Een magisch moment

Ik heb mijn zus die haar 1ste kindje verwacht na een lange procedure een box van jullie toegestuurd. En de box openen met het gepersonaliseerd kaartje was voor ons beide een mooi moment met traantjes van blijdschap.

Leuke boxen

Leuke boxen, ook mogelijk om ze helemaal zelf samen te stellen. Snelle levering, leuk verpakt

Erg leuk!

Voor de 2de keer een cadeaubox besteld. Het valt goed in de smaak. Leuke unieke manier om cadeautjes te geven of te krijgen.

De moeder was erg blij met het cadeau

Pakket zag er erg leuk uit.

Super tevreden

Heel erg tevreden met de service en de box die ik besteld heb. Nadat ik de bevestigingsmail niet binnen kreeg en hier een mailtje achteraan stuurde kreeg ik snel reactie en was het snel geregeld. In de box zit precies wat je vanuit de website verwacht en was super snel bezorgd. 5 sterren meer dan verdiend!

Een ontzettende aanrader!

Als een verrassing een abonnement afgesloten voor mijn zwangere zusje. Erg tevreden voor de leuke, ingepakte dozen. De kwaliteit van. De producten is echt top en er zit een leuke variatie in! Het afsluiten en contact kan wel nog beter, het is soms lastig terug te vinden wat je wanneer kan verwachten. Gelukkig is het mail contact bijzonder snel, dus vragen waren vaak binnen een halve dag al opgelost!

Wat een feestje om het pakket open te maken!

Ik had een mooi babyboek, boekje voor opa en oma en kaartjes besteld. Wat een feestje om het pakket open te maken! Alles was mooi ingepakt, klaar om eventueel cadeau te geven! En dat hebben we dan ook gedaan, het boek voor opa en oma werd met een grote glimlach ontvangen!

Geweldig leuke cadeaubox

Deze week weer de cadeaubox voor mezelf (en dochter) ontvangen. Superleuk om jezelf cadeau te doen. Bruikbare en ook leuke spulletjes, netjes verpakt! Aanrader.

Leuk om te krijgen en om te geven!

Wij hebben een box ontvangen toen onze zoon geboren was, en wij hebben later zelf ook een box cadeau gedaan als kraamcadeau. Je hebt keuze uit super leuke cadeaus en het wordt heel mooi verpakt. Het is ook ideaal dat je de box direct naar het adres van de ontvanger kunt sturen, als iemand bijvoorbeeld niet in de buurt woont.

Prijs qualiteit

Ik zag in de box heel mooie gerief een klein prijs ! Neurale heel mooie en op tijd geleverd gewoon top

Heel leuk pakketje samengesteld, welke jullie fantastisch hebben ingepakt en verstuurd. Ga zo door!

Super service en lieve meiden

Helaas door een storing bij DHL kwamen mijn boeken maar niet aan. Goed contact onderhouden en uiteindelijk zijn opnieuw de boeken verstuurd. Super nette service en alsnog de geweldige boeken mogen ontvangen.

Wij zijn heel blij met de naamblokken voor de kamer van ons meisje. Snelle levering en leuk ingepakt.

Snelle service en hele leuke site!

Een tijdje op zoek geweest naar een kraamcadeautje en kwam toen de geboorte blokken tegen van hip&mama. Verschillende kleuren te bestellen en mijn keuze is de koper kleur geworden. Binnen paar dagen al binnen en al leuk ingepakt door ze, top dus!

Mooi cadeau en van goede kwaliteit

Heel leuk om cadeau te geven. Echt persoonlijk en heel mooi.

Snelle levering en heel leuke box!

Fantastische klantvriendelijke service

Nadat mijn pakketje erg lang op zich liet wachten, heb ik een mail gestuurd naar Hip&Mama box. Al snel kwamen we erachter dat mijn pakketje was zoekgeraakt bij DHL. Meteen in dat zelfde mailtje, vertelde ze me dat ze een nieuw pakketje hadden opgestuurd. 24 uur later had ik deze binnen. Wat een fijne service, snel antwoord op de mail en heel fijn meedenken naar de oplossing. Ik zal snel weer bij jullie bestellen ♡❤♡

Hip en trendy

Zoals beschreven op de site

Ik had kraam cadeautjes besteld en laten inpakken. Ik was heel blij met de verpakking zag heel mooi uit alles artikelen waren ook nog in een mooie doosje gestopt handig om weg te geven!!!

Een goed leuke box alleen had ik meer kleuren aangevinkt en kreeg maar van 1 kleur opgestuurd.

Een box besteld voor een vriendin. Had meerdere kleuren aangevinkt maar was alleen maar van de zelfde kleur dat vond ik wel jammer. Verder zat er iets bij voor als hij nog baby is maar iets interactiefs voor als hij wat ouder is.

Leuk verpakt en leuk product!

Was erg benieuwd naar het kadootje dat ik bestelde voor een “new be” oma. Super leuk! En ook leuk verpakt. Alleen kon ik moeilijk even zelf kijken wat erin zat omdat het al zo mooi was verpakt. Misschien is daar een oplossing voor? Do it your self inpak stickers ofzo haha. Maar heel leuk, en de gene aan wie ik het gaf was er ook erg blij mee!

Alles was perfect

Alles ging vlot. Makkelijke om besteling te plaatsen. Snelle verzending. En iedereen is super blij.

Super leuk!

Snelle levering en een super cadeau. Het was leuk en mooi ingepakt en de spulletjes waren erg leuk.

Mooie box en snelle service

snel en gemakkelijk te personaliseren

ik had snel een kraamcadeau nodig en kon via de site een bestelling-op-maat, en belangrijk: ook op kleur samenstellen; de tekst op het kaartje moest worden aangepast, maar ook dat is vlot via de mail geregeld; mijn schoondochter was erg blij met de gift; ik zou het zeker aanbevelen en een eventuele volgende keer weer zo doen.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder