Geweldig boek

Ontzettend leuk boek om alle belevenissen van me zwangerschap te beschrijven

Duidelijke website en snelle levering

De bestelling was snel geleverd en nog super leuk ingepakt ook!!

Wat een leuke site en snel geleverd. Helemaal tevreden!

Heel mooi babybook!

Snel aanbieden en mooi product

Echt super schattig!

Ik heb de blokjes met letters en een hartje kado gegeven aan mijn vriendin. De blokjes zijn een mooie grootte, het ziet er echt heel mooi uit! Ik ben trots dat ik dit kado heb mogen geven. Heel erg bedankt!

Super mooi concept

We hebben gisteren de doos afgegeven, en ook voor ons was het een verrassing om het te openen. Het zijn leuke kleurcombinaties, handige spulletjes dat er in zitten en van goede kwaliteit. Ook de deurhanger was mooi gemaakt!

Snel geleverd, goede service

Heel mooi product, snelle levering en vlotte en vriendelijke klantendienst. Een aanrader!

Leuke pakketten, voor iedereen wat wils!

Online zijn er onwijs veel verschillende pakketten te kiezen, alles is heel duidelijk en leuk dat je er een persoonlijk kaartje bij kan doen. Alle mails erna en de zorg en verzending is ook top en wordt snel geleverd. Hele fijne ervaring.

Super leuk kraamkado gekocht

Leuk om je eigen box samen te stellen in je eigen kleur. Zoveel leuks om uit te kiezen. Snel bezorgd in de door mij gekozen verpakking. Echt top!! Ik bestel zeker nog eens iets.

Fantastische service!

Veel keuze uit mogelijkheden. Waardoor er altijd iets voor je tussen zit. Snelle levering en prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Snelle service en superkwaliteit

Voor de komst van ons eerste prutsje lieten we blokken met haar naam samenstellen. Superkwaliteit! Zo mooi om bij de doopsuikers en later in haar kamer te etaleren. Blij met de bestelling!

Leuk en goed!

Ik heb er ooit een ontvangen en een gestuurd en het is top. Mooie spulletjes en leuk verpakt! Goed te volgen. Leuke mooie service

De leukste verrassing die je kunt krijgen en kunt geven.

De reactie van mensen die het krijgen is altijd heel leuk. Ze zijn er altijd heel blij mee. Om te geven is dus echt ook heel leuk omdat mensen het zo leuk vinden.

Leuke box wordt wel met de keer “simpeler”

Voor de derde keer een box mogen ontvangen. Vind de box steeds iets “simpeler” worden in de zin van minder leuk verpakt. Alles in dezelfde kleur terwijl ik toch aangegeven heb van meerdere kleuren te houden.

Heel erg snel verzonden! Super leuke invulboekjes met leuke vragen die ik in andere invulboekjes nog niet gezien had! Echte aanrader!

Top !

Prachtig verpakt ! Snel bezorgd !

Super leuke kado’s!

Snelle levering en heel leuk ingepakt! Er zijn hele leuke en diverse kado’s te vinden voor zowel, mama’s, papa’s en zelfs voor opa’s en oma’s. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar kado’s! Ik ben heel tevreden..

Heeeeeel leuk

Super leuk pakket besteld was super leuk i gepakt heel leuk om te kado geven

Bestelling werd op tijd geleverd en zij vonden het pakketje geweldig.

Zeer leuke spulletjes voor mama en baby, een echte aanrader.

Op zoek naar leuke en degelijke spulletjes als verrassing voor mijn zwangere dochter. Wat een toffe website. Vol met ideetjes en echt allerhande zeer handige, leuke spulletjes. Prima kwaliteit ook. Echt een aanrader. Mijn dochter was laaiend enthousiast.

Vriendelijke en snelle service!

Op de website heb ik zelf mijn pakket samengesteld. Wat overigens heel duidelijk staat uitgelegd. Na het bestellen vroeg ik mij af of alles wel in de box zou passen. Ik stuurde een mail naar Hip&Mama en kreeg heel snel antwoord. Naast dat ik de bevestiging kreeg dat dit geen probleem is en hier voor zou worden gezorgd, was het een verrassend vrolijk en vriendelijk mailtje! Dat geeft online bestellen toch een fijn gevoel :-D Inmiddels de super leuke box ontvangen en ik kan niet wachten om mijn zwangere vriendinnetje hier mee te verrassen. Zo'n mooi verzorgde box geeft echt leuk weg!

Fantastisch leuke website!

Ik ben zo blij dat ik deze website heb ontdekt! Een druk leven je kent het wel maar ook je uiterste best willen doen voor een leuk cadeautje voor de pasgeboren baby en de kersverse ouders! Dan is dit gewoon een uitkomst, ik ben fan!

Mooi product, snelle levering

De houten blokken met letters zijn heel mooi afgewerkt. De cadeauverpakking was een leuk extraatje! Levering was erg snel. Heel tevreden!

Super mooie webshop met top producten

Hele mooie cadeaubox gekocht. Heel erg leuk verpakt en echt een feestje om te geven/krijgen. Echt aan te bevelen!

Mooi, persoonlijk en uniek kado

Ik vind het leuk een persoonlijk kadotje te kopen. Ik kwam bij jullie uit, makkelijke site. Bestelling naar wens ontvangen, ingepakt en een leuke kaart erbovenop! Erg leuk.. Groetjes Carla

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder