Pakket is vermist geraakt bij DHL en de dames van Hip&Mama box hebben meteen actie ondernomen om ervoor te zorgen dat ik alsnog het cadeau zo spoedig mogelijk zou ontvangen. Top service en cadeau ziet er ook super leuk uit!
Wat fijn eindelijk een webshop met originele kadootjes, die dan ook nog op een mooie manier verzonden worden.
Bedankt voor je leuke review, Tanja! Dit lezen wij graag :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Heel leuk ingepakt, met oog voor detail.
Bedankt voor je mooie review! Leuk om te horen! We pakken het met liefde in :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Wat een toffe box om te krijgen én om te geven. Ik kreeg hem zelf van collega’s toen ik met verlof ging en ik heb hem vervolgens daarna aan 2 collega’s cadeau gedaan. Onwijs tof ingepakt, je kan uit mooie spullen en materialen kiezen en ze zijn veelal genderneutraal. Ook de website ervaar ik als enorm klantvriendelijk. Het enige minpuntje is dat je niet kan uitkiezen wanneer de box bezorgt wordt. Zelf kreeg ik de box op de laatste dag voor mijn verlof en dat was een extra verrassing. Achteraf was dat dus toeval. Dat zou mijn enige aanbeveling zijn; dat je kan aangeven wanneer je (ongeveer) de box wilt laten bezorgen. Verder onwijs leuk!
Het was heel eenvoudig om cadeautjes te kiezen aan de hand van een kleur. Leuk, want dan kan je direct je cadeautje afstemmen op de themakleur van de geboorte. Direct fijn verpakt kunnen laten leveren bij de mama, die superblij was. Fijn dat de leverkosten boven € 50 gratis zijn. Zal deze website zeker nog in de gaten houden!
Bedankt voor je mooie review, Sanne! Nou fijn hoor, graag tot ziens op onze site :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wat was het moeilijk om iets origineels voor een 7e kindje te bedenken. Maar bij hip & mama vond ik het! De letter blokken met haar naam, en allerlei leuke bijpassende kleine cadeautjes. Ideaal dat je bij het afrekenen voor een mooie doos kan kiezen. De ontvangers waren er ook erg blij mee.
Bedankt voor je mooie review, Daphne! Jeetje, een 7e kindje! :) Wat fijn te horen dat de ontvanger er blij mee was, dan zijn wij ook blij ! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Top als je opzoek bent naar een cadeautje
Bedankt voor je mooie review, Zoe! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Mooie cadeaubox! Voor ieder wat wils. Dit is nu de tweede keer dat ik een kraam cadeau koop en het is steeds een goede ervaring. Aanrader dus!
Bedankt voor je mooie review, Habiba! Fijn hoor zo'n terugkerende klant :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Hier een bestelling geplaatst om rechtstreeks als cadeautje te versturen. Super goed en snel geregeld. Kaartje voor ons geschreven. Hartstikke fijn!
Bedankt voor je mooie review, Lichelle! Het kaartje maakt het nèt even wat persoonlijker hè? :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
leuk artikel, ben er blij mee
Bedankt voor je positieve review, Bert! Goed om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&mamabox
Fijn dat je uit zoveel verschillende dingen kan kiezen voor in een mand/box. Lekker de tijd om te kijken en de leukste dingen bij elkaar te zetten.
Bedankt voor je mooie review, Tessa! Voor ieder wat wils :) Liefs, Ilse | Hip&mamabox
Een fijne webshop met altijd fijne unieke cadeautjes voor o.a. geboortes!
Bedankt voor je mooie review, Valerie! Wat fijn dat onze webshop je zo goed bevalt :) Liefs, Ilse | Hip&mamabox
Super snelle service, leuke producten en leuk verpakt.
Bedankt voor je mooie review, Wendy! Liefs, Ilse | Hip&mamabox
Heel leuke box, verpakking ook super leuk! En correcte en snelle verzending. Een aanrader!!!
Bedankt voor je mooie review, Evelien! Goed om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&mamabox
Je kan zien dat dit bedrijf met zeer veel liefde en passie wordt gerund. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Nadat mijn pakketje niet was aangekomen werd dezelfde dag nog een nieuw pakketje opgestuurd. Zeer netjes opgelost.
We zijn heel blij met de leuke boekjes die we aan de toekomstige opa's en oma's kunnen geven. Ook de communicatie via de mail verliep erg prettig toen onze bestelling even bij de bezorger wat vertraging op liep. Top!
Bedankt voor je mooie review, Fann! Nou wat fijn om te horen. Kunnen de opa's en oma's mooie herinneringen bewaren :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Prachtige website, zulke mooie artikelen, moelijk om iets te kiezen. Vind alles leuk. Die mooie boxen, zo mooi gevuld met kwaliteit. Het wordt zo mooi ingepakt, je wordt blij als je dit cadeautje ontvangt. Kwam jullie toevallig tegen via iemand maar heb inmiddels meerdere mensen jullie website laten zien.
Bedankt voor je mooie review, Herma! En bedankt voor de mond-tot-mond reclame, dat wordt gewaardeerd! :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wij bestellen hier graag als er een baby is geboren bij een van onze personeelsleden. Tot nu toe alles naar tevredenheid.
Bedankt voor jullie mooie review! Helemaal top geregeld :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Zelf een pakket samengesteld uit jullie assortiment . en een hele blije mama !! mooie mix tussen de roze boxen gemaakt. Veel keus en mooie artikelen. Een opmerking : DHL kon niet afleveren ( ontvanger was wel thuis ) maar ook geen kaartje in de bus . Fijn dat ik als besteller daar wel een mail over kreeg, dus ik heb dit doorgegeven aan de ontvanger waarna ze pakket hebben opgehaald.
Bedankt voor je mooie review, Ingrid! En bedankt voor je enthousiasme hoor. Wat fijn te horen dat de ontvanger blij was met de cadeaubox en gelukkig is het opgelost met de bezorging. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Artikel was heel snel verzonden en kwam in een heel nette verpakking aan. Ben er erg blij mee
Bedankt voor je mooie review, Tamara! Dat is heel fijn om te horen, veel plezier ervan :) Liefs. Suzan | Hip&mamabox
Prachtige service! Top kwaliteit van mijn aangekocht artikel echt een dikke aanrader! Ik koop nog!
Hi Tiffany, bedankt voor dit mooie compliment! liefs, Suzanne | Hipenmamabox
Netjes verzorgd in alle vormen en maten. Mooie producten en snelle bezorging met goede service. Absoluut te adviseren!
Hi Nienke, Bedankt voor je mooie review! liefs, Suzanne | Hipenmamabox
Good quality
Hi Tünde, thanks! liefs, Suzanne | Hipenmamabox
Snelle levering, mooi product en ook nog eens leuk ingepakt met een toepasselijk kaartje. Boven verwachting en net wat extras
Hi Vera, Super dat ons product boven verwachting was. veel plezier ervan! liefs, Suzanne | Hipenmamabox
Ik heb het zwangerschapsboek gekocht en ben er erg blij mee! Snelle levering, mooi verpakt ook. Veel boeken vind ik niet mooi of schreeuwerig, maar deze is stijlvol én heeft een fijne manier van invullen. Je wordt niet gedwongen om elke dag of week iets te schrijven maar hebt hier keuze in. Alle mijlpalen staan erin én er zijn bijpassende vervolgboeken.
Hi Veerle, Top dat je zo tevreden bent over ons zwangerschapsboek! veel plezier met invullen! liefs, Suzanne | Hipenmamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder