Helaas tussen alle positieve reviews ook een zeer teleurstellende. Een abonnement afgesloten voor mijn zwangere vrouw. De eerste box zonder problemen ontvangen. Wat leek het ons leuk om verrast te worden met een tweede, derde en vierde box. De tweede box bleef echter uit. Na het verstrijken van de datum contact opgenomen. Ik werd prima geholpen en de tweede box werd nagestuurd. Nu zal het wel goed geregeld zijn dacht ik. Toen ook de derde box niet werd geleverd werd was de teleurstelling compleet. Een klacht per mail toegestuurd. Een dag later werd ik gebeld en werden er excuses aangeboden. Dit is natuurlijk netjes, mij werd gevraagd of ik nog interesse had in de overige boxen. Echter is het verrassingseffect dermate gekelderd dat de lol er voor mij wel van af is en dat ik besloten heb dit geld maar elders te gaan spenderen. Stiekem had ik verwacht en het op prijs gesteld als er nog een soort van compensatie aangeboden werd, dit bleef uit. Ik zou hierom absoluut niet positief kunnen zijn over de hip & mama box. Ik hoop voor anderen dat het hier een incident betrof!
Hi Jorre, Bedankt voor je review. Allereerst willen wij zeggen dat we dit ontzettend vervelend voor je vinden en dat we je niets anders dan gelijk kunnen geven. Nogmaals onze welgemeende excuses. Alles wat handmatig moet gebeuren kan problemen opleveren en willen we zoveel mogelijk voorkomen. Als het heel druk is, wordt het simpelweg vergeten. Dit praten we niet goed, maar dit is wel hoe het is gegaan. Bij onze abonnementen gaat alles automatisch, behalve als er ooit iets misgaat. Dat het tot driemaal toe mis gaat bij een persoon is niet goed te praten. Wij hebben geleerd dat wij in een volgende situatie meteen het abonnement moeten annuleren en een nieuw abonnement moeten afsluiten zodat het niet voor problemen kan zorgen en de boxen netjes afgeleverd worden. Wij balen er ontzettend van dat je voor een verrassingsabonnement contact met ons hebt moeten opnemen. Wij begrijpen dan ook dat het verrassingseffect er voor je af is. Daarnaast hadden we je, niet nadat je er om vroeg, maar meteen een compensatie moeten bieden. We willen je evengoed nog graag een mooi Babyboek opsturen. We hebben je zojuist ook gemaild om de verschillende opties te laten zien. We horen heel graag waar de voorkeur naar uit gaat. Dan zullen we het boek vandaag nog naar jullie verzenden! 😊 We hopen dat we je op deze manier toch tegemoet kunnen komen en je nog enigszins kunnen verrassen. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we er enorm van balen, maar er ook van geleerd hebben. Dit laten wij zeker niet nog eens gebeuren! Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Super snelle bezorging! Heel leuk ingepakt. Alsof je een cadeautje thuis bezorgd krijgt. Het boek ziet er precies zo uit als op de website. Een super mooi en leuk babyboek!
Bedankt voor je mooie review! Leuk om te horen dat je ook zo enthousiast over ons babyboek bent :) Veel plezier ermee! Liefs, Ilse | Hip&Mamabox
Snelle levering, leuk ingepakt, lief kaartje erbij en last but not least: erg leuke cadeautjes voor een betaalbare prijs!
Bedankt voor je mooie review, Marina! Wat een mooie opsomming zo :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Leuke website met veel mooie spullen! Snelle service, pakketje had ik na 1 dag al. Super leuk ingepakt
Bedankt voor je mooie review, Jacqueline! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ik heb een verrassingsbox besteld. Het bestellen ging simpel, levering was snel en het contact met de klantenservice was goed.
Bedankt voor je mooie review, Danique! Super :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Heel fijn dat Hip&Mama Box in Belgie bezorgd! De box is ook erg goed ontvangen bij de kersverse ouders. Trendy en elegante artikel die ook nog goed van pas komen!
Bedankt voor je mooie review, Lily! Wat fijn hè dat we zo op afstand iemand kunnen verrassen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
De doos zelf samen gesteld en heel snel ontvangen. De kersverse mama was super blij met de gepersonaliseerde box met ook gepersonaliseerde cadeautjes. Top! Snelle levering ook.
Bedankt voor je mooie review, Michelle! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Het cadeautje werd snel afgeleverd. Leuk dat je het pakje onmiddellijk kan laten bezorgen bij de opa & oma. Leuk verpakt en ze waren er heel blij mee!
Bedankt voor je mooie review, Janick! Fijn dat jullie allemaal zo tevreden waren :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een box besteld voor een collega die een kindje heeft gekregen. Super leuk assortiment, ruime keuze, in alle prijsklassen. En verstuurd in een mooie doos. Bestelling, afhandeling en levering verliepen zeer soepel. Ideale webshop wanneer je een mooi (geboorte)cadeau rechtstreeks bij iemand thuis wilt laten bezorgen.
Bedankt voor je mooie review, Michelle! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Op zoek naar een geweldig cadeau voor mijn zus en dat is best lastig op een afstand vanuit Amerika. Onwijs blij met HIP&Mama box die ik tegenkwam en de perfecte kleuren kon vinden die zij leuk zou vinden. Veel mooie mogelijkheden en eindelijk een bedrijf die niet cliche is qua style, zeker aan te bevelen hoe snel ze leveren & de verpakking!
Bedankt voor je mooie review, Lian! Wow wat super dat je haar zo op zo'n verre afstand heb kunnen verrassen. Blij dat wij dat met jou samen mochten doen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Duidelijk,goed te bestellen,goede levering, alles op tijd!
Bedankt voor je mooie review! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Mooie artikelen die prachtig ingepakt in een leuke doos inclusief kaartje direct geleverd kunnen worden bij de ontvanger, super handig in deze tijd!
Bedankt voor je mooie review, Sandra! Ideaal hè! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Vlotte response op de mail en mijn idee met de naamblokken werd tot werkelijkheid he maakt met dank aan Kim!
Exact zoals afgebeeld! Supersnelle levering
Bedankt voor je mooie review, Yvonne! Helemaal top :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Alles verliep vlot en duidelijk.
Bedankt voor je mooie review! Zoals het hoort ;) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Mijn ervaring met Hip en Mama box is nieuw Maar vind het nu geweldig Zo snel geleverd en mooi ingepakt met een leuke kaart erbij In een woord geweldig
Bedankt voor je mooie review, Anneke! Wat ontzettend fijn dat je eerste ervaring bij ons zo goed was :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Klantvriendelijk en keurig bezorgd. Een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Tineke! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ontzettend leuk cadeau-arangement voor de kersverse opa's en oma's. Heel leuk om als verrassing te geven. Snelle en nette service met een leuke kaart erbij. Erg tevreden. Al 2x besteld
Bedankt voor je mooie review, Hannie! Geweldig hoor zo'n tevreden klant die bij ons terugkeert voor weer een cadeautje :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Ideaal om online een leuk kadootje te shoppen wat ook tof is ingepakt. Kaartje erbij gekocht en tekst ingevuld. Dit werd echter handgeschreven aangeleverd. Dan had ik het liever zelf geschreven. Voelt nu niet fijn een mooie tekst door een ander met pen geschreven. Heb kaartje vervangen en alsnog zelf geschreven.
Bedankt voor je mooie review, Renate! Dat kan natuurlijk ook, dat is een kwestie van smaak denk ik. De meeste van onze klanten vinden dat ontzettend fijn en heel persoonlijk :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Al eerder een box besteld en een super mooi cadeau om te geven. Mooi ingepakt en alles is goed verzorgd.
Bedankt voor je mooie review! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snelle levering, nette en goede kwaliteit producten en geleverd in leuke verpakkingen.
Bedankt voor je mooie review, Anita! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Door mijn "onhandigheid" met het online bestellen vraag ik meestal aan een van mijn kinderen om dit voor mij te regelen. Deze keer moést ik het zelf . En ..gelukt!! Een heel mooi kadootje weten te scoren en zelf de financiën achteraf kunnen betalen . Mooie site, mooie kadootjes , goede kwaliteit, netjes en snel afgeleverd en mooi ingepakt. Uitmuntend dus ..
Bedankt voor je mooie review, Rita! Fijn hoor je enthousiasme :) En wat goed dat het je gewoon gelukt is! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super mooi pakket kunnen versturen naar mijn zus! Echt een dikke aanrader.
Bedankt voor je mooie review, Kirsten! Wat leuk dat je je zus zo hebt kunnen verrassen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Goede producten, nette en snelle levering.
Bedankt voor je mooie review, Claudia! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Snelle service en keurig verzorgd
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder