Teleurgesteld

Voor een aardig bedrag besteld Foto’s zagen er groot en goed uit Eenmaal bij binnenkomst was ik teleurgesteld in hoe klein het pakketje daadwerkelijk was! Voor om cadeau te geven was dit gewoon veelste klein terwijl ik het zo cadeau wou geven tijdens kraamvisite heb ik voor nog 30 euro aan cadeaus gekocht voor het wat leuker er uit kwam te zien

Er stond aangegeven 2-3 leverdagen. Ik had de box met 2 dagen in huis. Super leuk verpakt in de doos en met het papier erin. Alles zag er super leuk uit en de naam van de kleine staat ook op het houten autootje. Kan niet wachten om het cadeau te doen.

Makkelijk en leuk

Verbeterpunt zou zijn dat wanneer iemand een verrassingsbox kiest en je dus niet weet wat er precies naar de ontvanger wordt opgestuurd je dat achteraf wel hoort zodat je weet wat je uiteindelijk hebt gegeven.

Super leuk cadeau!

Een super leuk cadeau om te geven en te krijgen. Inmiddels ervaring met het geven èn krijgen van de box. Ze zijn allemaal zo leuk! Een feestje om uit te kiezen en open te maken

Heel blij met de bestelling! Super snel geleverd, goeie kwaliteit!

Leuke box

Leuke box voor opa en oma wel iets kleiner als ik had gedacht.

Alles ziet er super mooi uit!

Alles is mooi ingepakt echt een cadeautje om weg te geven. En zou graag meer kopen het is mooi en leuk.

Super mooie producten!

Als cadeau voor mij beste vriendin kwam ik op jullie site uit. Prachtige spulletjes verzameld die in een doos werden verpakt als cadeau. Ze was super blij met de cadeautjes!

Perfect en mooi kraamvisiteboek

Heel mooi design en goed invulbaar kraamvisiteboek voor familie en vrienden! Snelle en correcte levering

Geweldig!

Geweldig mooie kwalitatief goede cadeaus, ruime kueze in verschillende prijsklassen en mooi op kleur afgestemde pakketten. 2 x zakelijk een kraamcadeau besteld, het zag er uit als een feestje. Mooi verpakt en snel verzonden. Goede terugkoppeling van de status van verzending + ontvangtbevestiging. Aanrader :-)

Mooi en met zorg ingepakt

Mooie producten in een mooie verpakking. Precies op tijd geleverd. Erg leuk kado!

De cadeaubox is Makkelijk samen te stellen, voldoende keuze aan cadeaus. Snel bezorgt!

Leuk en snelle/nette levering

Leuke spullen, snelle en nette levering (mooi ingepakt). Wel aan de dure kant.

Love it!

Ik ben sowieso superfan van jullie! Kwalitatief mooie items, duurzaam en interessante merken. De enige tip die ik zou willen geven is dat het leuk is om bij een abonnement steeds andere dingen te ontvangen. De derde box leek heel erg op de eerste, met weer een knuffeltje (daar wordt je sowieso al vaak mee verwend als cadeau) en rompertje. Als je toch gemiddeld 4 a 5 boxen krijgt, is het extra leuk als ze allemaal heel anders zijn. Maar nogmaals, ik vind het superleuk en ben benieuwd naar de volgende box.

Fantastische boxen

Nu al meerdere bestelling gedaan, 1 keer een box uitgezocht en later 1 zelf samengesteld met uitgekozen producten. Ik ben zeer tevreden, het is echt een leuk cadeau!

Erg mooi!!!

Snel geleverd en ontzettend leuk ingepakt!

Originele, mooie box om cadeau te geven, een aanrader!

Het is ontzettend leuk om de box cadeau te geven! Origineel, mooi verpakt en prachtige producten. Kortom, echt een aanrader!

Ideaal zo'n prachtige basis box die je kunt aanvullen, heel mooi kado om te geven!

Als je op zoek bent naar een mooi kado, is dit ideaal. Site heeft genoeg aanbod en helpt je ook om goede, passende keuze te maken. Alles matcht bij elkaar wat het een feest maakt om te geven en uit te pakken. Aanrader!!

Wederom enorm tevreden!

Nu al voor de 5e keer (privé en zakelijk) een hip en mama box besteld en iedere keer weer ben ik enorm tevreden! Het zijn mooi verpakte boxen om cadeau te geven. De klantenservice is altijd goed! Ik ga zeker vaker bestellen en andere adviseren bij jullie een leuke box te bestellen.

Teleurgesteld in het product

Het product was snel geleverd . Ik had 2 uitspraken boekjes besteld. Te duur naar verhouding. Zeer eenvoudig. De verzending was dan wel gratis maar werd via DHL per koerier bezorgd door de brievenbus. Duren bezorging en belastend voor het milieu.

Snelle levering, super leuke producten

Ik heb een babyboek besteld voor het eerste jaar van ons pas geboren zoontje. Het is een super mooi boek met leuke vragen, genoeg schrijf ruimte en plek voor mooie foto's

Mooi, lief en snel!

Armbandje voor mijn mooie kleindochter Evi gekocht. Er mooi en zo leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje. Echt super lief.

prima!

Goede service en snel geleverd . Pakket is in keurige staat geleverd!

Het was top om via jullie wat te laten bezorgen.

Het was top om via jullie wat te laten bezorgen en vrij snel!!!!

Geweldig!

Zeer mooie set met belangrijke spullen! Ben echt zeer tevreden heel mooi

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder