Viel een beetje tegen deze keer

Helaas niet zo'n leuke producten in de doos

Geweldig!

Super schattig kraamcadeau besteld. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Bij een vraag goed en snel geholpen. Pakketje volgende dag al bezorgd. Ontvanger was er erg blij mee!

Een blij cadeau

Mijn zwangere schoondochter was blij verrast met zo'n gezellig kerstcadeautje.

Ik had een vraag die werd zeer kundig en snel beantwoord

Helaas nog niets ontvangen

Mooie website, helaas na 10 dagen mijn bestelling (van 25/11) nog niet ontvangen. Wel netjes een mail ontvangen dat er problemen zijn bij DHL. Hopelijk is het snel opgelost en ontvang ik alsnog mijn bestelling. 6/12 tot nu toe helaas niets ontvangen.

Snelle levering en duidelijke mail over tijdstip bezorging

Super goede en snelle service van mooie producten

Prima spullen voor een prima prijs

Erg leuke pakketten, alleen maar leuke reactie gekregen!

Fijne ervaring, werd snel geleverd en ouders blij verrast.

Mooie pakketten.

De ontvangers waren er erg blij mee.

Product is mooi, werd netjes en leuk verpakt! Echt een kadootje

Een echte verrassing !

Nu men zo voorzichtig is en toch terughoudend met (kraam)visite is het zo leuk ze te kunnen verrassen met een cadeautje. Leuk dat het bij jullie mogelijk is om bij iemand af te leveren als cadeau en er geen papieren (bijv. factuur )meegestuurd worden. Het was ontzettend mooi verpakt en het bijgaande kaartje met persoonlijke tekst was de kers op de taart!

Ik blijf maar terug komen!

Al enkele keren een box mogen ontvangen en al enkele keren een box kunnen geven. Leuke, makkelijk te personaliseren cadeaus van goede kwaliteit voor een goede prijs. Altijd mooi verpakt en leuk om te zien!

Snelle service, leuke producten !

Unieke kadootjes, snel geleverd in een leuke verpakking. Ik ben fan!

Fantastisch leuk!

Wij hadden een jongens kraambox besteld. Dit was een cadeau namens de buufjes aan onze sportlerares. Het zijn hele mooie producten en lekker divers voor als je niet kan kiezen. Daarnaast ook super leuk ingepakt en een leuk kaartje erbij. Fantastisch cadeau om te geven en het zijn ook bruikbare producten die erin zitten.

Leuk invulboek voor de opa & oma!

Wat een service: meteen reactie op een vraag via mail en toen ik product per ongeluk 2x besteld had meteen rechtgezet en in orde gebracht. Nog maar zelden meegemaakt. Doe zo verder! Een enthousiaste klant uit België

Hele goede en persoonlijke service

Ze hebben het heel mooi ingepakt en netjes van te voren gevraagd wat mijn wensen zijn

Leuke website met mooie cadeaus

Leuke originele cadeaus om te geven. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Gebruiksvriendelijke website.

Superleuk en snelle levering! Zou het zeker aanraden!

Snelle levering en top service!

Ontzettend leuke en unieke box!

Super uniek en creatief!

Zeer fijne website, met detail. Met een ruim aanbod aan creatieve spullen.

Heel erg tevreden

Snelle levering ondanks drukke periode

Geweldig voor kraamcadeaus!

Voor al mijn familie en vrienden die een kindje hebben gekregen koop ik altijd de letterblokken. Want hoe leuk is het als je de naam die je samen hebt bedacht zo prachtig op de blokken ziet staan? De blokken zijn heel mooi afgewerkt en ze pakken het ook leuk in. Top!

Fantastisch ingepakt. Mega snelle levering ondanks Sinterklaas. Moest zelfs nog persoonlijk gedrukt worden. Boekje zoals omschreven. Echt heel leuk.

Superleuke originele cadeau's

Leuke cadeau's en leuke producten en is anders ingepakt dan normaal.. Snelle service..

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder