Prachtig kraamcadeau

Uitstekend. Prachtig kraamcadeau. Snel bezorgd.

Top box en snelle bezorging

Super snel en gemakkelijk geregeld!!

Fantastisch grote keuze ook gender neutraal voor iedereen keuze genoeg !! Snelle service en betrouwbaar x

Heel erg fijn!

De website is ten eerste al zeer overzichtelijk. De producten zijn super leuk en de bestelling was heel erg snel bezorgd

Goede kwaliteit & snelle verzending.

Na elke bestelling ben ik weer even enthousiast! Super kwaliteit en snelle levering.

Super tof

Leuke box nette en snelle levering met handgeschreven kaart erbij. Dat maakt het erg persoonlijk

Super leuk cadeau om te geven!

De ontvanger was heel blij met het cadeau.

Blij verrast met de inhoud van de box

Allemaal leuke en bruikbare artikelen van goede kwaliteit in de box. Leuk om uit te kijken naar de volgende box voor zowel de aanstaande ouders als grootouders.

Goede en duidelijke service

Nette informatie en snelle service

Super leuke producten en snel geleverd:)

Erg positief, leuke producten en snel geleverd!

Geweldig cadeau

Zo mooi verzorgd en fijne klantenservice!

Leuk en erg te vrede!

Het pakket waar ik mij voor aan heb aangemeld, is erg leuk! Het mail contact is prettig en verloopt snel.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Snelle levering en leuk ingepakt!

De letterblokken gekocht, was een klein foutje in de bestelling maar is keurig opgelost.

Super leuke manier om een cadeau te geven!

Mooie manier om een origineel cadeau te geven of te versturen. Je kan deze zelf samenstellen en het wordt mooi ingepakt voor je.

Super leuk om te ontvangen en te geven

Ik heb een oma box gekocht voor mijn moeder. Het is super leuk om te geven en te krijgen. Echt een feestje!! Voor herhaling vatbaar :)

Geweldig!!!

Super leuk als kado om te geven en te krijgen!!

Megaleuk shopmoment gehad!

Ik werd door een collega op jullie website gewezen nadat ik had aangegeven een cadeautje te zoeken voor een collega die met zwangerschapsverlof ging. Het was een feestje om artikelen te zoeken en de verpakking samen met het leuke kaartje maakten het cadeau helemaal af! De aanstaande moeder was heel blij met deze verrassing! Snelle afwikkeling en zeer tevreden over de bezorging.

Super leuk!

Ik heb het super goed ervaren het duurde niet lang voordat het binnen had en super leuk om te geven !

Een woord, Geweldig!

Elke keer opnieuw een geluksmomentje wanneer ik een box open! Whauw! Ik kan nooit wachten om het aan iedereen te tonen. De reacties zijn steeds positief! De producten in de box zijn niet alleen mooi maar ook nog eens kwalitatief! Een echte aanrader!

Leuk!

Leuke spulletjes gekocht van een cadeaubon. Snel geleverd en alles was ook apart ingepakt als een cadeautje!

Geweldige box en snel ontvangen

Ik heb een abonnement afgesloten voor 4 boxen. Nadat ik mijn kleur voorkeuren door had gegeven ontving ik binnen enkele dagen een door Hip & Mama samengestelde box. De inhoud was in 1 woord geweldig en het geld meer dan waard. Je kunt echt zien dat de box met liefde is samengesteld.

Geweldig!!

Super fijn dat er veel verschillende basissets zijn, die ook nog eens zelf naar keus aangevuld kunnen worden! Ook erg mooie producten, die mooi verpakt worden geleverd! Het wordt ook snel geleverd, dit is ook erg prettig!

Fijne snelle service en mooie spulletjes.

Ik had een cadeaubon gewonnen, die ik verzilverde. Ik moet alleen toegeven dat ik het soms best prijzig vond en erg moeilijk voor de leeftijd van mijn dochter. Toch goed kunnen slagen en dus de cadeaubon goed verzilverd. De levering was fijn snel en de spulletjes zien er echt mooi uit!

Super snel en leuk

Ik heb een box besteld voor een achterneef. Super leuk om zelf samen te stellen en een thema of kleur te kiezen. Heel snel was alles geleverd. De kersverse mama vond de box leuk om te ontvangen.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder