Ik heb 2 licht beschadigde invulboeken besteld en wist niet wat ik kon verwachten. Maar toen ik de boeken kreeg waren ze netjes ingepakt en bij het ene boek kon ik geen krasje of vlekje ontdekken. Het andere boek had 2 kleine krasjes op de voorkant maar dat is niet storend. Ik ben er erg blij mee.

Wat een snelle service en levering. En dat niet alleen de cadeautjes zijn zo leuk ingepakt. Al 2 keer een box besteld dat samen gesteld zou worden en 2 keer een super leuke box ontvangen.

Een hele snelle service en dat zo vlak voor de feestdagen! Het cadeau was geweldig mijn ouders (de opa & oma) zijn er echt heel blij mee.

Leuke cadeaus snelle levering

Duidelijke website, mooie artikelen.

Mooie stevige box, snelle levering.

Ik bestelde de box en 2-3 dagen later had ik 'm al in huis! Goede prijs kwaliteit verhouding. De box is mooi stevig en de opdruk is er mooi in gegraveerd. Het is een kraamcadeau voor een vriendin, maar ik weet nu al dat ze hier heel blij mee gaat zijn!

Prachtige box, snel geleverd

Hele mooie stevige box. Lekker groot, er past veel in. Deksel gaat gemakkelijk open en dicht.

Wat een snelle service en leuk ingepakt! 5 sterren dik verdiend !

Helemaal top!

Voor kerst heb ik voor mijn zwangere vriendin een cadeaubox aangeschaft met wat leuke spulletjes. Daarnaast kreeg ik de keuze om ook een kerstbal met naam mee te laten sturen en het grappigste is dat deze nog het beste in de smaak viel, een persoonlijke kerstbal voor onze aanstaande zoon! Was een beetje bang dat ik wat laat was met bestellen ivm drukte rondom de kerstperiode. Maar dat was nergens voor nodig, na een paar dagen kwam het netjes binnen. Leuk cadeau voor onder de boom, maar natuurlijk ook om spontaan cadeau te doen!

Veel keus, hele leuke producten en snelle levering

Ruime keuze uit verschillende producten. Erg leuke producten om cadeau te geven. Snelle levering in leuke verpakking.

Uitstekende service en product!

Op de site staan leuke producten te koop voor een scherpe prijs! Ik had maandag een bestelling geplaatst dat gepersonaliseerd is, ik was bang dat het niet meer voor de kerst binnen zou komen maar dankzij de goede service en het snel handelen was het op tijd binnen! Ook op de chat zijn ze vriendelijk en snel te word!

Mooi geboortecadeau & topservice

Heel vriendelijke klantenservice, snel antwoord! Mooie originele cadeau ideeën!

Mag meer mama zijn

Leuk concept en kwaliteitsvolle producten. Persoonlijk had ik er iets meer van verwacht. Heb me erop ingeschreven aan het begin van mijn zwangerschap. M'n eerste zwangerschap. Ik voelde me nog niet echt een mama en wou via deze weg het iets meer tot me laten doordringen. Bij de voorkeuren kan je vanalles aanvinken, zo vinkte ik ook 'iets voor de papa' aan. Echter zaten in alle boxen tot nu toe enkel maar spulletjes voor de baby, dat vond ik wat jammer. Zeker de eerste box. De bevalling is dan nog zo ver af. Persoonlijk zou ik het leuker gevonden hebben dat er dan een invulboekje voor de zwangerschap in zat in plaats van babykleertjes. Bij mijn tweede box liep er dan ook iets mis, op mijn profiel kon ik dan wel zien dat er iets met de betaling was misgegaan (waarschijnlijk doordat mijn kredietkaart waaraan de domiciliëring was gelinkt vernieuwd was) maar ik kreeg daar geen bericht van. Ik had er zelf niet bij stilgestaan dat nieuwe kredietkaart daar invloed op zou hebben, dus zou handig geweest zijn mocht er een mail verstuurd zijn dat er iets was misgelopen met de betaling en de box dus niet werd verstuurd. Ik hoop dat deze evaluatie nuttig is voor jullie.

Perfect!

Bestelling was er snel en mooi verpakt. Mooie neutrale kleuren, stralen rust uit. Mooie site met groot aanbod dat niet standaart is

Superleuk!

Heel mooie en kwalitatieve artikelen. Verzending ging ook heel vlot en superleuk verpakt!

Super service

Voor vrienden, wonend in Frankrijk, wilde ik graag een kraampakket sturen. Standaard wordt er alleen in NL en BE een pakket verstuurd. Via de mail gevraagd of dit ook mogelijk was naar Frankrijk, binnen een dag werd ik enthousiast terug gemaild dat het mogelijk was, super! Het pakket is snel verzonden en binnen een week was het er! Super service! De kersverse ouders zijn er enorm blij mee.

Super mooie producten. Snel geleverd. Goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker vaker!

Bestellingen worden snel geleverd en zijn van schitterende kwaliteit! Super leuk om cadeau te doen aan nieuwe ouders. De dames van Hip&Mama staan ook erg snel per mail klaar om klanten te ondersteunen. Enorm vriendelijk en ze gaan meteen aan de slag! Ik heb mijn bestelling op woensdagmiddag geplaatst, woensdag avond gemaild voor een aanpassing en op donderdag had ik mijn order (met de aanpassing!) in huis. Fantastisch!

ontzettend leuke kado's in een mooie doos

Alles netjes in gepakt en op tijd bezorgd, kon het zo kado geven.

Top service en medewerking in speciaal verzoekje

Super leuk

Heel leuk ingepakt, super snelle levering (zelfs tijdens de kerstdagen) en duidelijke communicatie omtrent uitverkochte producten.

Mooie producten, snelle levering

Hartstikke leuk

Leuke kadootjes, mooi verpakt, snelle levering en mailcontact meer dan prima

Helemaal tevreden met jullie!

Snelle levering, leuk verpakt. Een aanrader voor een leuk cadeau om te versturen.

Geweldige snelle service

Bestelt en waar gekregen voor mijn geld. Super levering en alles netjes. De box was optijd binnen, desondanks te Kerst drukte. Dat noem ik dan nog eens service ❤️

Heel tevreden met onze persoonlijke memory box voor ons wondertje!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder