Mijn bestelling was snel geleverd. Mooie producten. Ben dus heel tevreden met mijn opa en oma spullen

TOP

Hele leuke producten en verpakking!

Topservice!

Duidelijke site, eerlijke prijzen, en als je vragen hebt krijg je snel antwoord! Zeer tevreden!

Super !

Heel fijne site om te bestellen en het cadeautje was super mooi verpakt!

Super leuke box

Met handige selectie op kleur en/of geslacht. Erg leuk om te geven én krijgen ;)

Altijd weer een mooi cadeau!

Nette en mooie spullen van prachtige kwaliteit. Elke cadeau doos van jullie is een feestje om te geven maar ook om te krijgen :)

Geweldige service en communicatie

Geweldige service en communicatie

GEWELDIG

Mega leuke ervaring, ook hulp gekregen met opmaak van de kaartjes en babyborrel kaartjes. En de kaartjes zien er gewoon TOP uit !!!

Leuke concept!

Ruime keuze. Wordt ook snel geleverd!

Mooi pakket en snelle levering

Voor een lief klein meisje hebben wij een cadeau uitgekozen met een stapeltoren , kom, plate en bestek en ook nog een lieve knuffeltje. Het is heel mooi en was ook snel geleverd. Bedankt

Topcadeau

Zeer snelle verzending, de grootouders waren heel blij met hun pakketje.

Aanrader voor kraamcadeau

Via instagram Hip&mamabox gevonden. Ik was op zoek naar een leuk kraamcadeau voor mijn schoonzus. Je kunt vrij gemakkelijk bepalen of je zelf of door het bedrijf de box wilt laten samenstellen. Zelf heb ik voor de laatste optie gekozen en de kleuren (blauw en groen) en de naam van het kindje doorgegeven. Daarnaast vond ik het gratis kaartje voor bij de box een hele leuke aanvulling. Snelle levering (binnen 1 dag in huis). Cadeau viel erg in de smaak en is ook erg leuk om te geven. Een echte aanrader!

Snel, feestelijk ingepakt, leuk product

Ik zocht een cadeautje voor mijn zwager en zijn baby-dochter. Dit was leuk, vooral omdat het een keer niet roze was maar groen voor een meisje, veel meer hun kleuren. Vooral het leuk ingepakt ontvangen met een Super Papa kaart maakte het extra leuk om te geven. Alles was snel in huis.

Leuke winkel, goede service, snelle zending

Heel tevreden!

Super blij met de producten, snelle service en goede kwaliteit.

Top! Snelle levering!

Wij hadden een opa & oma box besteld! Erg leuk verpakt. Een cadeautje om te geven en om te krijgen!

Supermooi babyboek

Dit vind ik een van de mooiste en leukste babyboeken voor het eerste jaar, een aanrader! Verzending en service verder picobello in orde.

Topservice

En wauw wat een prachtig pakket om Cadeau te krijgen. Alles wat je stiekem zou willen maar nooit voor jezelf koopt. Stiekem zou ik het zelf ook wel cadeau willen krijgen als aanstaande mama.

Prachtig babyboek

Snelle levering, product voldoet precies aan de verwachting

Ge-wel-dig!

Fantastisch assortiment. Helemaal geslaagd voor onze collega die papa is geworden. Leuke doos samengesteld die goed verpakt en snel met de post is binnen gekomen. Een webshopwaar ik zo terug zou komen als er weer een kadootje moet komen voor als er iemand papa of mama wordt. Top! Een echte aanrader.

Snelle verzending en persoonlijk contact. Er was een artikel niet voorradig en toen Werden me alternatieve geboden waar ik zonder meerkosten uit mocht kiezen. Echt heel erg goed! Mooie producten ook.

Snel, betrouwbaar en goed!

Eerder gebruik gemaakt van jullie site. Handig, gebruikersvriendelijk, snel, goed én betrouwbaar! Meer valt niet te wensen! Bedankt!

Super service!

Zelf bij bestelling een verkeerd huisnummer ingegeven, zal wel iets met de roze (of mag ik nu blauwe zeggen?) wolk te maken hebben!! Anyway, 2 dagen later zorgen zij dat het pakketje alsnog bij ons aankomt. De kwaliteit is geweldig! Je merkt echt dat iemand hier aandacht en liefde in heeft gestopt, zelfs tot het inpakken aan toe. Wij bestellen snel weer in elk geval….!

Snelle levering en hele blije ouders!

Al twee keer een kraam pakket bij kersverse ouders laten bezorgen. Snelle levering en hele blije ouders!

Aantrekkelijk pakketje

Heel leuk ingepakt. Snel bezorgt. Materialen kun je langer gebruiken dan andere spulletjes. Zeker een aanrader als cadeau!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder