Zeer goed Ervaring

Super blij met de mok Snel leverig

Heel mooi!

Mooi ingepakt!

Snelle service, netjes, alleen formaat van boekje kleiner dan verwacht van foto.

Mooie gerief super

Fantastische blokken!

Mijn kleinzoon geboren en 2 dagen later zijn naam op blokken in huis. Heel blij mee, want ze zijn prachtig!

Erg Leuk

Prachtige ervaring en leuk verpakt

Snelle service, mooi verpakt!

Leuk voor een kraamcadeau als je niet zelf langs kan komen. Uitgebreid aanbod, goede kwaliteit.

top

Kwaliteit is top, Super leuk samengesteld dit noemen we een perfect aanbod op maat!

Leuk pakket en mooi verzorgd

Cadeautje geven als het er zo mooi uitziet is altijd leuk

Leuke webshop!

Mooie spulletjes, snel geleverd

Het was een hele verrassing hoe het bestelde ledikantlakentje met tekst hotel oma en opa, zonder verzendkosten werd bezorgd. Mooi verpakt in kadopapier met een zéér passende lieve kaart erbij, voor de liefste oma en opa. Iets om van te smelten

Top service en hele snelle levering!

Top!!

Mooie diverse samenstelling en fijn deze in ontvangst te mogen nemen. Super!

Met zoveel zorg en liefde bij elkaar gesteld

De 2 boxen die ik heb besteld zagen er prachtig uit. Dat geeft nog meer plezier om te geven. Juist de kleine details zorgen ervoor dat de cadeautjes extra speciaal voelen voor de ontvanger. Ben er onwijs blij mee, en zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen!

De ontvanger was er erg blij mee. Het zag er leuk uit! Lief zacht knuffeltje

Prima levering

Zoals altijd, snel, leuk en mooi ingepakt

Fijne, goede ervaring

Elke keer dat ik besteld heb bij hip&mama box ben ik altijd super tevreden als het bezorgd is. Leuk ingepakt en alle producten zien er altijd top uit!

Hele mooie spullen en super snelle bezorging

Een persoonlijke & originele verrassing

Wij hebben het invulboek Opa, Oma & ik besteld voor de aanstaande Opa’s en Oma’s & als verrassing direct bij hen aan huis laten bezorgen. Onwijs leuk met het handgeschreven kaartje, dat maakt het persoonlijk. Een aanrader als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Lekker hip

Het gekozen artikel voldeed aan alle verwachtingen

Snel en leuke shop

Super leuke hebbedingen vooral leuk met kraambezoek om perfect cadeau te geven.

Snelle levering & leuk ingepakt!

Snelle levering & leuk ingepakt!

Een echte aanrader

Niet alleen hebben ze hele leuke producten, je ontvangt het ook nog eens heel leuk ingepakt. Een absolute aanrader!

Bij elke bestelling super leuk ingepakt. Het cadeau is voor een kraam mand voor een collega.

superleuke box in hippe kleurtjes

Eigenlijk had ze alles zelf al gekocht voor de baby. Maar dit is zó leuk geven en altijd leuk erbij. De kleuren zijn fantastisch, past heel goed bij de rest. Een aanrader !

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder