Suoer

Ik heb een zwangerschapbox voor kerst aan mijn zus gegeven omdat ze in blijde verwachting is. Ze is er super blij mee :)

Hele leuke papa verrassing!

Ik ben bijna uitgerekend en had mijn vriend verrast met een papa to be pakket van hip&mama. Genoeg leuke spulletjes om uit te kiezen en vooral niet te afgezaagd ;) papa was heel verrast en blij met de box

Geweldig box aan buiten en binnenkant

Deze box kado gedaan aan mijn zus die over twee maanden gaan bevallen. Zo fijn dat je alles helemaal naar eigen smaak kan samen stellen, heb het iedereen aangeraden kado te geven aan zwangere vrouw of net geboren babies!

Leuk en snel

Hele leuke gepersonaliseerde spullen en super snel geleverd

Makkelijk met bestellen en snel in huis

Van de kerstdrukte was niets te merken Bestellen en paar dagen later al in huis Super leuk en fijne duidelijke site met alle betaalmogelijkheden!

Altijd zorgzaam ingepakt!

Mooi ingepakt! De kaart is ook letterlijk overgeschreven ookal was het niet in het Nederlands! Dank jullie!

Ruim voldoende

De box ziet er super leuk en verzorgd uit!! Hij is ook snel geleverd. Echt een aanrader om als cadeautje te geven. maar let wel op als je een beker heb besteld. De box die ik aan mijn puders gaf had een chip ik de bekers

Leuke kado’s en top service.

Onze box was niet goed ontvangen door DHL en na gebeld te hebben hebben ze een nieuwe box gestuurd en afgesproken dat als er twee boxen zouden we komen we er 1 zouden terugsturen. Fijn dat er nog mensen zijn die elkaar vertrouwen. Producten zijn van goede kwaliteit en leuk.

Superfijne, originele cadeautjes!

Superleuk en origineel aanbod. Je vindt er zeker iets om iemand te plezieren !

Een leuke verrassing

Ik heb deze cadeaubox geschonken aan een kersverse mama waar we coronagewijs niet op kraamvisite mochten gaan. De mama was heel blij met deze leuke verrassing!

Mooi product, mooi ingepakt, snel geleverd! Meer van dat ! :)

Snel en leuke spulletjes

Snel

Een ontzettend leuke verrassing

Ik werd zelf verrast met een mooie hip en mama box die ik met veel plezier heb uitgepakt. Alle spulletjes waren door mijn zus uitgezocht waardoor het heel persoonlijk werd met een persoonlijk kaartje erbij. Een paar weken later hebben wij hem gekocht voor mijn schoonzusje en ook zij was er heel erg blij mee! Leuke verpakking en snel bezorgd!

Erg leuk cadeaupakket, een aanrader om te geven

Leuke cadeaus en het pakket ziet er mooi uit om te geven.

Goede service, leuke cadeaus.

Ze hebben hele leuke cadeaus in het assortiment. De service is goed. Ze hebben een persoonlijk kaartje bij de bestelling gedaan. Daar merk je wel aan dat ze aandacht en de tijd voor je nemen. Ook luisteren ze goed naar je wensen.

Fijne webshop, mooi aanbod, goede service!

Dé webshop als je een leuk cadeau pakket wilt geven. Ideaal als je een eigen pakket wilt samenstellen, dat maakt het persoonlijk en op maat. Goede merken ook zoals Little Dutch en Happy Horse. Aanrader!

Mooie producten voor een eerlijke prijs , fijne communicatie en snelle levering Al met al een zeer goede ervaring!!

Super om andere mensen zo blij te maken met jullie doos!

Super! Snelle service en zeer mooi ingepakt!

Super leuke winkel voor al je (baby) cadeau's

Bij deze winkel snel geslaagd voor een zeer origineel, gepersonaliseerd baby cadeau. Het handgeschreven kaartje dat we er gratis bij kregen was echt de kers op de taart, maakte het helemaal af!

Echt suoer leuk cadeau geworden en heel blij mee

Zeer klantvriendelijk

Bij de bestelling had ik niet alles goed communiceert. Werd terug gebeld en vriendelijk en goed geholpen. De bestelling had ik snel binnen.

Was erg tevreden

ik was erg tevreden over de mogelijkheden die je hebt om wat samen te stellen.

Jippieeee hip

High speed to transmission Incredibel inside Pretty outside = HIP

Meer dan tevreden!

Ik heb inmiddels vier keer een grote hip & mamabox besteld die ik zelf samenstelde. Ik ben echt onwijs blij met de kwaliteit van de producten en de verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. Het is daardoor echt een cadeautje om te geven aan jonge ouders. Verzending is ook altijd erg snel. Aanrader!!

Alles perfect in orde

Goede kwaliteit van de bestelde blokken, precies zoals we hadden verwacht. Snelle & correcte afhandeling en levering

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder