Top snelle service en prachtige opbergdozen

Opbergdozen met naam worden super snel geleverd! Zien er prachtig uit, veel complimenten over gekregen. Customer Service reageert ook snel en denken met je mee.

Een mooi cadeau om te geven en te krijgen.

De website ziet er goed uit, je kunt heel makkelijk producten toevoegen. Leuk dat je op verschillende producten een naam kan laten bedrukken. Ook het kaartje toevoegen met tekst, maakt het persoonlijk. Het pakketje was snel geleverd. Goede service, mooie kwaliteit.

Hele leuke spulletjes met mooie kwaliteit en een hele snelle service

Mooie producten

Snel geleverd en zeer mooie producten. Erg blij mee!

Geweldig!

Super leuke site en van alles wat om te bestellen. Dus keuze genoeg. Top.

Altijd leuk om te geven en te krijgen!

Leuke items en van kwaliteit! Super leuk om cadeau te doen maar ook zeker leuk om zelf te krijgen.

Goede en persoonlijke service!

Toen een artikel niet meer leverbaar was werd er gebeld en gezocht naar een oplossing. Via mails foto's ontvangen van andere opties om zo alsnog aan een mooie box te komen. Super!

Snelle levering, goede opvolging

Een aantrekkelijke website met trendy producten. Na de bestelling een goede en snelle opvolging en een uitstekende levering. Een aanrader.

Snelle levering en top kwaliteit

Ik bestelde een prachtige herinneringskist en 2 dagen later had ik deze al in huis en dat zelfs gepersonaliseerd! Echt zo snel en een hele mooie kist! Dit is een cadeau wat ik met trots ga geven!

Mooie dingen en goede service

hele schattige kado boxen

Handig samenstellen van een leuke verrassing

Prettige website, snelle verzending

Toppers!

Heb het nu al 4/5 x besteld sinds november. Super tevreden met de service en de mooie producten. De kado's zijn heel goed ontvangen door aanstaande ouders :-). Ga zo door!

Mooi aanbod, goede service!

Er is een mooi aanbod op de site met keuze in verschillende prijsklassen. Het bestellen, afrekenen en de levering gaan ook heel vlot.

Fantastische service en mooie spullen!

De bestellingen worden met oplettendheid nagekeken en ingepakt (ik kon de geboorte-tijden niet achterhalen dus had cm's ingevuld). Ik kreeg een mailtje of dit wel klopte. Super! Ik had 2 paketten samengesteld, een voor een jongen en een voor een meisje. De spullen waren ook zo ingepakt (jongens pakket en meisjes pakket), zonder dat ik dat hoefde te vermelden. De spullen zien er super netjes en mooi uit en is met aandacht en liefde ingepakt, dat zie je direct. De ouders waren mega enthousiast bij het uitpakken van de cadeautjes en wilden zeker meer gaan bestellen. Ik heb ze de kortingsbon, die bij de bestelling zat, ook gegeven!

Mooi item, snelle levering, sneller dan aangegeven op de website, goed ontvangen.

Wij zochten een leuk iets voor de bekendmaking van de zwangerschap en kwamen uiteindelijk terecht op deze website. Daar een mooi bord gevonden en deze gelijk besteld. De levertijd was korter dan aangegeven en had het ook sneller in huis dan verwacht! Goed verpakt en mooi resultaat.

Gemakkelijk kan het niet ;)

Hoe makkelijk, en leuk is het om een 'box' samen te stellen via Hip&Mama box, en vooral in de tijd waar we nu in leven. Je zoekt een box uit, en je kunt hem ook nog naar wens aanvullen Ideaal!

Ziet er goed uit

Wat een leuk boekje. Ik vind het er ook leuk uit zien van de buitenkant. Je kunt mooi gedetailleerd alles bij houden van je kleine. Ik zag geen beschadigingen.

Erg leuk pakket! Leuk om iemand mee te verrassen

Product kwam beschadigd

Ik had het dus besteld voor iemand die een pasgeboren baby heeft. Er zaten helaas deukjes in aan de zijkant. En dan dit terwijl het niet eens goedkoop is.

Heel goed!

Super snelle levering en zo leuk ingepakt!

Snel verzonden

Ze hebben super leuke spulletjes. En mijn pakketje was snel verzonden. Wordt ook goed met je mee gedacht. Zou zeker nog een keer iets bestellen.

Unieke hippe webshop!

Super leuk en orgineel om hier je cadeau te kopen. Ook het krijgen en geven hiervan is een feestje! Leuk om alles bij elkaar samen te stellen en een mooie box te maken. Dat opzich is al een hobby.

Een uitgebreide keuze in mooie en originele kraamcadeautjes

Heel erg leuk om voor mijn collega een gevulde en gevarieerde kraammand uit te zoeken. Jammer dat ik zelf geen kleine kinderen meer heb.

Precies naar verwachting en snel geleverd

Een onwijs leuk pakket om weg te geven en een dag na het bestellen al binnen! Leuker om te geven dan een standaard pakket die iedereen maar krijgt, dus zeker tevreden!

Leuke en aangename cadeauboxen

Top service Top qualiteit Ideaal om af te geven