Mooi pakket

Snelle service, mooie pakketten, stevig ingepakt

Super mooie letterblokken

Super mooie letterblokken via deze site besteld. Wilde eigenlijk maar 1 set bestellen, maar gelijk voor een ander baby'tje ook blokken besteld. Super leuk ! Bestellen ging makkelijk. Komt netjes ingepakt thuis en je krijgt er ook nog een gratis kaartje bij. Top ! Aanrader !

Superleuk cadeau idee!

Zeer eenvoudig om online een cadeaubox naar keuze te kiezen, te bestellen en te betalen! Een echte aanrader. Je krijgt ook een update van de levering.

Prima ,goed en snel .leuk verpakt

Super leuk pakket ontvangen en mega snel geleverd!

Ik zocht een leuk cadeau voor de babyshower van een vriendin. Toen kwam ik bij hip&mama terecht. Super leuke pakketten en mega snel thuisbezorgd!

Hip it is!

Leuke producten, bruikbaar en zulke leuke vormen en kleuren. Het is goed zoeken op de website op kleur of meisje/jongen maar wij kiezen ook vaak voor de kant-en-klare boxen. Daar zit van alles in en het is allemaal feestelijk verpakt. Echt een cadeautje om uit te pakken!

Super leuke box!

Wat een leuk cadeau

Snelle levering, product zoals omschreven. Leuk en persoonlijk cadeau

Erg mooi afgewerkt en alle geboorte kaartjes passen er precies in.

Als cadeau gebruikt! De ontvanger was zeer blij met het cadeau

Hele mooie, goed en snelle service

De box zelf samengesteld en besteld. Na een paar dagen was de box al thuisbezorgd. De box zag er heel mooi en verzorgd uit. Ik adviseer iedereen om een kraambox te bestellen bij Hip&Mamabox.

Snelle levering, goed product

Het product werd snel geleverd en enthousiast ontvangen door de kersverse moeder

Handig te bestellen, hip en leuk. Heldere communicatie. Ga zo door team Hip&Mama

Fijne formaat gladde lepels

Veel lepels zijn te klein of te groot of niet prettig vast te houden. Deze lepels zijn precies goed. Ik had ze eerst in een box gehad en later zelf los bij besteld ideaal!

Tevreden!

Alle producten zijn naar wens geleverd!

Helemaal goed!

Ik had wat vragen en die zijn snel beantwoord. De verzending is volgens afspraak verlopen en de ontvangende opa en oma waren er erg blij mee. Vooral het gepersonaliseerde opa en oma boekje wordt erg gewaardeerd.

Vlotte service & mooie producten!

Super leuke boekjes & spulletjes van goede kwaliteit. Zeer gebruiksvriendelijk.

Top cadeautje!!

Super leuk cadeau en heel snel geleverd

Leuke vragen

Ik heb het boekje besteld met opa & oma & …. ( naam kindje). Opa en oma vonden het een super leuk cadeau en de vragen zijn erg leuk. Veel ruimte voor fotos om de mooie momenten niet meer te vergeten

Leuke producten en snelle levering

Leuke producten, bij aankomst zijn ze naar verwachting ook erg goed! Snelle levering in keurige verpakking

Lovely present!

The present was so nice and in a lovely packaging! Also fast delivered to the destination!!!

Mooie artikelen!

Goede website, makkelijk uitzoeken, en mooie verpakking!

Perfect en origineel cadeau voor kersverse moeder

Erg mooie box die er hip uit zag! Daarnaast super leuke producten die je uit kon kiezen. Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Super vriendelijk!

Al vaker leuke dingetjes besteld bij Hip&Mama, nu ook het kraambezoek boek (wauw die is mooi) Verkeerde kleur kwam binnen en dit werd echt binnen 1 dag opgelost! Heel vriendelijk en snel, echt top!

Meer als uitstekende service

Gewoonweg uitstekend!!!