten. Door de trema zijn we inderdaad genoodzaakt de letters iets kleiner te maken maar ik begrijp je dat de naam op het mutsje wel erg klein is. Bedankt ook voor je andere feedback, die nemen we zeker mee! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Voor de tweede keer in korte tijd een box besteld en beide keren is de box heel goed ontvangen. Snelle verzending en mooie producten!
Bedankt voor je mooie review, Rik! Helemaal top, tot een volgende keer :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een super ervaring. Alleen maar voordelen: - leuke cadeautjes -mooi en verzorgd ingepakt -goede service!
Bedankt voor je mooie review, Meredith! Nou wat een fijne opsomming :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Twee gepersonaliseerde oma, opa & ik boekjes besteld. Deze waren snel in huis en ook nog eens leuk ingepakt. De boekjes zijn leuk vormgegeven en bieden genoeg plaats voor de opa’s en oma’s om mooie herinneringen in op te schrijven en foto’s bij te plakken.
Bedankt voor je mooie review, Stephanie! Wat een mooie herinnering wordt dan zo :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Mooie houten letters met jungle patroon erin 'gegrafeerd'. Ca 30 cm. Dunne letters die zo doormidden zijn. Qua prijs kwaliteit aan de dure kant.
Bedankt voor je mooie review, Jose! Bij een langere naam merken we inderdaad ook dat de naam dan wat fragieler wordt. Het wordt altijd erg goed ingepakt en dat gaat goed :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
De producten van Hip&Mama Box zijn van top kwaliteit en alles wordt ook super snel ingepakt en verstuurd. Slechts enkele dagen wachten en uw bestelling staat al voor de deur.
Bedankt voor je mooie review, Shawn! Zó hoort het ook ;) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snelle levering, Leuk verpakt, mooie kwaliteit.
Bedankt voor je mooie review, Cora! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Prachtige samengestelde verrassingsbox om als kraamcadeau te geven. Aanrader.
Bedankt voor je mooie review! Hopelijk was ontvanger van het pakket net zo enthousiast :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik maakte een fout bij het plaatsen van de opdracht. Ik had onmiddellijk contact met een collega en alles werd meteen rechtgezet. Heel fijn!
Bedankt voor je mooie review, Ernst! Fijn dat we je zo hebben kunnen helpen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
'Gewoon' weer allemaal prima geregeld. Mooi pakje opgehaald, bedankt weer!!
Bedankt voor je mooie review, Irmgard! We zijn blij met jou als een terugkerende klant, als oma-to-be :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Geweldige presentjes voor pasgeborenen, mijn zus was er erg blij mee. Snel verzonden en hoogwaardige kwaliteit producten.
Bedankt voor je mooie review, Nygel! Nou helemaal super dat iedereen zo tevreden was over onze service en producten :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
De website is eenvoudig te navigeren. Wij kozen een kraamkado en in een paar stappen klaar; meisje, naam, maat, klik, klaar! Het kraamkado werd met plezier ontvangen door de nieuwe ouders: erg bijzonder en erg mooi.
Bedankt voor je mooie review, Rob! Wat fijn te horen dat je onze website klantvriendelijk vind. Online bestellen moet ook heel eenvoudig zijn ;) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Blokken met naamletters. Zien er goed uit zoals op de foto, voldoende keuze aan kleuren, netjes geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn te horen dat ze net zo zijn als verwacht. De naamblokken zien hier ook nog altijd een bestseller :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Zoveel leuke cadeautjes, altijd een feestje om te geven. Ook de verpakking ziet er verzorgd, mooi en persoonlijk uit.
Bedankt voor je mooie review, Dinah! Een feestje om te geven én om te krijgen :) Die persoonlijke touch geeft nét dat beetje extra hè. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Het was even zoeken, maar ik was heel blij met de box die heel makkelijk samengesteld kon worden. Afrekenen, verzending, bevestiging aankomst enzovoorts was prima geregeld. Een totale ontzorging door goede communicatie.
Bedankt voor je mooie review, Carla! Wij nemen die zorg graag voor jou uit handen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snel en super mooi !
Bedankt voor je mooie review, Charlotte! Zó hoort het ook :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Hele leuke cadeaus om te geven en voor ieder wat wils. Je kan ook bellen voor advies en ze staan je altijd te woord met goed advies en hulp. Ze komen ook hun afspraken na.
Bedankt voor je mooie review, Tineke! Wat fijn om te horen dat ook onze klantenservice helemaal naar wens is geweest. Uiteraard helpen we graag waar nodig :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Het product was nog sneller binnen dan verwacht. Mooi ingepakt! En een super mooi product. We hebben een mama (en papa) erg blij gemaakt met dit presentje.
Bedankt voor je mooie review, Kim! Wat fijn dat iedereen , van gever tot ontvanger helemaal blij is. Dat zijn wij dat ook :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
De box is verstuurd naar iemand anders. Deze heeft aangegeven dat het een feest was om uit te pakken.
Bedankt voor je mooie review, Suzanne! Helemaal top. Dat de ontvanger helemaal blij is, daar doen we het allemaal voor :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een hele leuke box met spulletjes in de kleuren op elkaar afgestemd, enorm blij mee en heel leuk om weg te geven
Bedankt voor de mooie review, Monique! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Al meerdere keren mooie pakketten besteld en altijd super leuk verpakt.
Bedankt voor je mooie review, Dinja! Wat zijn we blij met een terugkerende klant zoals jij :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik vind de samenstelling van de box heel divers. De levering ging super snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Bedankt voor je mooie review, Saranne! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Erg tevreden!
Bedankt voor je mooie review, Nick! Dat hebben we graag voor je gedaan :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder