Hele mooie cadeaubox gekocht. Heel erg leuk verpakt en echt een feestje om te geven/krijgen. Echt aan te bevelen!
Bedankt voor je mooie review, Kirsten! Wat leuk om te lezen dat het echt een feestje was :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Ik vind het leuk een persoonlijk kadotje te kopen. Ik kwam bij jullie uit, makkelijke site. Bestelling naar wens ontvangen, ingepakt en een leuke kaart erbovenop! Erg leuk.. Groetjes Carla
Bedankt voor je mooie review, Carla! Wat leuk dat je bij ons uit kwam en zo tevreden bent :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Heel professionele webshop! Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snelle verzending. Heel tevreden!
Bedankt voor je leuke review, Femke! Wat fijn dat je zo tevreden bent :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Keurig bedrijf, ik had een verkeerd adres opgegeven waardoor het weer terug gestuurd werd naar hip mama, Suzan heeft direct actie ondernomen en het pakket werd nog de volgende dag bezorgd op het juiste adres. Ontvanger was heel enthousiast over het pakket. Echt een aanrader.
We hadden een box gekocht voor bij oma. De spullen zien er mooi en veilig uit en oma vond het fantastisch.
Bedankt voor je mooie review, Jasperina! Wat leuk om te lezen dat ze het zo fantastisch vond! Daar worden we blij van :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Een feestje om een cadeautje te krijgen van hip en mama, maar ook ontzettend leuk om een cadeautje voor een ander uit te zoeken.
Bedankt voor je mooie review, Elliette! Leuk om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Mooie houten blokken besteld. Blokken waren ook mooi ingepakt met kaartje. Snelle service heb ik ook als zeer prettig ervaren.
Super leuke producten gezien Nu een cadeau besteld voor het eerst En zeker niet voor het laatst.
Bedankt voor je positieve review, Celine! Wat fijn om te horen dat je onze producten zo leuk vindt! We zien je graag terug :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
De geboorte blokken waren mooi en leuk verpakt! Mooi afgewerkt en een.enorm snelle service. Zeker een aanrader en om te onthouden!
Bedankt voor je mooie review, Alina! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze geboorteblokken! Fijn om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Leuke producten, snelle levering en leuk ingepakt. Papa was super blij met zijn cadeaus van zijn pasgeboren dochter.
Bedankt voor je mooie review, Francis! Wat fijn om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Ik bestelde een box voor opa en oma maar wilde graag een ander kleur boekje erin, dit kon zonder probleem worden aangepast. Ook vroeg ik het kaartje liefste oma &opa in de doos te doen ipv erop gezien de verrassing, ook aan deze wens is voldaan.
Bedankt voor je mooie review, Samantha! We helpen altijd graag mee om aan de wensen te voldoen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Mooie cadeau’s die eruit zagen als op de website.
Bedankt voor je mooie review, Jellie! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Levering was top en produkt precies zoals beschreven
Bedankt voor je positieve review, Sandra! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Het bestellen op jullie site gaat makkelijk en snel. Veel leuke en toch exclusieve artikelen. Wat ik wel jammer vind is dat je niet heel goed in de invulboeken kan "kijken" voor een duidelijk beeld.
Bedankt voor je review, Suzanne! We zullen je feedback meenemen. Bij een aantal invulboeken staan erop de site wel meer foto's van de inhoud. Wel fijn dat je evengoed een fijne ervaring bij ons hebt gehad en blij bent met de producten. Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Erg leuke artikelen voor groot en klein. Mijn kleinzoon werd 2 jaar en hij vond het verjaardagsboek erg leuk, hij danste mee met de melodietjes! vrolijke kleurtjes die doen het goed. Voor mijn dochter is het boekje met mama & ik erg leuk om alle bijzondere momenten op te schrijven met mooie foto's.
Bedankt voor je positieve review, Anneke! Wat leuk om te lezen dat je kleinzoon er zo blij mee was :) We wensen je dochter en kleinzoon veel plezier ermee! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Goede service, Leuke boxen met trendy cadeautjes. Al meerdere keren cadeau gedaan.
Bedankt voor je positieve review, Adrienne! Leuk om te horen dat het zo goed bevalt :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Ik heb de blokken met de naam en geboortegegevens van onze dochter laten maken, tekstopdruk in het zwart. Heel mooi gedaan en het was ook nog eens super leuk ingepakt! Wij zijn er heel tevreden mee en heeft een leuk plekje in haar kamer gekregen!
Bedankt voor je positieve review! Leuk dat het een mooi plekje heeft gekregen! Geniet ervan :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Zeer goede opvolging, op tijd alles geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Cindy! Top :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Onlangs mijn eerste ervaring gehad. Pakketje kwam al ingepakt binnen met bijbehorend kaartje. Ik hoefde er dus niets meer aan te doen! Snel geleverd en efficiënte communicatie.
Bedankt voor je positieve review, Elise! Dat is goed om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Leuk, mooi en alles is erg goed geregeld en verpakt. Leuk kaartje erbij en de boekjes zelf zijn erg leuk. Ik gebruik ze zelf maar ga ze nog een keer bestellen om ze cadeau te doen aan een vriendin! Zeker een dikke aanrader dus!
Bedankt voor je mooie review, Joyce! Wat leuk dat je uit een eigen positieve ervaring zelf nu ook deze cadeau gaat doen! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Zelf een box samengesteld en bij de papa en mama laten bezorgen. Erg leuke reacties gekregen !
Bedankt voor je mooie review, Rijka! Erg leuk om te horen :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Ik heb een kraambezoekboek besteld, deze was precies zoals verwacht. Duidelijk en fijne service met verzenden en ontvangen via post. Hele fijne ervaring.
Bedankt voor je mooie review, Chantal! Goed om te horen dat je zo'n fijne ervaring had :) Heel veel plezier ermee! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Snelle verzending, klantenservice reageerde snel en erg leuke pakket!
Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen! We helpen altijd graag :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Zeer mooie spulletjes, een echte aanrader! Veel keuze en goede kwaliteit Ik raad het iedereen aan!
Bedankt voor je mooie review, Sofie! Erg leuk om te zien dat je het iedereen aanraadt en zo enthousiast bent :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Vlotte afhandeling, de pakketjes gaven mij het gevoel jarig te zijn . Alles was vrolijk appart verpakt.
Bedankt voor je mooie review, Nicolette! Super leuk om te lezen dat je dit gevoel ervan kreeg :) Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder