Fantastisch!

Hier al meerdere keren besteld en elke keer super leuke reacties gehad van de ontvangers. Ik heb elke keer zelf de boxen samengesteld, maar inspiratie gehaald uit de al samengestelde boxen. Alles werd super netjes ingepakt en het handgeschreven kaartje gaf net die extra persoonlijke touch. Enorm tevreden en bestel hier zeker weer!

Mooi, snel en eenvoudig. Goed geregeld.

Wat een feestje!

Liefdevol verpakt, kaartje mooi geschreven. De ontvanger ontroerd verrast♥️. Genieten!

Leuke originele box!

Super leuk origineel cadeau om te geven. Zag er ook allemaal netjes en leuk uit. Pakket was super snel op de tijd gegaan en nog op tijd voor kerstmis binnen, ook super fijn!

Snel geleverd en superleuke blokken!

Excellent service!

Snel en mooie cadeautje tips.

Papa was helemaal in de wolken!

Voor zijn eerste kerst als 'papa', kocht ik hem een hip&mama box speciaal voor hem gemaakt. Vooral de 'dinnerdate with dad' beker vond hij superleuk, aangezien hij uitkijkt naar deze leuke momenten samen met zijn zoon. Ook het voorleesboekje over papa zal genoeg voorgelezen worden door hem, superleuk!

Mooi!

Mooie producten, leuk verpakt en snelle levering. Helemaal tevreden en ga vaker bestellen. Leuke boxen om cadeau te geven.

Een snoezige verassing met een box !

Ik was zeer aangenaam verrast met deze gevulde leuke box , zonder zelf het geslacht door te geven , wisten jullie dit perfect op te maken ! Met toekomstig metekind zal er zeer blij mee zijn , de mama en de papa waren dit nu alvast ! Ondertussen weet ik nu ook het geslacht en het word een meisje !

Happy wife, happy life!

De toekomstige mama wist niet dat ze een cadeautje ging ontvangen. En na het openen van de mama cadeau box was ze helemaal enthousiast! Ze kende HIP&MAMA nog niet maar ze was er zo van overtuigd dat ze zeker in de toekomst er ook nog iets zal bestellen. Bedankt voor het samenstellen van deze toffe box! Mooie verpakking & toffe variatie van cadeautjes. Echt helemaal top! Happy wife, happy life!

Erg compleet en snelle bezorging!

De ontvanger was erg blij met het cadeau. Een leuke combinatie van cadeautjes en erg leuk ingepakt.

Helaas werd mijn bestelde artikel (op het moment van schrijven) niet bezorgd en dus meer dan een week te laat. Dit lag buiten de macht van Hip&Mama Box. Desondanks hebben ze met een prettige en kundige service alles snel opgelost.

Fan-tas-tisch

Het was twee dagen voor kerst en ik wilde nog een cadeau kopen naast m'n reguliere cadeau voor mijn zwangere vriendin. Allereerst kon ik absoluut niet kiezen, zo veel leuke spullen. Dus er was al keuzestress (maar wel hele leuke). Uiteindelijk heb ik de keuze kunnen maken en jeetje... wat ben ik verrast! De snelle bezorging, de aandacht en liefde die er van dit bedrijf afstraalt, in èèn woord; fantastisch! Leuke ingepakte doos met on the side twee dozen met het "eten bij opa -en oma" pakket. Ik ga hier nog veel meer bestellen want ik ben betoverd. Dank voor deze leuke ervaring!

Veel aanbod, mooie producten, leuk verpakt & snelle levering

Mijn beste vriendin is in verwachting van een meisje & aangezien ik in het buitenland woon wilde ik echt iets leuks haar kant opsturen. En zo kwam ik op jullie site terecht! Zoveel leuke spullen! Het is bijna lastig om een keuze te maken ;) De service is super snel & het is ook nog eens onwijs leuk verpakt! Bedankt!!

Mooie cadeaubox voor opa & oma!

Mooie originele cadeaubox voor opa & oma, ze zijn er erg blij mee!

Super goede service

Ik had een verrassingsbox besteld, en meerdere opties aangevinkt. Het eindresultaat was echt ontzettend leuk en diegene voor wie het cadeau was, was er erg blij mee!

Snelle service, goede kwaliteit en communicatie

Heel goed. Een tip: een foto van de eindproduct voor kopen zou heel fijn zijn.

Nette service

Snelle en nette service

Geweldig leuke unboxing

Zowel de oma als de dandy rocks box waren erg leuk verpakt.. zelfs na het openen van de doos, waren de goederen nog verpakt in een folie om de spanning hoog te houden Kwalitatief goede producten. Kleuren komen helemaal overeen met hetgeen op de website wordt getoond..

Mooie kadoos en ruime keus

Al 2 x een hele goede ervaring. Snel en adequaat afgehandeld. Zeer tevreden

Heel erg tevreden

Gemakkelijk koopproces met duidelijke productbeschrijving. De box was ook netjes ingepakt met een leuke kerstattentie middels een extra kaartje.

Snelle service en echt goede kwaliteit

De box met de naam van m’n dochtertje werd snel geleverd en was mooier dan verwacht! Echt leuk om herinneringen in te bewaren zodat zij deze later kan bekijken samen met ons. Goede kwaliteit, naam staat er prachtig op, we zijn heel erg blij!

Alles goed. Prima 100%

Goede levering

Wij zijn erg blij met de levering en de kwaliteit.

Mooi pakket, vriendin en man erg blij mee

Mooie spullen Ik vond alleen de website niet super overzichtelijk

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder